milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam Aglilitija 4t r16 tocak 2008, uradjen mu je kit na 80cc (ili ti na 72cc) novo kvacilo komplet, nov kais 737x18, rolnice 16x13 od 6,5g, nov karb ( na starom je otisao suh). Problem je u tome sto ni posle svega on ne ide kako treba, pali radi ali na ravnom ne ide preko 50kmh i primetio sam da kada iz punog gasa pustim i ponovo dam gas proguta “knedlu” pa nastavi dalje. Uzbrdice su problem jer ne prelazai 30-35kmh sa mojih 75kg. Sta ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Novembar 20, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji uvid u odradjenom poslu koji si naveo ima majstor koji ti je radio. Daklem, odes do njega i vidis sta ti je činiti jer nesto je preskočeno ili nije dobro odradjeno. Mi odavde, preko tastaure možemo samo bezveze nagadjati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan To sam vec probao, kaze sve je ok to je to ne moze bolje, a vozim istog takvog na poslu sa istim kit-om koji ide bar 5 puta bolje. Pa eto ako ima neko ko hoce i razume se a iz Bg-a je da vidi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8189 Napisano Novembar 20, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam na sličnu temu ovde,možeš li reći šta si konkretno zamenio.TIpa cilindar, glava itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar, klip, glavu, kvacilo koplet sa kaisnicama i karburator Promenio Novembar 20, 2021 član milan.radojkovic81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8189 Napisano Novembar 20, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je komplet(cilindar,glava,bregasta,karb)onda treba proveriti repere zupčenja na lancu odnosno gregastoj,možda ne poklapa neki zub hoće da bude lenj,ili probaj bez auspuha možda ima restrikciju u auspuhu.Mnogi su stavljali samo cilindar i veći klip bez glave i bregaste,i nisu dobili ništa,zato sam pitao šta je stavljeno.Na mom skuteru sam tako radio išao je vrlo dobro,kako sa jednom osobom tako i sa dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Karburator ,ako je seriski onda slabo ide.Veca dizna treba,sa vecim cilindrom vise usisava,smesa postaje siromsna.Jos gore moze klip da izgori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Novembar 21, 2021 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Promijeni majstora tj. idi kod onoga koji je tvom prijatelju sa posla stavljao isti kit, a kažeš ide 5 puta bolje od tvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8189 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio fabrički karburator,i išao je odlično.Mišljenja sam da nije dobro uzubljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 21, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da ga odvezem da vidi neko kako je uzubljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 21, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti ovaj slucaj. Lik zna da nabroji sve tehnicke sitnice (ja bih rekao da su rolnice 6,5g preteske, da treba 5.5gr, al' ok..mozda se moj kinez i ovo sokocalo nesto razlikuju), pita za savet sta da radi, a onda se ispostavi da ne zna da proveri da li mu je agregat pravilno uzubljen?! Pa nema onda sta da te savetujemo, jedino kod nekog majstora da odes. Imas temu o servisima, izaberi i molim lepo. Ili obidji tri prodavnice, oni uvek nekog preporuce i opet molim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 23, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite, nisam znao da to sto znam da razlikujem delove moram i da znam da ih namestim, nestrlujem, proverim…. Moja greska. Zatvorite temu slobodno Hvala svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 23, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan (ako sam bezobrazan, uopste se ne ljutim da me moderacija kazni). Vidi, druze, pitao si sta CINITI. Dakle, sto se pravis blesav, trazis pomoc, a onda se ispostavi da ne znas ni sijalicu da zavrnes?! I - samo da znas - to ti kazem ja koji sam amater, a jako volim da cackam oko motora i vrlo imam razumevanja za druge koji isto vole da prckaju, i hocu da pomognem (ako znam). Al' da je tebi do toga, ti bi malo pogledao na jutjub, ima milion klipova. Evo, bas uzubljenje. Skines plastiku magneta i ventilator, nadjes onu oznaku, onda skines poklopac glave, ima onih zareza.. Pricam ti za moj skuter, sigurno da na netu ima i za tvoj. Jok, ti se ponasas kao uvredjena mlada i jos podjebavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.radojkovic81 3 Napisano Novembar 24, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Mirijevo Motocikl: Kymco Agility city 50 4t Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da se vredjamo, ne pravim se blesav vec ne znam a kad vec nisam siguran uvek pitam nekog ko zna bolje. A ti slobodno u psihologe jer si iz par postova video sta ja znam a sta ne. Lep dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...