blackmore 1443 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mick je napisao: Skuplja oprema nije garancija da ćeš preživeti recimo saobraćajku...trezna i hladna glava već daje šansu Slažem se, ali treznu i hladnu glavu ne možeš prosto kupiti, opremu možeš Ludoj glavi nema pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, blackmore je napisao: Slažem se, ali treznu i hladnu glavu ne možeš prosto kupiti, opremu možeš Ludoj glavi nema pomoći... Hehehh nisam u tom kontekstu mislio ali može i tako da se formuliše. Ja sam više mislio u odnosu na ostale učesnike u saobraćaju. Ja sam u sličnom svetu poslovanja kao Puniša i vrlo dobro razumem njegove reči. Pre recimo 15 godina jaaako je teško bilo pronaći saobraćajku u kojoj je motociklista usputni povređeni a u stvari je primarni. Danas je toliki procenat takvih saobraćajki da realno oprema spašava od slučaja do slučaja, ranije su saobraćajke bile jasne...odvrneš gas i ćao a danas imaš recimo našeg kolegu koji je motor vozio 80kmh, kog je pijani klinac u BMW-u stigao i brzinom od 160kmh ga bukvalno pokupio na putu i pri tome ga nije ni primetio. Takav vid saobraćajke ne ostavlja mnogo prostora opremi u smislu kvaliteta već govori o načinu nošenja i korišćenja iste. Na žalost sve je više takvih nesreća gde se motorista pretvori u saputnika. Hvala Bogu momak je dobro, u procesu je kopletne restauracije motora ali platio je danak svakako. A o ludim glavama na dva točka je zaista izlišno trošiti energiju i reči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram... danas je rizičnije nego ikad voziti motor, pogotovu po Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Po Beogradu više nema vožnje motora. Nekada se moglo praktično bez zaustavljanja voziti od Višnjice pa do NBG i nazad na drugu stranu unakrsno. Danas je sreća da ostaneš na točkovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, mick je napisao: Po Beogradu više nema vožnje motora. Nekada se moglo praktično bez zaustavljanja voziti od Višnjice pa do NBG i nazad na drugu stranu unakrsno. Danas je sreća da ostaneš na točkovima... Pa lepo sam našao kad ću da uđem u svet motora Pričam sa poznanikom, kaže u BG-u ne diraju nikoga ko nema preglasan motor a ima opremu... a ja svoj nisam ni iz garaže izvezao, nego čekam trenutak da položim. Sve to... da bi me pokupio neki pijani retard na ulici kroz par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Mart 17, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore Много пријатељу размишљаш. Извези га испред гараже и протерај по паркингу, чисто да те прође жеља. Овако си превише ушао у теоретску интелектуалну гимнастику. Што пре пракса на Зузукију и да те бог види. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: @blackmore Много пријатељу размишљаш. Извези га испред гараже и протерај по паркингу, чисто да те прође жеља. Овако си превише ушао у теоретску интелектуалну гимнастику. Што пре пракса на Зузукију и да те бог види. Motor je na dijametralno suprotnoj strani grada kod drugara u garaži, sad će verovatno videti sunce kad ode na tehnički. Ne bih ja pisao ovde ovoliko da sam više na motoru, znam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Standard nam je los a da je srece nebismo vodili ove polemike no bi cesce mijenjali svu opremu . Da nam je standard kao u srecne zemlje dje je plata 3000+ eura , to bi bio smijesan trosak Ps. Nas narod josh nema preveliku svijest o opremi . Kod nas 70% ljudi vozi u sorc i majcu ljeti motor a ove 30% su uglavnom vozaci na putnim motorima . Mada sta ja da pricam kad sam se i ja isti tako ponasao sa 20godina , bilo mi je bitno da kupim motor i bilo koju kacigu samo da zadovoljim potrebe da me policija ne maltretiraSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...