salem 1065 Napisano Januar 26, 2022 Zainteresovan, 746 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ivica744 je napisao: To samo znaci da treba povrmeno otvoriti prekidac i proveriti,nije nuklearna fizika. Iz drugog ugla gledano,pogled na kill switch pre voznje,cackanje prekidaca migavca i jos par radnji,deluje da je vozac svestan radnje koju obavlja,nije rasejan sao na motor sto je jako bitno. Ma kakvi. Pipanje po prekidacu migavaca je refleksna radnja koje nisam cesto svestan. Ma nekada nisam svestan ni gde i zasto sam krenuo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Januar 26, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, salem je napisao: Ma nekada nisam svestan ni gde i zasto sam krenuo. Samo se koncentrisi na voznju i uzivaj u istoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikad me nije zajebao,uvek posle kontakta njega na ON. Samo imam neku cudnu naviku da cesto u toku voznje prekidac od migavaca proveravam,iako na tabli sve funkcionise normalno.Ja isto, migavac non stop iskljucujem i proveravam da li sam ukljucio svetlo. Opasno me nervira taj tik.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da vecina nas to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Januar 27, 2022 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto non stop iskljucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja seo na motor, 3-4 čas obuka vožnje. Kresnem - neće, mene blam. Sedim razmišljam, šta li je, rekoh sigurno je ispravan motor čim je od autoškole, daj ne budali, šta si zaboravio da uradiš jbt? Slučajno bacim pogled na killswitch, on ugašen Snašao sam se i brže nego što sam mislio, pod premisom da je motor ispravan jer nije moj... da je moj, ko zna koliko bi mi vremena trebalo I da, pogrešio sam glasanje na anketi ali koga briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 27, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor palio na kurblu. Desilo mi se da u planini kurblam desetak minuta dok nisam video da je ono dugme na off . Od tog vremena/znojenja nemam vise problema sa dugmetom. Upamtis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ovde ili u sta me je iznerviralo.... Stigle jutros plastike od farbara i danas ceo dan u garazi sklapao motor,sklopio otisao po gorivo i da upalim ne cujem pumpu Posto sam nesto cackao oko svetla iskljucio sam dzek pumpe koji sam pre sklapanja ponovo spojio. Cackam opet po to snopu ali nikako pumpa da proradi i resim da ponovo poskidam sve da vidim gde sam napravio gresku. Poskidao sve i sve je uredu. Upalim cigaru i gledam sta moze da bude i razmisljam sta prekida pumpu,mozda copava ali menjac je u leru i znaci nije i naravno dosetim se kill-switch,pogledam a on u iskljucenom polozaju Kako ga nikada ne koristim nije mi palo na pamet da pogledam. Vratim ga na ukljuceno,upali se pumpa i kresnu vara kao mina. Usledelo je ponovno pakovanje plastika.... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17806 Napisano Februar 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2440 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 26.1.2022. at 15:41, salem je napisao: Ma kakvi. Pipanje po prekidacu migavaca je refleksna radnja koje nisam cesto svestan. Ma nekada nisam svestan ni gde i zasto sam krenuo. Ja to resio odavno, lepo odes kod cika Arakisa i on ti ugradi pistalicu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1065 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 746 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korisna spravica. Doci ce i to na red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam evo voljan da spremim komplet pistavac (pistavac, diode, kabliranje i brze spojke) i posaljem nekom od aktivnih clanova ovog naseg foruma.Znaci, samo da se poveze na instalaciju brzim spojkama, nema secenja niti je komplikovano (objasnucu ako teba, nije problem) Sent from my EML-L09 using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17806 Napisano Februar 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2440 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Ja sam evo voljan da spremim komplet pistavac (pistavac, diode, kabliranje i brze spojke) i posaljem nekom od aktivnih clanova ovog naseg foruma. Znaci, samo da se poveze na instalaciju brzim spojkama, nema secenja niti je komplikovano (objasnucu ako teba, nije problem Bravo kolega mislim da je najpostenije da ode kolegi @salem od njega je i pocela prica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu za jedno sat vremena, turam sliku i upute! Ako zeli neka se javi koleZa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo Moze se vezati pod maskom napred negde, masa/minus je za m6 sraf, zice spojkama/ ili kako ko voli spojiti na plus levog i desnog zmigavca. Ja obicno povezem na zadnje zmigavce, minus direktno na minus klemu akumulatora, pistavac bude pod sedistem, cujem ga jasno i glasno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 7, 2022 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm... Ja kad ne bih nasao zamerku, ziv ne bih bio Kad si vec stavio dve brze spojke za oba plusa, mogao si staviti i trecu za minus sa bilo kog migavca tako da nema srafljenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posaljem jos jednu brzu spojku, nije problem.... ali M6 mora neki da ima!P. S. Ja inace ne volim ove spojke, izbegavam da ih koristim ali saljem kako bih ugradnju olaksao, prihvat je za 0.50- 0.75. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan aaa jesu li obeležene spojke koja je za levi, koja je za desni, da se ne poveže kontra? Šalu "nastranu", svaka čast za gest! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve neke nastrane sale ... Jednostavno, kada das levi zmigavac treba da se oglasi levi zvuk, poznas ga lako, plave je boje za razliku od desnog koji je mokar. U tom slucaju treba ukrstiti zice i kraj jedne povezati na 2/16 cetvrte na trozilnom kablu... ...prosto je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Brze spojke nikako, samo lem direkt na žicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10014 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 4486 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Khm... Ja kad ne bih nasao zamerku, ziv ne bih bio Kad si vec stavio dve brze spojke za oba plusa, mogao si staviti i trecu za minus sa bilo kog migavca tako da nema srafljenja И ја исто... те брзе спокје неби ни на фићу ставио. Много је ружно и дозвољава води или било чему да дође у додир са контактом и жицом. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih bre ne moz" covek ni da pokloni... Spojke saljem kao vid pomoci, da totalni laik sebi samo "stipne"... Cak i u prvom postu stavih "zice spojkama/ ili kako ko voli spojiti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne biva Neso, nije dobro i ako imaš najbolju nameru. brza spojka načne izolaciju, plastika pušta vlagu/vodu i tu kasnije pukne žica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, javljam se da stavim u ne izmenjenom obliku kod mene na ovu krbulju 2014to... Ako već poklanjaš a mogu i da platim. Nemam ja problem da bude sa spojkama. Dok uđe voda pod sedište, načine žicu, proći će 10 godina (ne kažem da neće, ali ja poštujem gest Neše i u ne izmenjenom obliku kačim), ili ću biti u veeeelikom problemu kad motor bude u vodi dubokoj 830cm.Edit:OvaaaaajjjjA kako pišti na kill Switch kad je isključen, a nakačen na migavce?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22559 Napisano Februar 8, 2022 Integrisan, 9670 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posalji podatke druze Tazz, rado saljem Kao sto napisah iznad, i sam izbegavam koriscenje ali ako se koristi adekvatna spojka (prihvat srazmeran promeru zice) i lepo, do kraja "stipne" nema problema.Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4608 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Rešenje... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...