BokyBoy 22123 Napisano April 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2770 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8452 Napisano April 20 (promenjeno) Ne silazi, 2350 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Disko Nindža je napisao: Kako se ja ložim na taj RF 900R Iz tog nekog doba .... Moj zekan Promenio April 20 član Darko Mihajlovic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15515 Napisano April 20 Integrisan, 8159 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3553 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1282 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 2 član PremieRacing 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 416 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sada prvi put vidim ovu temu na forumu,ovih Dana kada budem imao vremena slikacu I okacicu slike mog prvog ozbiljnijeg motora,jeste star Ali ja ga I daljeg volim,kazu prva ljubav zaborava nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2486 Napisano Novembar 3 Drug član, 1215 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2025 at 11:08 PM, Alekre said: Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... Jel ovaj motor bio u oglasima prosle godine, pisalo je Pozarevac, zapamtih boju i lokaciju Inace sam odavno imao RF600, odlicni motori, ali iz nekog razloga uopste nisu bili popularni, barem kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2137 Napisano Novembar 3 Drug član, 1340 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2025. at 23:08, Alekre je napisao: Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... Izuzetno podcenjen motor. Rep jeste robustan, ali zato zadnja svetlosna grupa preeeleeepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15515 Napisano Novembar 3 Integrisan, 8159 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao gde je sada. Kupio ga je poznanik a dalje gde je završio ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 136 Napisano Novembar 15 Svrati ponekad, 452 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000f , ST 1100 , RF 900Sa današnje vožnje Bg-Ljig-Rudnik-Bg. Tri starca peglaju i dalje.Predah u Ljigu , dobra jagnjetina preporuka ,ne znam ime kafane nalazi se na izlazu iz Ljiga prekoputa NIS pumpe.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21375 Napisano Novembar 16 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ST Moto 100 Napisano Novembar 17 U prolazu, 3 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki Gsx R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog bolida iz 90 ih, koji je definitivno bio u samom vrhu sta se tiče ciklistike i voznosti...Mislim da su motori odavno dosegli svoj vrhunac! 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21375 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga iznad xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 55 Napisano juče u 00:44 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 12. 2023. at 23:17, aca-ks je napisao: Дечачки сан! Ипак, уопште ми није жао што сам уместо њега купио гиксера јер је осим по изгледу у свему био бољи од зхр-а. Eeee,samo malo,ovakav model kao na slici se mogao kupiti serijski , sa trkackom masinom i pravih 128 hp.Za to vreme best buy. KRALJ STAZE Promenio juče u 01:06 član markez123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 55 Napisano juče u 01:03 U prolazu, 67 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 12. 2024. at 15:03, Alekre je napisao: Ovaj ,ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 55 Napisano juče u 01:12 U prolazu, 67 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 12. 2023. at 22:47, Biker Boy je napisao: Sto se tice masina 90ih imao sam tu cast drugi motor po redu, Suzuki srad 600, '98god. Bio u mom posedu od 2008-2010 god. (leo vince auspuh) kakav zvuk je imao... slatko sam zanat sa njim ispekao, masina ne poderiva ( jedina mana španer) sad kad vidim ove nase kolege sto srca nemaju kako pucaju sa sradovima po skupovima... samo okrenem glavu. Od tih masina 90ih imao sam prilike da probam : kawu zzr600 , prvi model hayabuse koji je izasao, onda Hondu 1000f dal 91-92 god. drugar je imao crvenu kawu zx7r ( kakav je taj motor zvuk imao... ) Drugar je imao crvenu kawu zx7r ( kakav je taj motor zvuk imao... ) Mislis na ovakav model ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...