MoToM 3861 Napisano Januar 24 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, BokyBoy je napisao: Mada sam vise za 900-ku ali moze da prodje i 750-ka... Ako je neko zainteresovan prodaje jedan kolega sa foruma, koji ujedno i radi tamo (Tehnodrom) Honda CB 750 F RC04 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 750 F RC04, 1981. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 36993 km, Beograd. Cena 1.950 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 24 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Bigor said: I kako su sluzile? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Nisam imao sa čim posebno da uporedim. Velike su šanse da su i prethodne bile lepljene, mada to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. Inače, Guzzi je imao Brembo kočnice i integralni sistem kočenja (1981. godište), tako da je pristojno zaustavljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 24 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Yamaha YZF 750r 1995.god 30000km prešao! —- Veoma redak primerak u ovakvom stanju!! - Verzija od 125ks Prelep motor, al lik malo kenja, svaki YZF750 ima 125ks standardno. Čak i jednosed SP verzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Yamaha YZF 750r 1995.god 30000km prešao! —- Veoma redak primerak u ovakvom stanju!! - Verzija od 125ks - Ohlins podesivo Ogibljenje - REGISTROVAN TEK .. Vlasnik lično - Kolekcionarski primerak 100% fabricko stanje - Bez ostecenja i padova u PRVOJ BOJI - KUPLJEN U BEOGRADU NOV na sajmu tehnike 95’god … - Kompletno servisiran: - Karburatori Nove membrane,set O ringova i igličastih ventila TOURMAX ( Vakumirani karburatori ) - Servis prednje viljuske:ulje i semereinzi - Nove svećice Denso po katalogu - Antifriz Motul Hybrid Tech sipan nov - Nov filter vazduha Meiwa Japan - Nov gel akumulator - Ulje u kocnicama i kvačilu promenjeno - Ulje u motoru i filter ulja promenjeno - Lanac i lančanici fabrički ( perfektni ) — Izuzetno utegnut,motor i menjac perfektni - Apsolutno sve ispravno —- VREDI POGLEDATI—- —————————————— CENA 4800 eura —— - 065 2309 265- Дуже време је на огласима, тешко је у Србији наћи купца за овај мотор по овој цени (не кажем да не вреди) Мислим да би било добро да покуша продају преко Мобиле.де, Ибеј, доста наших људи продаје старија возила на тај начин... Мој стриц је имао овакву yzf само у бело-љубичастој комбинацији коју је одмах префарбао у zxr-ove боје јер је био страствени заљубљеник у исти Чини ми се да те Јамахе имају 5 вентила по цилиндру и 125кс, сећам се да је имала већу потрошњу уља. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5078 Napisano Januar 24 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan ja isao da gledam u Veliku Planu, ali nisam uspeo da je vidim... Al mi bas zapala za oko... 6448572e-067e-4e92-b59a-acd454bbc0b8 hosted at ImgBB IBB.CO Image 6448572e-067e-4e92-b59a-acd454bbc0b8 hosted in ImgBB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Januar 24 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Bole37 je napisao: ja isao da gledam u Veliku Planu, ali nisam uspeo da je vidim... Al mi bas zapala za oko... 6448572e-067e-4e92-b59a-acd454bbc0b8 hosted at ImgBB IBB.CO Image 6448572e-067e-4e92-b59a-acd454bbc0b8 hosted in ImgBB Provozao sam taj motor pre vise od 10 godina,samo je imao četvrtast far,retki su. Stabilan ,jak,lep,dobar polozaj voznje. Jedino sto bih mu zamerio je sto je naked i sto ima 4 cilindra nije valjda da opet gledas motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5078 Napisano Januar 24 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, punisa 16 je napisao: Provozao sam taj motor pre vise od 10 godina,samo je imao četvrtast far,retki su. Stabilan ,jak,lep,dobar polozaj voznje. Jedino sto bih mu zamerio je sto je naked i sto ima 4 cilindra nije valjda da opet gledas motore? Ma prolazio pa rekoh da vidim. Jos uvek nisam prelomio. Mislim da i necu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1570 Napisano Januar 24 (promenjeno) Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: Yamaha YZF 750r 1995.god 30000km prešao! —- Veoma redak primerak u ovakvom stanju!! - Verzija od 125ks - Ohlins podesivo Ogibljenje - REGISTROVAN TEK .. Vlasnik lično - Kolekcionarski primerak 100% fabricko stanje - Bez ostecenja i padova u PRVOJ BOJI - KUPLJEN U BEOGRADU NOV na sajmu tehnike 95’god … - Kompletno servisiran: - Karburatori Nove membrane,set O ringova i igličastih ventila TOURMAX ( Vakumirani karburatori ) - Servis prednje viljuske:ulje i semereinzi - Nove svećice Denso po katalogu - Antifriz Motul Hybrid Tech sipan nov - Nov filter vazduha Meiwa Japan - Nov gel akumulator - Ulje u kocnicama i kvačilu promenjeno - Ulje u motoru i filter ulja promenjeno - Lanac i lančanici fabrički ( perfektni ) — Izuzetno utegnut,motor i menjac perfektni - Apsolutno sve ispravno —- VREDI POGLEDATI—- —————————————— CENA 4800 eura —— - 065 2309 265- Jedan od najudobnijih R-ova po meni. Ja sam imao jednu jer mi je pored ZXR750R ovo bio takodje decacki san, mada je bio dal baksuzan, dal lesina i posle je osvanuo u oglasima sa 20k manje i "uvoz iz Svajcarske". Karburatori su zezali i ko zna sta jos, greota, prelep motor, udoban, velik. Sto neko rece, ovo bolje ponuditi van. Promenio Januar 24 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 24 (promenjeno) Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih 8-9 godina kupim Yamahu Fzr 600r 94god,nesto malo je vozio(hvala bogu) i parkirao u kucu zbog hladnog vremena,i polako poceo da je rasturam da vidim sta sve treba zameniti od delova.verovali ili ne u posudi za ulje zadnje kocnice bilo je sipano motorno ulje Na prednjim kocionim celjosima su bile dve razlicite plocice,jedna odgvarajuca a druga od Golfa 1.. Te plocice i dan danas cuvam.hvala bogu prosao sam bez posledica,ali me to iskustvo naucilo da cim kupim motor-automobil,prvo sto uradim je da zamenim ulje u motoru,antifriz i plocice na svim tockovima. Promenio Januar 24 član cvele 1389 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Januar 24 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... I onda ljudi pljuvali odredjene modele a odrzavanje balkan style .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1570 Napisano Januar 24 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i sa kolima, pljuju te ove, te one, a ono sve lesine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 24 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki model će se uvek naći bar jedan pljuvač, ma koliko uspešan model bio, jer statistički je realno da tu i tamo nekom zapadne neki urnisani leš koji nije bio održavan kako valja, i onda ljudi odma udri "drvlje i kamenje"... a motor ni kriv ni dužan. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Januar 24 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bole37 je napisao: Ma prolazio pa rekoh da vidim. Jos uvek nisam prelomio. Mislim da i necu. Bolje ti je da oces . Neka stoji u garazi za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 26 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 26 član Disko Nindža 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Januar 26 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža ti li si ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Januar 26 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 26 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja imadem veće sise i vozim Yamahu 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Februar 9 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Februar 9 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Februar 11 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, tiho patiš za VFR-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Februar 11 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Disko Nindža said: Vidim, tiho patiš za VFR-om Pa i ne bas toliko, pretezak mi je bio. Lep za oko al za voznju ne. Za mene neki SV650, Hornet, R6, nesto lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Februar 11 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Fazer ko izmišljen za tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Februar 11 (promenjeno) Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Disko Nindža said: Fazer ko izmišljen za tebe Kao motor ok samo da ima drugi agregat. R6 prelep al opet agregat za stazu. Mada moram priznati za cenu nudi najvise. Promenio Februar 12 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Februar 11 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan BT1100 za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...