redoran 73 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalna voznja i feeenoomenalna ekipa. Vajat me je odusevio izgledom kao i klopom.ovom prilikom hteo bih da pohvalim gorana koji nas je primio u kucu kao i njegovu zenu koja nam je skuvala najbolju kafu na svetu.drugari i drugarice super smo se vozili i super smo se druzili.nadam se da cemo opet.Mladenovcanima svaka cast na gostoprimstvu i na organizciji ture.vidimo se opet sledeci put. za sve one koji nisu bili imam trik pitanje. Ko je osoba koja na grupnoj fotografiji ima kacigu na glavi? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 10, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznjica drugari!!!! Drago mi je sto sam bio deo ekipe.Super druzenje, super ekipa,klopa jos bolja.....ali Brankina kafa!!! ;D ;D ;D ;D Uz sve problemcice koji smo imali( prvi ja ne znam kako se koja benz.pumpa zove ;D ;D) problemi sa gumama, cekanja...sve to se zaboravlja na kraju dana!!! Mladenovcani, sve pohvale!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Novembar 10, 2008 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj za sve one koji nisu bili imam trik pitanje. Ko je osoba koja na grupnoj fotografiji ima kacigu na glavi? :) Meni izgleda poznato ali covek nosi maskirno odelo pa ga je nemoguce prepoznati . Super turica , extra druzenje . Vajat pun pogodak , hvala M a R k o , odlicno tipovano . Steta sto je dan kratak i ne stigosmo da zapevamo po neku . A da jesmo verovatno bi i sada sedeli tamo !!! ;D PS . Hvala Goranutiniju i njegovoj zeni za pit stop u njihovoj kuci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je sto nisam isao ali dosta veliki posao sam obavio juce u garazi, tj moj mezimac ima dovoljno prostora da se razbaskari po garazi preko zime Sledeci put idem i ja sa vama pa makar i kolima ako motorom ne mogu ili cak mozemo i kad zahladni da se potrpamo u par kola pa da opet odemo, samo moramo da nadjemo ko ne pije da nas vraca nazad, doduse sobzirom sta radim mogao bi da vidim i neki bus da organizujemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Novembar 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ....Da dam komentar i ja kao jedan od 3 zenska clana jucerasnjeg skuuuuupa:)....da zanemarimo vetric koji je pirkao:) po koji oblacic i 12 novembarskih stepeni......druzenje je bilo fenomenalno.....teletina, restorancic u etno fazonu, odlicne krivine......i dobro raspolozenje....jedva cekam sledece okuplanje.... A da, naravno, Mladenovcanima svaka cast na organizaciji....i Branki na njenoj kafi i dobroj volji da nas onoliko ugosti najljubaznije... p.s mislim da je ono sa kacigom na slici Abdullah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Novembar 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ....Da dam komentar i ja kao jedan od 3 zenska clana jucerasnjeg skuuuuupa:)....da zanemarimo vetric koji je pirkao:) po koji oblacic i 12 novembarskih stepeni......druzenje je bilo fenomenalno.....teletina, restorancic u etno fazonu, odlicne krivine......i dobro raspolozenje....jedva cekam sledece okuplanje.... A da, naravno, Mladenovcanima svaka cast na organizaciji....i Branki na njenoj kafi i dobroj volji da nas onoliko ugosti najljubaznije... p.s mislim da je ono sa kacigom na slici Abdullah... .....*okupljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Novembar 10, 2008 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj p.s mislim da je ono sa kacigom na slici Abdullah... Ma nemoguce , znam coveka . Ima mindjusu i umereno je tetoviran a to se ne vidi a slici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 422 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Par reci od propalog organizatora. HVALA sto ste dosli i nadam se da jaga nije zadavala nocas probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Posle pročitanog putopisa trebalo bi da dobijem neopisuvu želju za vožnjom i avanturom , poslije ovih slika mi samo ide voda na usta i balavim po tastaturi. Odoh da i ja ubijem neko jagnje ;D. Od sada se dogovarajte đeće te na krkanluk a ne đeće te na vožnju. NISAm zavidan ali Vam zavidim. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim. Pridruzio sam se tek kada ste stigli u Pab tako da ne znam kako je bilo pre toga ali sam siguran da je bilo fenomenalno. Meni je za ono malo provedenog vremena u Pabu sa vama bilo super, nadam se da ce mo se uskoro ponovo videti! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Od sinoc nemamo struje.Cucemo se popodne.Kad sam vec tu da se zahvalim Mladenovcanima na suoer organizaciji. I ovo nije prvi put sto treba da znaci moramo da se oduzimo. Samo bi zamolio mladenovcane da povedu i ong majstora mislim da se zove Raja ;D Sto se tice fotografa stvarno nam je nedostajao. Pozdrav za Sanju PS. Javljam se sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 422 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na cika Raju,ma popusti ce on samo da otopli, mnogo je zimljiv.Pozz RAJO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj p.s mislim da je ono sa kacigom na slici Abdullah... Ma nemoguce , znam coveka . Ima mindjusu i umereno je tetoviran a to se ne vidi a slici . Ako nije imao KAMU u ruci onda nije Abdullah! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,odlicna tura, jos bolja klopa, divno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Fotke, put i druzenje za svaku pohvalu. Jako, jako lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Divni ste svi, ali Sanja je za sve vas majstor i nedostaju njene slike. Ja sam tek sada malo došao k'sebi od proslavljanja rođenja unuke, tako da nisam kao "dobri Mladenovčanin" krenuo sa ekipom ili makar dočekao. Ima vremena za ispravku a ekipa zaslužuje, mada je vidim bilo exstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Komso, prva unuka se jednom radja i svaka sledeca takodje a sto se tice voznje lako cemo da je ponovimo prvih lepih dana. Tvoji razlozi su vise nego opravdani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Novembar 10, 2008 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj sta reci,odlicna tura, jos bolja klopa, divno. Ajde Zlajo kreni jednom na tu turu a nemoj samo da postujes dorbro ono, divno ovo itd .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6304 Napisano Novembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa unučicom, da je živa i zdrava! Dabogda se i meni isto dogodilo, kad-tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Novembar 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvi utisak iako jos nisam dosao sebi od juce (zaglavili sa Forrestom po kafanama, posle 00h mu je rodjendan i... tako, imate temu ;D ) Sta je bre ovo, kakve kame, kakve kacige? A jaoooj kakav dan Veliki pozz za Mladenovcane i posebno GoranTiniju i Marku sto je sredio ovako lep izlet, kao i ostalima bez kojih ne bilo tako zanimljivo. Cim malo sastavim mozak, saljem postove... jos uvek mi se nesto muti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E, pa da kazem i ja koju...Meni je sa Vama bilo fantasticno, druzenje, voznjica, klopa itd, ali kafa je naravno vrh! ;D E sad, Branka se zahvaljuje na komplimentima za lepu kafu i porucuje Vam da za takvu kafu kod nas obicno daju po 20 keka (euro), a Vi posaljite kol'ko ko moze ,nema veze. ;D ;D ;D ;D ;D Salim se naravno drugari...moze i u dindzama. Ja neznam kako ste proveli noc, (u stvari za neke znam...) ali ja sam jedva preziveo. Doduse nisam imao neki apetit i opet mi je bilo muka ;D Nemoj da mi je neko pomenuo da ne slusa sevdalinke, narodnjake, starogradske...itd!!! Uz tu muziku su najvise padali u sevdah ovi sa R-ovima, necu da ih imenujem ali prepoznace se sami. A i njihove lepse polovine Neki su mi se javili jutros u 06,28 kao, stigao sam druze , neki su padali sa stolice u kaficu pa sam morao da trazim i portiklu za njih, neki su pokusavali da sa tetrisom naprave fotografiju ;D, Zao mi je samo sto nas nisu ispostovali oni okoreli Zemunci, Boban i Dejan. Boban je sigurno imao neke obaveze, ali dobro. Dejanov surak, Marko je takodje bio sam a navikli smo na njih u tandemu pa me i to cudi ;D ;D ;D Za sada toliko, a ako me neko bude prozvao zaprzicu mu corbicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Srećno sa unučicom, da je živa i zdrava! Dabogda se i meni isto dogodilo, kad-tad Postovani kolega Arakse, to ce te doziveti tek kada kupite TENERU! ;D A tebi KOMSO zelim jos puo unucadi i da bog da ti svaki vikend kao ovaj bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 422 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Deda Komso jos jednom neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj sta reci,odlicna tura, jos bolja klopa, divno. Ajde Zlajo kreni jednom na tu turu a nemoj samo da postujes dorbro ono, divno ovo itd .... ;D ma posao bi ja da se polazi oko 12, nedeljom da ustanem u 8 mi je robija, ali poslusacu te ...moracu...ove slike izazivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Nismo imali struje, zbog neke havarije u Zemunu, skoro dva dana. Tako da ovaj snimak tek sada nadje svoje mesto ovde. Snimak je napravljen 15.09.2007.kada smo resili da poklonimo sebi jedan dan. Nadamo se da ce vam se svideti mali deo nase kulturne bastine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...