N.F.S. 22075 Napisano Januar 26, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pomoc potrebna Gde se moze kupiti na parce (ne na tablu) aluminijumski lim sa slike? Ne volim crne podnice na skuteru nikako, uvek briskam prasinu da ne budu musave, ovaj aluminijum jeste nesto klizaviji ali vrsi posao (uvek cisto) Pravih za satelisa i leonarda ali vise nemam, ko zna od cega se ta tabla vukla po dvoristu. Treba mi 100x30cm, 1,5 ili 2mm debjine. Moze i polovno parce a da nije osteceno, da odradim podnice za silvera Hvala, Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Januar 26, 2022 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan AluNautika - Početna WWW.ALUNAUTIKA.RS Sigurno imaju restove u toj duzini. Ili vidi kod onog iz Apatina sto ih proizvodi isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 26, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, poslacu mail... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi sam isto, bar je biloПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5976 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan ALUMINIJUM METALI NAGAZNI ALMG3 NATUR TABLA 1.2|1.7mm 1000mm 2000mm - Astaco ASTACO.RS Aluminijumski polutvrdi lim ALMG3 H114 (ENAW 5754) u tablama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5976 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnikom A, Požega WWW.TEHNIKOMA.COM Tehnikom A - uslužno sečenje i savijanje limova, profila i cevi, kao i perforaciju svih vrsta limova Ovde je bilo, seku na meru i izmere za naplatu. JA da sam tamo otisao bih, ali necu skoro. Ovi svi sto se bave prodajom celicnih cevi i profila imaju to, vecina reze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 26, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo, i ja pretragom nalazim firme, vecinu sam i kontaktirao, nema secenja i nema slanja.Saljem i ovima mail.Ako neko ima parce slicnih dimenzija a voljan je da posalje ja bih kupio.Ili licnog iskustva (firma koja hoce da na dimenzije sece i proda).Jos jednom hvala drustvo! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5308 Napisano Januar 27, 2022 (promenjeno) Pana, 527 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Продавница Уради сам ? Promenio Januar 27, 2022 član Jašim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sada citam kako sam napisao Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 27, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucam preko telefona u njihovu pretragu, ne nalazim.Probacu kasnije sa kompa, ko da objasni prodavcu preko telefona sta mi treba Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9714 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Traži kao brodski lim ali aluminijumski ili aluminijumski nagazni lim. Zavisi kako ga gde "krste". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Januar 27, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Probaj, Rajan doo. Zemun. Bio sam pre par meseci, doduse po table bas takvog lima, sjajnog.Pitaj da li seku na manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brodski je isti ali celicni.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 27, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otisao upit "Rajan doo", ukoliko mi neko odgovori javicu ovde, mozda zatreba info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Januar 27, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo bio u "Uradi sam", 100x30, 1.5mm, 2300rsd. Ali, ima još nekih koji bi ti se možda više svideli, tipa sa ispupčenim kružićima .ili sa kockicama 1x1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 27, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E to je info!!! Moracu do Cacka, tu mi je najblizi. Nego, kako su ga krstili? Da vidim ima li u online ponudi. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Januar 27, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Teško, sajt im je očajan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 27, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Nenade, samo što prodaju na celu tablu Aluminijumski nagazni lim ponuda - Prodaja obojenih metala na malo i veliko sa dostavom na Vašu adresu - METALIonline METALIONLINE.COM Aluminijumski nagazni lim prodaja - METALIonline Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to je info!!! Moracu do Cacka, tu mi je najblizi. Nego, kako su ga krstili? Da vidim ima li u online ponudi. Hvala!Nema u online, vec sam gledao neki dan ali se sjecam da sam ih vidjao kada sam isao tamo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Daj tacne dimenzije, opravicemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 28, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mi treba 80x30cm ili dva parceta 80x minimalno 14cm.Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pogledacu sutra u firmi, trebalo bi da imam 1.2/1.7 I 1.5/2.5. Javicu sutra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 28, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaraju obe debljine ali vise bih voleo ovaj deblji lim. Hvala na trudu sta god uradio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Posalji adresu, saljem u ponedeljak 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Januar 29, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saljem na PP, daj broj racuna da ti uplatim odmah sta treba. Hvala puno, pamtim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...