zaludan 8911 Napisano Decembar 29, 2021 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Godinama sam ih sakupljao, i sad ih evo godinama gledam i ne znam šta ću s njima. Nijedan od ovih filmova nije kupljen - 90% sam sam skinuo s neta (od 2003-će imam pristup brzom internetu), ostatak nabavio od poznanika. Ogromna većina ima srpski titl. Svaki film je disk za sebe (ili više diskova) Svi diskovi su u "torbicama" od po 32 diska Kvalitet snimka kod 99% je tzv "DVD rip", zvuk je najmanje običan stereo, a ima ih dosta i sa surround. (nema onih šugavih bioskopskih snimaka gde se ne zna da li je gora slika ili zvuk) Ako nekog interesuje, na linku je katalog: moviz popis.xls - Google Tabellen DOCS.GOOGLE.COM muviz DivX 1,11:14,1,81,2003,Henry Thomas, Blake Heron, Barbara Hershey, Clark Gregg, Hilary Swank, Patrick Swayze,Greg... Pored čisto spiska, katalog služi da može da se pronadje određeni film/disk - ono na kraju reda je oznaka torbice u kojoj je film Filmovi koji su upisani italic fontom nemaju prevod. Ne sećam se šta znače boje ni šta je sa boldovanim naslovima. Ako neko hoće ovo, u Beogradu mogu da donesem gde god, a za dalje se dogovaramo... P.S. ne garantujem da je sve sa spiska tu - ne diram to već godinama, a ćerke su povremeno ponešto drndale... P.P.S. dajem samo komplet - ne mogu da razdvajam... Promenio Decembar 29, 2021 član zaludan 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 29, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam pre nekoliko nedelja pobacao te moje torbice sa filmovima, negde oko 200-300 diskova. To su bili super filmovi, a posle su počele i serije. Zadžao sam samo još nekoliko, čisto eto tako, diskete sam sve pobacao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10214 Napisano Decembar 29, 2021 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, svaka ti čast za kolekciju, ima bukvalno svega. Top gir, Klarkson, od crtaća Bambi, i ostali su extra, zatim muzika...kad pogledaš samo koliko je vremena trebalo da se to sve skine, pa nareže, pa sortira... Baš lepa kolekcija. A ja još uvek čuvam neke audio i video kasete, dok su mi ploče nestale u selidbi... Pohvala za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8911 Napisano Decembar 29, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračarmeni je žao da bacim Baš kako @Blaza kaže - tolike sate sam uložio u to da mi je baš bedak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3842 Napisano Decembar 29, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo crtane filmove,ako se budes u nekom trenutku odlucio za razdvajanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3598 Napisano Decembar 29, 2021 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa diskovima koji nisu originali (tj onima koje smo mi narezivali) su ti da vremenom propadaju. Meni se često desi da cd sa muzikom plejer neće da očita ili baguje ili preskače, sad šta je razlog tome, ne znam, ali na originalima mi se to ne dešava. Svaka čast za gest, ali je to danas prevazidjena tehnologija. Ja čak više ni ne skidam filmove sa neta, da ne punim memoriju bespotrebno, manje-više sve gledam on line. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1359 Napisano Decembar 29, 2021 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Upakuj crtace i pokloni nekom vrticu, tamo to uvek treba (zena mi radi kao vaspitac) zagube, ogrebu, uvedu im kablovsku sa milion pink kanala a od crtaca ni traga ni glasa, a trebaju im normalni crtaci - tako da ...... Ja za njen vrtic snabdevam sta im treba, a ti makar pokloni nekom - znam da im treba 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Decembar 30, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih uzeo, valja mi da prekratim vreme dok sam na putu (šoedicija). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8911 Napisano Decembar 30, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Grnca je napisao: Upakuj crtace i pokloni nekom vrticu, tamo to uvek treba (zena mi radi kao vaspitac) zagube, ogrebu, uvedu im kablovsku sa milion pink kanala a od crtaca ni traga ni glasa, a trebaju im normalni crtaci - tako da ...... Ja za njen vrtic snabdevam sta im treba, a ti makar pokloni nekom - znam da im treba Da su u pitanju kupljeni DVD-jevi, to bih uradio, ali ovo su DivX. Prvo je pitanje da li uopšte imaju na čemu da ih puste, a drugo, ja stvarno ne očekujem da bi vaspitačica u vrtiću umela da skine i instalira neki player ako na kompu koji možda imaju neki film ne radi na Windows Media Playeru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8911 Napisano Decembar 30, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Rale-Ča je napisao: Evo ja bih uzeo, valja mi da prekratim vreme dok sam na putu (šoedicija). Dogovoreno Javljam se na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8911 Napisano Decembar 30, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 dobijaš crtiće 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Decembar 30, 2021 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja nasao danas divx player u podrumu. Da li radi ili ne ne znam. Radio je pre nego sto je odlozen. Mogu da poklonim ako neko hoce uz ove diskove. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Decembar 30, 2021 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam.kao mali pozajmljivao kasetu od komšije da gledam petra pana.Gledao sam iznova i iznova...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo sam diskove od kolege @zaludan, ljudi moji, pa to je gomila diskova koji su uredno popakovani u torbice za diskove, sve slozeno, sve ispisani nazivi filmova, ne verujem koliko je covek ulozio vremena da sve ovo uradi i na kraju da pokloni. Svaka cast i hvala na poklonu @zaludan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8911 Napisano Januar 1, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1955 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo uživaj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...