profa 9 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM"Sremska Mitrovica prikljucuje se humanitarnoj akciji i organizuje Moto Zurku 15. nov.2008.u20h. Sav prihod namenjen je Bosku iz Titela za operaciju! Ulaznica koja je i tombola 100d. Za pravu atmosferu,svira nam BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND! POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moze!dolazim... trebalo bi jos klubova da se prikljuci akciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 8, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Profo vidimo se obavezno kod Vas 15.11. Veliki pozdrav za MK Srem iz Bijeljine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 8, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM"Sremska Mitrovica prikljucuje se humanitarnoj akciji i organizuje Moto Zurku 15. nov.2008.u20h. Sav prihod namenjen je Bosku iz Titela za operaciju! Ulaznica koja je i tombola 100d. Za pravu atmosferu,svira nam BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND! POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE! Zamalo da i ja zaboravim, Profo nisi ljudima rekao lokaciju odrzavanja Zurke. Koliko sam ja obavjesten to je u Domu kulture u Martincima? Potvrdi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM"Sremska Mitrovica prikljucuje se humanitarnoj akciji i organizuje Moto Zurku 15. nov.2008.u20h. Sav prihod namenjen je Bosku iz Titela za operaciju! Ulaznica koja je i tombola 100d. Za pravu atmosferu,svira nam BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND! POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE! Zamalo da i ja zaboravim, Profo nisi ljudima rekao lokaciju odrzavanja Zurke. Koliko sam ja obavjesten to je u Domu kulture u Martincima? Potvrdi ! Tačno. Dom kulture u Martincima nam je izašao u susret sa prostorom. Inače Čombe senior i junior, Relić i ostali iz Martinaca će tamo biti od podneva. Kuvaće se kotlić itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu vjerovati da se OPET ne mogu prilagoditi vasem partyju. Mi imamo iduci vikend neki party kod nas u klubu tako da opet moram propustiti MC Srem. Mozda cu imati vise srece iduce godine. Pozdrav Krkelji i ostaloj ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Silveri dolaze obavezno u velikom broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan obavezan dolazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a hoce li biti i nesto ranije? popodne recimo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan a hoce li biti i nesto ranije? popodne recimo...? Lepo pise : "MC SREM"Sremska Mitrovica prikljucuje se humanitarnoj akciji i organizuje Moto Zurku 15. nov.2008.u20h. Sav prihod namenjen je Bosku iz Titela za operaciju! Ulaznica koja je i tombola 100d. Za pravu atmosferu,svira nam BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND! POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE! Zamalo da i ja zaboravim, Profo nisi ljudima rekao lokaciju odrzavanja Zurke. Koliko sam ja obavjesten to je u Domu kulture u Martincima? Potvrdi ! Tačno. Dom kulture u Martincima nam je izašao u susret sa prostorom. Inače Čombe senior i junior, Relić i ostali iz Martinaca će tamo biti od podneva. Kuvaće se kotlić itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Okupljam drustvo i dolazimo. Recite onom mom bajkeru Stojisic Milanu da zamoli zenu da ga pusti to vece,bar da se vidimo !! Kao da je on u drugom stanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Za sve informacije 062 134 23 38 Mire,sekretar MC Srem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a hoce li biti i nesto ranije? popodne recimo...? Biće kotlić i tome slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Okupljam drustvo i dolazimo. Recite onom mom bajkeru Stojisic Milanu da zamoli zenu da ga pusti to vece,bar da se vidimo !! Kao da je on u drugom stanju ! Kolega ti je nestao sa lica zemlje. Verovatno sad radi za petoro. Mada neki dan vidim stigao X3 BMW. Apelovaćemo na sve žene za slobodno veče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Okupljam drustvo i dolazimo. Recite onom mom bajkeru Stojisic Milanu da zamoli zenu da ga pusti to vece,bar da se vidimo !! Kao da je on u drugom stanju ! Kolega ti je nestao sa lica zemlje. Verovatno sad radi za petoro. Mada neki dan vidim stigao X3 BMW. Apelovaćemo na sve žene za slobodno veče. Mislis njegove?? Dug je to spisak.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim,prvi redovi se popunjavaju! Kako je Ninja66 najavio kotlic,preporucio bi da se dodje malo ranije,oko podneva,ima sve da se izjede do 20h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje zakuvavanje! Zrenj.+ Tuzl.,BN+ Srebrna krilaBrcko+ Knez,BN+ Mladen.+ Sid+ Ko jos? Ima opet da gori Srem! ;D Nemoj da bude niste nas zvali!? Pokazimo humanost na delu! uz prijatnu atmosferu i druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim, za sada su sanse 80% da dodjemo. Tako da se vrlo verovatno vidimo u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepo vreme,sunce,dan obecava. Mi polako pocinjemo,a vi krecite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, Svaka Cast Uz Boziju Pomoc, nas Brat ce uskoro na operaciju a na prolece ce opet sa nama da dere gume na svom BMW-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dozvolite da se u ime MC Srem zahvalim svima koji su došli na humanitarnu žurku i svojim prisustvom ali i novčanim prilogom pomogli obolelom bajkeru. Više stotina okupljenih motorista iz svih krajeva naše i okolnih zemalja su nas veoma prijatno iznenadili i dokazali da bajkerska humanost nema granica. Suma koju smo svi zajedno skupili sinoć nije simbolična i čim budem imao tačan podatak izećemo ga. Posebno se zahvaljuejmo BAND X- AC/DC TRIBUTE BAND koji je nastupao gratis i time ali i žestokim nastupom ulepšali dogadjaj. Slede slike i detalji. MC Srem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak bio sprecen da dodjem, ali je par drugara iz Mladenovca bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAND X-AC/DC TRIBUTE BAND 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja u ime benda pozdravljam Boska iz Titela i zelim mu da se sto pre oporavi. Veliki pozdrav za celu ekipu iz MC Srem, pravi ste domacini i ljudi velikog srca. Mi smo zaista morali da ispostujemo vozaca koji nas je dovezao kombijem,binsku opremu smo morali da iznajmimo jer je nasa trenutno u fazi zamene, pa je nas dolazak ipak znacio i troskove, ali se nadam da smo dali svoj skromni doprinos da ova akcija bude uspesna. Veliki pozdrav i jos jednom hvala Miretu, Ceri, Combetu i svima koji su nas ugostili sinoc. Billy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...