N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tunel torba, nema tragova koriscenja, u stanju nove stvari. Slike su na SW400, uz nju tregeri za vezivanje. 30 eura cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel paše to na PCX?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da nadjem neku PCX u Kg i da probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi leglo i na mom silveru, jel se vezuje samo kaiševima, ili ima neki drugi sistem?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo od pomoci bude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dosla uz skuter druze pod sedistem, pojma nemam... Na sebi ima treger za preko ramena a unutra jos dva za vezivanje... I ovako sama se zaglavi lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ajde se dogovorimo... Ja ti uplatim pare, ti pošalji, pa ako ne paše ja je opet metnem ovde da ide dalje za iste novce, može? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja bi to pazario... ako nema nikoga...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah. Preteče me kolega.... šalili smo se..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upakujem i posaljem sutra, nije problem Ko hoce samo neka generalije posalje na PP, moze pouzecem placanje, moze na racun... Sve jedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, kolega je prvi, on ima prednost. Meni inače ne rade pp, zeza me Tapatalk vec duze vreme.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oke, iz browsera rade poruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javio se @Andrej_Hotstepper, ako njemu ne bude odgovarala on ce ovde nastaviti prodaju... Temu ne zakljucavam. Hvala drustvo, vidimo se na putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako b'e nisam vid'o!!!! A razmisljam kako da postavim oglas da hocu da kupim po pristupacnoj ceni. Jao sto mi krivo Neka se u zdravlju sluzi kolega Ako ima neko po istoj-slicnoj ceni neka javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Decembar 9, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam je ranije tražio po oglasima, ono što nađem, cena mi ne odgovara. Onda sam napred držao ranac, zakačim za kukicu, kaiševe zaglavim iza poklopca, i ne mrda. Nije trajno rešenje, ove sezone je završavalo posao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe drugacije stoje noge, i mozes da okacis bilo sta. Kod mene je kao na sw i nista drugo osim ovoga ne moze Realno, mnogo mi da dam za nesto sto necu cesto da koristim 7.000, ova cena bi mi legla kao budali samar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ola mućaćos Probao sam pre koji dan da uglavim torbu, ne paše. Tako da, teška srca, moram da je prosledim... Ako neko naleti na neku manju nek javlja, baš je korisna stvar. @Predator016 mislim da si se ti bio javio prvi posle mene, pa ako si i dalje zainteresovan, javljaj. Cena je ista ko što je mene koštala, 30 dukata evropejskih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...kupljenoŠaljem u pp podatke za slanje. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nije kome namenjeno nego kome sudjeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Ćutao sam, čekao, potajno se nadao.... danima..nedeljama.. i eto... Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 6, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javnem i ovde, torba je stigla i legla je na silvera ko dupe na nošu.. Hvala kolegi Andreju na brzini..Imam pitanje,ali to cu u odgovarajućoj temi, što se mene tiče, ova može pod katanac...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...