shlem 8479 Napisano Januar 16, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ako ima neki kolega iz Apatina ili okoline da pogleda jedan motor. Ništa obavezujuće, već samo prenese neki opšti utisak, da ne potežem 200 km u jednom pravcu za bezveze, nije mi daleko, već sam sa vremenom tanak. Ništa nije hitno, nemojte da se silite, već ako imate vremena. Link šaljem u poruci, i objašnjenje koje mi informacije trebaju. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Šta posle Diverzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Versys 1000, ako Bog da. Mada @Rik pitanje ti je na mestu, Diverzija mi završava se potrebe, čak sam je mehanički doveo u top stanje. Navikao sam se na nju i leži mi ok, jedino što me nervira jeste godište, a i voli duša prokleta svašta da proba. Promenio Januar 17, 2022 član shlem 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...