rex 432 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoć ako ima neko iz Temerina,elem motor mi je kod gospođe,trebalo bi da ga tera na tehnički.E sad dosetili se da na tehničkom mora da ima prvu pomoć koju iz principa ne kupujem jer je fala bogu lopovluk.Da ne bude zabune nosam je na motoru ali pošto sam preko a motor je sa mnom za taj drugi je neću kupovati.Do sad mi ni jednom nisu tražili prvu pomoć al eto i to dočekao. E sad treba mi na pozajmicu 18 ili 19 ovog meseca samo da je ludaci vide.Častim kad dodjem 3marta. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Februar 7, 2022 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupi je u ns, mislim da je oko 8oo-1000 din. Da ne placas pice, a i ostane ti prva pomoc. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Februar 7, 2022 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Da su kreteni pametni, koliko para uzimaju za pregled trebalo bi da imaju ta sranja pa zarad slikanja da "pozajme" , a ne zbog toga da vraćaju vozila To je samo dokaz da smo glup narod 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, rex said: Treba mi mala pomoć ako ima neko iz Temerina,elem motor mi je kod gospođe,trebalo bi da ga tera na tehnički.E sad dosetili se da na tehničkom mora da ima prvu pomoć koju iz principa ne kupujem jer je fala bogu lopovluk.Da ne bude zabune nosam je na motoru ali pošto sam preko a motor je sa mnom za taj drugi je neću kupovati.Do sad mi ni jednom nisu tražili prvu pomoć al eto i to dočekao. E sad treba mi na pozajmicu 18 ili 19 ovog meseca samo da je ludaci vide.Častim kad dodjem 3marta. hvala unapred Reci kad i gde da odnesem prvu pomoc i naci cu se na thenickom sa gospodjom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala rodjeni. Tehnički je na telepu. Predpostavka je da će biti 18.02.pa javim kad saznam tačno. Isvakako se javim oko 3eg marta kad dodajem da se zahvalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Grille je napisao: Pa kupi je u ns, mislim da je oko 8oo-1000 din. Da ne placas pice, a i ostane ti prva pomoc. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока Imam već na panteliji. Al je kod mene a ja malo daleko. Rađe ću platiti piće nego da je kupim. Princip. Za sve ovo vreme kolko vozim još nikad mi je niko nije tražio. Ni na tehničkom ni kad me zaustave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Februar 7, 2022 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, rex je napisao: Tehnički je na telepu. Auto rad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi znao kako se zove. Valjda jedini koji u Temerinu radi motocikle. Tako mi rekoše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ček, Telep ili Temerin? Ili u Temerinu ima naselje Telep? Ako je Temerin, Tibor se javio. Ako je Novi Sad nije problem ja da dobacim moju prvu pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Februar 7, 2022 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ima Telep i u Temerinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Telep je deo Temerina. Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko ja znam telep na mađarskom znači naselje i ima ga svako mađarsko naseljeno mesto.Često ide i neki prefiks.Recimo sašino naselje ili ti slično.Isto tako i štrand ,ima ih kolko hoćeš .Takođe ečika ili eči je naziv za mlađeg brata pa taj brat retko dočeka da ga neko zove po imenu.Svi su ečike. Promenio Februar 7, 2022 član sasa ns 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10435 Napisano Februar 8, 2022 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Rex, najbolje okači tačnu adresu tehničkog kad saznaš, pa će doći ko je bliži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 8, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički se zova tomas na telepu. Tehnički zakazan u 8h.18.02. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 499 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspe tibor (ako nešto iskrsne), cimni i mene. Neka budem rezerva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 16, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim. Prekosutra (18-og)u 8h. Ulica novosadska. Tehnički se zove Tomas. Motor je regal raptor a momak koji ga vozi se zove Vanja. Hvala unapred pa se svakako vidimo kad dodajem u Temerin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Februar 17, 2022 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, rex said: Da potvrdim. Prekosutra (18-og)u 8h. Ulica novosadska. Tehnički se zove Tomas. Motor je regal raptor a momak koji ga vozi se zove Vanja. Hvala unapred pa se svakako vidimo kad dodajem u Temerin Da, znam gde je to. Bicu ispred. Vozilo autoskole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Da zatvorim temu. Bio junak koji će gledati motor sutra da vidi dali mu još nešto fali da prođe. Uglavnom potvrdio da ne treba prva pomoć. Hvala svima koji su se ponudili da pomognu. Vidimo se kad dodajem za 2nedelje u Temerin i da se upoznamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...