Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 2, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ovako. imao sam vec problem nesto sa motorom.na leru se ugasi, do 4k radi na jedan cilindar...zamenih mu svecice i puf, proradio. tj. radio je 2-3 nedelje i onda opet krenuo da s**e! otvorim ga i vidim da mu je svecica sa desne strane opet zaprljana, a leva odlicna!... ajd mi sada recite, da li ima nade da se ovo nekako sredi? ili da krenem da trazim druge karbove za gpz-a? i koliko oni kostaju?... nosio sam ih na ciscenje, plovak je u redu, sve je oke. ali i dalje on prlja tu jednu je***u svecicu !... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije problem u karburatorima već u struji koja dolazi na svećicu tj. da ne baca varnicu. Porbaj da zameniš kablove svećica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 2, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa ne verujem. baca on varnicu, nego kao da ne dolazi dovoljno vazduha... raspitivao sam se i na ex-500.com (forum za gpz-ove) i rekli su mi da je problem mozda 'float valve'. ali problem je sto ja ne znam sto je to :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan raspitivao sam se i na ex-500.com (forum za gpz-ove) i rekli su mi da je problem mozda 'float valve'. ali problem je sto ja ne znam sto je to :-\ pa pitaj i shta je to! Sigurno T nece zameriti, pogotowo ako znaju da si iz Srbije! Mozhda uopshte nije do karbowa.... oni samo koriguju odnos goriwo/wazduh, nemaju weze sa uljem.... probaj da nagoworish nekog struchnijeg da dodje do tebe da T proweri kompresiju na cilindru! Swe mi to nekako 'smrdi' na karike.... Ako nishta zameni ponowo swecice i wozi se josh 2-3 nedelje, i onako ce zima! ;D pozdrav i sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan i josh neshto - twoj motor beshe ima dwa auspuha?! Probaj da ga upalish kako znash i umesh pa tradicionalno omirishi izduwe... Mozhda T se 'posreci' (pu pu daleko bilo)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz... Mirise na gen ... Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidim sa Prokom sta on misli ... Tvoj GPZ je njegove kalibar , sigurno ce znati i presuditi za sigurno sta ti je chiniti ... mislim u EUR ... Mozes li se dokotrljati ikako do BGDa , radi li kawa uopste ... Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a jel ti troskari ulje po malo,,kakve sve boje izbacuje na auspluh..... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan float valve je iglica na plovku koja treba da zatvori gorivo kad se plovak digne i lonche napuni do odredjenog nivoa. kad te iglice crknu, dolazi do prelivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu biti i karike,a mogu biti i vodjice ventila, pa masti svecicu zbog ulja koje koje dospeva u cilindar. Moli boga da je karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 3, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a jel ti troskari ulje po malo,,kakve sve boje izbacuje na auspluh..... ??? ??? ??? pa, posto kada ga upalim radi na jedan cilindar sve do 4-5k obrtaja, izbacuje crni gusti dim. ali kada proradi na oba onda je ok. a kada mu pustim gas, onda mu ler padne i ugasi se... sada trebam da zovem nekog 10-tog majstora da vidim da li on moze konacno da nesto uradi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 3, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidim sa Prokom sta on misli ... Tvoj GPZ je njegove kalibar , sigurno ce znati i presuditi za sigurno sta ti je chiniti ... mislim u EUR ... Mozes li se dokotrljati ikako do BGDa , radi li kawa uopste ... Z pa, ide on kada mu svecice promenim...videcu, ako ne sredim ovde, donecu ga u BGD... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ti preporucujem da mrdnes iz ovog Zrenjanina, i skoknes do NS-a ili BG-a, jer ga ovde neces namestiti, tako da ne bi bilo lose da neko predlozi neki servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 3, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam ga! jej ;D... ima druge karburatore sada. nije bas jeftina popravka kojoj sam se nadao, ali ide kao zmajcek ;D! upravo sam dosao iz Temerina gde su ga Sale 'mcm-racing' i njegov sin ceo dan opravljali... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Super, Prichacemo o tome .. Znaci spreman si za Subotu ko zapeta puska..!? Ja sam danas prichao sa likom za F. registrovan , punomoc ce danas biti gotova a ako sve bude OK F u garazi kod Radovana u Cetvrtak ili Petak uvece. Jos samo mesto u garazi da napravimo , nisam stigao za Weekend ... najverovatnije danas pravim mesto u garage ... Pa onda do Subote , i Intruderi su spremni ... Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...