Gvozden 591 Napisano Februar 5, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim sta si sve uradio sa motorom, a mene mrzi tu neke sitnice da resim. Mada znam kad opali sunce ima da ga osmirglam za jedan dan i uradim novu shemu koja mi se vrti po glavi. Za sve ces da budes kriv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Februar 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan U vezi epoxi-a. koliko kosta set i za koju povrsinu pokrivanja,moze li pistolj ili ne,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 5, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, markez123 said: U vezi epoxi-a. koliko kosta set i za koju povrsinu pokrivanja,moze li pistolj ili ne,hvala Odgovor na sva tri tvoja pitanja je "nemam pojma". Prosledio sam pitanje glavnom i odgovornom, pa eto, i mene zanima odgovor. Ja sam ga nanosio četkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Februar 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Ok,javni kad saznas ,trebam i ja da uradim rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 5, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, markez123 said: U vezi epoxi-a. koliko kosta set i za koju povrsinu pokrivanja,moze li pistolj ili ne,hvala Kratka google pretraga i par forumskih postova izbacuju: Kao najčešće korišćenu, kod nas lako dostupnu epoksi zaštitu. Tako bar kažu. Uostalom evo link: "Zorka color Maestral EPOXI OSNOVNI SIVI 2K A+B 1kg" Zorka color Maestral EPOXI OSNOVNI SIVI 2K A+B 1kg BOLAGO-M.RS zaštita plovnih objekata epoxidni osnovni premaz Ima sve informacije potrebne tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Februar 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan hvala veliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @NovolaSamo guraj brate, nazire se kraj polako, imas junacko srce i volju.... Ovo ce biti tvoja sezona za uzivanje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Vuleta said: @NovolaSamo guraj brate, nazire se kraj polako, imas junacko srce i volju.... Ovo ce biti tvoja sezona za uzivanje Tu je, samo što nije! Živ bio! Farbaju se plastike a ja nisam tamo da prisustvujem, jebo me posao. Kao rođenje deteta da propuštam 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Još rama, sitni dijelovi pa ispade totalna renovacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: Još rama, sitni dijelovi pa ispade totalna renovacija. Sad se kajemo što nismo odmah tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A tko zna, mozdase I pridomislite Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, el classico said: A tko zna, mozdase I pridomislite Gesendet von iPad mit Tapatalk Teško, polako je počelo finalno sastavljanje motora. Da nije sad opet ta prokleta zadnja guma ispustila, i brže bi bilo. Takođe sam skinuo i auspuh da probam da ga prešmirglam i ispoliram do nekog iole sjaja, bez farbanja, ali su grane dosta nagrižene rđom, dosta velikih oštećenja ima, ne znam koliko ću biti uspešan. A i ako ne bude, uvek može opet u crnu boju da ide. To je za sada samo ugrubo brusilicom sa lepezom krupne granulacije rađeno, a sutra ujutru krećem sa šmirglama 200 pa 400 pa 800 pa u zavisnosti od dobijene površine, možda i 1200 fino... Al teško je prići oko krivina, nezgodno za raditi... nisam neki optimista po pitanju ovog posla, nažalost. Treba preći i očistiti nogostupe za suvozača, onu malu zaštitu od auspuha kod kočnice... još par sitnica tako nekih. Malo sam i regler sam "dopravljao", odnosno spojeve žica sa starim žicama na motoru gde je bio onaj mikrofonski džek. Samo neke zajebancije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Februar 7, 2022 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se trudis oko grana, nema sanse da izvuces da izgledaju dobro, suvise ih je rdja nagrizla. Ove dzekove sto si stavljao za regler nisu dobri, grejace se i nece imati dobar kontakt, a kad se ugreju omeknu pa jos gori kontakt imaju, nadji neko bolje resenje, cak i obicna luster klema je bolje resenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Februar 7, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisu dobri?? Na par motora sam imao regler koji fabrički ima takve konektore i baš ništa im nije falilo, samo je bitno da se uzmu kvalitetni konektori a ne neko jeftino đubre i nema nevolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobri kontakti kad je akumulator dobar, cim je losiji akumulator pocinje se grejati instalacija. Sve od aku krece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja smatram da su ti metalni ok, imaju one mesingane buksne koje od temperature omeksaju pa popuste. Ove metalne stavljam na ta pec i za sada nisu popustile, a sigurno da je toplota veca. Ja sam mu predlagao i od auta neki dzek s Odgovarajucim brojem pinova ali valja se jurcati i oko toga, tako da to je sto je...Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, aca-pn said: Ove dzekove sto si stavljao za regler nisu dobri, grejace se i nece imati dobar kontakt, a kad se ugreju omeknu pa jos gori kontakt imaju, nadji neko bolje resenje, cak i obicna luster klema je bolje resenje. Pa majku mu, i ovo sam stavio po preporuci električara, lepo zalemio još i namestio naizmenično, da ne budu jedan pored drugog.... Sad je to sve uveliko izolovano i spakovano.. nisam znao da može da bude problem. Videćemo valjda. Hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15829 Napisano Februar 7, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, aca-pn je napisao: Nemoj da se trudis oko grana, nema sanse da izvuces da izgledaju dobro, suvise ih je rdja nagrizla. Ove dzekove sto si stavljao za regler nisu dobri, grejace se i nece imati dobar kontakt, a kad se ugreju omeknu pa jos gori kontakt imaju, nadji neko bolje resenje, cak i obicna luster klema je bolje resenje. Aco vrlo los savet, luster klema za u kucu je Ok al na bajk nikako, pogori kakva god da je.... mnoge posekao pa da je i od keramike. Buksna za TA pec je prelazno rešenje daleko da je najbolje, dosta su jace od klasicnih koje se koriste u autoindustriji. Krajnje resenje je da stavi dzek predvidjen za to, recimo Piaggio od 250ccm pa na dalje ima odličan džek, gotovo da ne može stradati jer ima debele žice i velike jake kontakte. Novola videcu kasnije u radionici dal imam musko-zensku stranu, dobijas na poklon ako imam.... stavis i miran si po tom pitanju. takodjer ti saljem i ovu termo traku, jaka je do bola koliko je dobra ima neka vlakna u sebi tako da je dosta jaca, nema trika da je pokidas rikom Upali motor, uključi potrošače koje inače koristiš i pusti da radi min. po sata. Pipni rukom mesto gde si lemio tj gde je spoj, mora ladno biti .... ako se greje, postaje vruće, gasi bajk, seci i spoj direktno žicu na žicu dok ne rešiš kako treba. 7 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Satelis said: Novola videcu kasnije u radionici dal imam musko-zensku stranu, dobijas na poklon ako imam.... stavis i miran si po tom pitanju. Pre svega, hvala, nisam stigao telefon čestitito ni da uznem u ruke danas, ako mislite da treba drugačije da se spoji, časom ću to prepakovati. Hvala još jednom! Sutra će biti upaljen motor pa ću taman proveriti situaciju. E sad, sa druge strane, ja sam hteo da otkrivanje osnovne boje ostavim do zadnjeg trenutka, ali danas kad sam je video skoro sklopljenu, ofarbanu, pa ne mogu da izdržim, da ne podelim sa vama! Nije još sve gotovo, nalepnice će je podosta izmeniti, ali za sad je prelepo ispalo... Rezervoar: Mislili smo tu da stanemo, al nije bilo šanse bočne plastike, rukohvati, zadnje plastike, repne... Ostalo je da se završe velike bočne plastike, i to je to Sutra sipamo gorivo u rezervoar, palimo, proveravamo sve! Pozdrav, odoh na posao... 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TojetoPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Majstoru se zahvali u moje ime, poljubi mu ruku.Poslato priko Ténéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovo jedna lepotica. Bravo za trud. A takve majstore najvise volim pored kojih mogu i ja da ceprkam a ne dodji ti kada bude gotovo. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7183 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2022 at 11:15 PM, Novola said: Kratka google pretraga i par forumskih postova izbacuju: Kao najčešće korišćenu, kod nas lako dostupnu epoksi zaštitu. Tako bar kažu. Uostalom evo link: "Zorka color Maestral EPOXI OSNOVNI SIVI 2K A+B 1kg" Zorka color Maestral EPOXI OSNOVNI SIVI 2K A+B 1kg BOLAGO-M.RS zaštita plovnih objekata epoxidni osnovni premaz Ima sve informacije potrebne tu. Ja sam zorkin 2k ali je bio crven... J8m li ga dal je isto... Haos kako je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vampa said: Bice ovo jedna lepotica. Bravo za trud. A takve majstore najvise volim pored kojih mogu i ja da ceprkam a ne dodji ti kada bude gotovo. Bogami ovaj moj se opustio malo, malo malo pa ajde ti šmirglaj moj prika Šalim se, čovek mi da da obavim pripremu da on može svoj posao da radi, da ne gubi vreme, a meni dobro dođe da se praksam malo. Jbg dinara preko onog prvobitnog dogovora nije tražio, a ne mogu da nabrojim šta je sve dodatno odradio. E a moram da dodam i ovo, neka sirota duša mi poslala poruku na fejsu, moram da vam pokažem: Od sad molim vas sa "Doktore" da mi se obraćate 4 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan šta doktor? Primarijus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...