Marko05 5559 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Шта би са тобом, нема те два дана? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola piši nešto, počeli smo da kriziramo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da pišem kad nema ništa novo. Počeli smo o kerovima da pišemo, znači, besposlica. Mislim ima novo al ću sačekati još koji dan da vidim o čemu se radi, da izbegnem dezinformacije i da budem siguran da je tako kao što sumnjamo. Motor ide pristojno, vozao sam se neki dan opet, autoput, lokalni put, grad, sve po redu, ali izbacuje abnormalne količine dima na auspuh, svećice su i dalje crne, pa sad polako (opet) idemo jedno po jedno... pregledanje karbova, ventila itd, ono kao što sam pisao. Ako se ispostavi da karburatori nisu dobri, a deluje da nisu, izgubiću veru u svakog majstora do kraja života i nikad više neću nositi motor ni kod jednog, taman nemao motor više. Bicikl ću da vozim. Videćemo u narednih par dana šta se dešava. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Neces, neces, siguran sam. Sam ces sve srediti, siguran sam u to. Knjigu u sake i redom. Nije to spejs satl. A verujem da ce te ovakve avanture samo ojacati da postavis sebi vise lestvicu. Ovaj serijal bih nazvao "od čačkaša do majstorčine!" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gvozden said: Neces, neces, siguran sam. Sam ces sve srediti, siguran sam u to. Knjigu u sake i redom. Nije to spejs satl. A verujem da ce te ovakve avanture samo ojacati da postavis sebi vise lestvicu. Ovaj serijal bih nazvao "od čačkaša do majstorčine!" Haha lepo od tebe, ali sam odustao od samostalnog rada za sad. Zadržaću titulu "Čačkaš" Ipak je ovde potrebno da se uradi motor, a ne da se ja igram i "učim". Dajte nam par dana pa ćemo videti šta i kako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Super tenere 750 xtz WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Super tenere 750 xtz, 1989. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 50000 km, Novi Sad. Cena 2.100 € - Motori - Polovni Automobili U međuvremenu, vidite što je ova Tenera fina, na oglasima je trenutno. 89 god, ko bombona. Ništa ne sugerišem, samo kažem da je lepa Tenera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Tenera, ali ne piše u oglasu kakvi su joj karburatori! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ta shema boja je lepa ali Elijasova u fabrickoj boji je nedodirljiva kombinacija. "..mirise mi dan na Paco raban.." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5433 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, bajker71 said: Lepa Tenera, ali ne piše u oglasu kakvi su joj karburatori! Svaki koji upise u google super tenere iskustva, otvori temu na bjbiker, procita zadnjih par strana o samim problemima, nece kupiti teneru 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ta shema boja je lepa ali Elijasova u fabrickoj boji je nedodirljiva kombinacija. "..mirise mi dan na Paco raban.." Hvala na komplimentu frende.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 dana se ne piše u temi... Ajde bilo šta piši, jel se vozaš, čačkaš... Šta se dešava? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Човек решио проблеме па нема времена да пише, јер не силази са машине. Бар се надам да је тако 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zatisje pred buru Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novola, ti si blizi, idi i pogledaj ovu teneru: Yamaha Tenere xtz 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tenere xtz 750, 1991. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 47700 km, Kucura. Cena... Vec sam pitao za nju ali ne dobih odgovor. Meni je daleko da idem, a rekao je da ce spustiti na 1700. Poslacu ti slike koje sam dobio na Viber od prodavca. Estetski nije u perfektnom stanju , ali deluje da je zdrava (masina i karbovi). Promenio Mart 21, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да није Леси појео мопед?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Zubo pa nije to TrabantПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У праву си, извињавам се Трабант ради! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Zuba87 said: Трабант ради! Uuuu ovo je bilo ispod pojasa. Biće vesti! Nadam se uskoro Na poslu sam ovih dana, nemam šta da dodam, ali uskoro će biti. Stay tuned Promenio Mart 21, 2022 član Novola 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да ће те вести бити добре и да ћеш се колико у априлу навозати без икаквих зачкољица! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, sutra vesti, ako bog da! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Marko81 said: Novola, ti si blizi, idi i pogledaj ovu teneru Uh ja tek sad ovo pročitah. Vidi, ako možeš da se strpiš 7 dana otprilike, mogu otići, i otišao bi sa zadovoljstvom. Do tada mi je auto na servisu, plus radim ko popizdeo u bolnici, neke ubrzane smene. Drugo, koliko ti je moje mišljenje merodavno, jer sam ja realno kupio najgoru Teneru ikad napravljenu Dogovaramo se, nije problem Edit: ta idi druže s milim bogom, ti reče blizu, pa to na 2h vožnje od mene sigurno ima neko bliži jbg da pogleda to sokoćalo Promenio Mart 21, 2022 član Novola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 21, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene 420 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ићи ћемо чопоративно, када се онај обећани во буде вртео Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5433 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se svi raduju druzenju kod @Novola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како не? Свима нам је ово тешко пало, гледаш како се дечко труди, пати, а резултат никако да дође Наравно, нама је најтеже, а Новола ужива Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...