dcNiko 157 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde da kupim Xenu polovnu ili novu svejedno, zvao sam Guevaru i nemaju do sledeće godine. Ako neko zna gde može da se kupi neka javi, ili ako neko prodaje polovnu isto neka javi. Treba mi ona sa najmanjim prečnikom . Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio kod Raje iz Mladenovca, probaj i ti kod njega da narucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da ti Sekula donese iz Luisa, mada su ovde jeftinije, al dzaba kad ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio kod Raje iz Mladenovca, probaj i ti kod njega da narucis. Može neki kontakt. Jel on drug član. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imas ga na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio kod Raje iz Mladenovca, probaj i ti kod njega da narucis. Može neki kontakt. Jel on drug član. Sekula, 065/8991-866, bez provizije, važe i popusti a Raja ti je na forumu, uvek je imao odlicne cene i fer ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio na najlonu, pre dve-tri nedelje XZ 1. Cena 5000,00 nova, upakovana, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan bio u GUEVARA-i, nisam ih video u policama gde su obicno stajale. Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. Ovo je bilo nisko :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan bio u GUEVARA-i, nisam ih video u policama gde su obicno stajale. Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. ;D, mozda je ukleta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan bio u GUEVARA-i, nisam ih video u policama gde su obicno stajale. Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. ;D, mozda je ukleta ;D Jel mene ovde neko .... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan A i cena mora da ide mnogo dole, jel oštetio je Xenu sa Africom ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan bio u GUEVARA-i, nisam ih video u policama gde su obicno stajale. Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. ;D, mozda je ukleta ;D ahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan bio u GUEVARA-i, nisam ih video u policama gde su obicno stajale. Mozda Shejtan sa foruma prodaje njegovu. ;D, mozda je ukleta ;D Jel mene ovde neko .... ;D ;D ;D ;D Ma ne.....otkud ti to ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio na najlonu, pre dve-tri nedelje XZ 1. Cena 5000,00 nova, upakovana, itd Jel misliš na najlon pijacu u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan RAJA Mladenovac 0641425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Imash PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...