Novola 2118 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, nafetS said: šta doktor? Primarijus! Neki veliki DrMr 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 7, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Moja nekadasnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 7, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam navijao za plavobijelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Doktoreeee hahahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 8, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Na ruski se doktor kaže vrač Vraču 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 8, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Izvracao od babe djevojku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 8, 2022 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Oko felni, bar meni ne lezi nikako crna, tu bi najbolje legla zlatna boja ko did, samo obruc zice ne.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, brdy said: Oko felni, bar meni ne lezi nikako crna, tu bi najbolje legla zlatna boja ko did, samo obruc zice ne. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Eh sad, da ispdane da kopiram Afriku Twin? Šalim se, džaba sad bilo šta, kad je već ofarbano. Pravo pitanje je, trakice za felne ili ne? Hmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jok bolan, nije to skuter a ni ti nisi više slinav.Poslato priko Ténéré 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Novola je napisao: džaba sad bilo šta, kad je već ofarbano. šta džaba, šmirgl u ruke i žuljaj. Kakvo je ovo neispunjavanje želja šireg auditorijuma, valjda ovo radiš zbog nas? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 8, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2022. at 22:45, Alekre je napisao: Kako bre ofarba ovako preko šrafova, preko mehanizma za aktuator kvačila I preko gumenih delova na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arso said: I preko gumenih delova na glavi. Vidiš kako su lepi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, el classico said: Jok bolan, nije to skuter a ni ti nisi više slinav. Poslato priko Ténéré Nisam sigurno mislio neki kičeraj da stavljam, već nešto što bi ispratilo ostale detalje na motoru. 5 hours ago, nafetS said: šta džaba, šmirgl u ruke i žuljaj. Kakvo je ovo neispunjavanje želja šireg auditorijuma, valjda ovo radiš zbog nas? Izvinjavam se gazda, evo krećem, šmirglam, radim Šalu na stranu, nismo danas postigli mnogo, sigurno manje od planiranog, sutra, prekosutra ćemo nastaviti, kad ugrabimo vremena. Drugi poslovi danas bili preči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1443 Napisano Februar 8, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na volji, trudu i spremnosti da sve to podijeliš na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, overtone said: Svaka čast na volji, trudu i spremnosti da sve to podijeliš na forumu. Hvala na lepim rečima, zaista uživam u celoj priči. A forum je od prvog dama bio uključen u sve, tako da je jedino ispravno i logično da bude uključen do samog kraja. Promenio Februar 9, 2022 član Novola 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepo jutro osvanulo, probudi me kurir sa paketom, stigli farovi iz Poljske! mnogo brže od očekivanog, svaka im čast! Nosač od čvrstog metala, staklo preko deluje čvrsto i debelo, kvalitetno. Izgledaju odlično. Znači u pitanju su 2 H4 fara. Jedino što me malo buni, sijalica za poziciju je u levom faru, ima svoj džek i to sve, a na drugom faru je takođe otvor za sijalicu, ali nema nikakvog poklopca, čepa, stoji onako otvoreno. Sigurno da treba to da bude zatvoreno, ne? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi poziciju u oba Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se mogu sjetit upozorio sam te da poručiš oba fara sa pozicijom.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobro ti idu radovi.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, el classico said: Koliko se mogu sjetit upozorio sam te da poručiš oba fara sa pozicijom. Poslato priko Ténéré Jesi, pitao sam ga za to, on kaže da samo ovako prave, zato mi nije jasno. Očekivao sam da će biti zatvorena ta rupa. Pa to onda mogu naknadno ubaciti? Još jednu sijalicu za poziciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek video da je sa unutrašnje strane zatvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14939 Napisano Februar 9, 2022 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti izbaci taj cep, nije zaliven sigurno, to su isti kalupi za ogledala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videću, kad budem montirao to. Deluje da će moći da se izvadi, al iskreno, to mi je baš nešto nebitno, jedna il dve pozicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lipšeje sa dviPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @el classico jel znaš možda gde se i kako povezuje prekidač kvačila? Neutral switch ili kako već. Kod mene taj deo nedostaje na motoru, naručio sam da mi stigne, al nemam pojma kako se montira. Pretpostavljam da ti znaš, ili bilo ko ako ima neku informaciju, dobrodošla je, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...