DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Sonyplaystation 5 Disc verzija - Kupljen 26.10 2021. god u Gigatronu sa garancijom od 2 godine (fiskalni racun) - 2 original dzojstika sa silikonskom zastitom od pada i klizanja - 5 igara (Fifa 22, Mortal Combat 11, Spiderman, Demon' soul, Ratchet clank) Konzola, upravljaci i ostalo bez i jedne tackice, svega par puta ukljucena. Sve nabrojano dolazi u fabrickim kutijama, sa naponskim kablom, kablom za punjenje dzojstika i HDMI kablom za povezivanje na TV. Cena 700€ BEZ ZAMENE, CENA FIXNA! 0654574728 Promenio Decembar 14, 2021 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si cenu da napišeš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bojan82 je napisao: Zaboravio si cenu da napišeš Reseno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6376 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec neko vreme razmisljam o ovom ps-u, jos uvek se lomim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni sat vremena kako sam postavio oglas na KP i vec mi se najavio lik da dolazi za pola sata Promenio Decembar 14, 2021 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Decembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na off-u ali trenutno stanje u AT je to da polovni vise kostaju nego novi jer se do novog tesko dolazi jer ih nema i to sto stigne brzo se rasproda. Promenio Decembar 14, 2021 član Vampa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ima par komada na stanju. Tj. bilo kad sam uzimao. Nervira me sto je skuplja igrica od upravljaca, mada mene te igrice nesto i ne interesuju. Dobio na poklon i dzabe stoji, a svrbe me Akrap grane za XR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7766 Napisano Decembar 14, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E, jel moze na njega igre od ps4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Mogu i dzojstici od PS4, ali ako je igra od PS4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...