mitri 1847 Napisano Jul 24, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se bas zgodno namestilo : u subotu na skup u B.Crkvu , pa ujutro do Vrsca na trke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jul 24, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Jel planira jos neko da poseti ove skupove? Ja putujem na odmor sledece subote, pa cu morati da propustim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 31, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto bejah s lepšom pollvinom u Beloj Crkvi, skup ko skup, ništa posebno osim što je na lepom i interesantnom mestu... :roll: Ono što je lepo a nema mnogo veze sa samim skupom su jezera u okolini koje pod obavezno treba posetiti u neki vreli dan.... ...voda fenomenalna, brojne minijaturne plažice za dvoje, troje... :oops: cene jako pristupaène po restoranima i kafiæima, put do tamo - san snova za peglanje... :twisted: ... i ostala romantika Veliki zajeBJB što nije bio ko nije bio... Pozzzz MarkuTLS :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 31, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Umesto da me utesis i kazes kako je bilo sranje a ti morao bas sve da nahvalis P.S. Ako nisi procitao na MM meni kod kovina riknuo motor :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jul 31, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan :? skup ko skup,nista posebno :x jedino sto je bilo interesantno, je onaj jadnik koji se udavio u jezercetu :cry: DEX pozz :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 1, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Umesto da me utesis i kazes kako je bilo sranje a ti morao bas sve da nahvalis P.S. Ako nisi procitao na MM meni kod kovina riknuo motor :cry: Ne mogu da te nadjem na MM, pa ne bi bilo loše da se baciš i ovde na BJB sa tim pehom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano Avgust 3, 2005 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Meni cale bio prolazio pa sma ga zamolio bar da mi majcu uzme ! i bas je super juce prolazim kroz centar i svi se okrecu i gledaju maju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 5, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam bio sva tri dana susreta, sve je super osim nenormalne vrucine i manjka(citaj: odsustva) hlada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 11, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio kolima samo u Vrscu, i utisci su potpuno pozitivni. Doduse nisam bio tamo samo zbog skupa vec zbog nekih obaveza, ali je organizacija bila na odlicnom nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...