saxi 579 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac je strucnjak za dobre motore, jos bolji za gubljenje i doktor za avanture na svim kontinentima A Felini (oficijelni snimatelj BJB dogodovstina) je napravio jos jedan filmic za pamcenje i evociranje uspomena za pogledati uz pivo i BJB konjanike Da se treslo malo, jeste, al ne smemo mu zameriti jer mu je ovo prvo pojavljivanje u BJB filmu, krenuo je Tarantinovim stopama....pa cak i u pustinji, pardon pescari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali moram da vam ispricam anegdotu . Posle 2 sata lutanja i bauljanja po pescari B@ne i ja nadjosmo napokon izlaz . Videvsi asfalt dobih zelju da poljubim zemlju ali me balege na putu odvratise od te ideje . Krenemo voznju asfaltom i put nas navede ponovo u Grebenac . U selu nigde nikog , radnja u kojoj smo se odmorali ranije je zatvorena pa naletesmo na jedinu otvorenu . Ulazimo unutra da kupimo osvezenje a za pultom kosoka zena . Kroz glavu mi prolete misao : Boze moj , gde li smo mi izasli ? Nemoguce da smo bas toliko zalutali i da mesto Grebenac postoji i u Aziji . Resih da joj se obratim na srpskom . I ona zbunjena pojavom dva maskirana tipa poce da muca . Saznadoh tada da je iz Vijetnama , da se udala i sada zivi u Srbiji . Pada nam kamen sa srca , jos uvek smo u nasoj voljenoj zemlji . ;D ;D ;D ;D Koji flash! Nasmeja me Mikulanac, svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali moram da vam ispricam anegdotu . Posle 2 sata lutanja i bauljanja po pescari B@ne i ja nadjosmo napokon izlaz . Videvsi asfalt dobih zelju da poljubim zemlju ali me balege na putu odvratise od te ideje . Krenemo voznju asfaltom i put nas navede ponovo u Grebenac . U selu nigde nikog , radnja u kojoj smo se odmorali ranije je zatvorena pa naletesmo na jedinu otvorenu . Ulazimo unutra da kupimo osvezenje a za pultom kosoka zena . Kroz glavu mi prolete misao : Boze moj , gde li smo mi izasli ? Nemoguce da smo bas toliko zalutali i da mesto Grebenac postoji i u Aziji . Resih da joj se obratim na srpskom . I ona zbunjena pojavom dva maskirana tipa poce da muca . Saznadoh tada da je iz Vijetnama , da se udala i sada zivi u Srbiji . Pada nam kamen sa srca , jos uvek smo u nasoj voljenoj zemlji . Znam da si navikao na Tajke,ali...ipak je ovo SRB. e jos malo pa da se zabrinem za tebe, imas ti sklonosti da spopadas kosoke zene. a vidim i da si je ispitao:udata,zivi u srbiji. hmmmmmmmmsta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Koji program otvara snimak? Windows Media Player i svaki drugi program koji reprodukuje Windows Media Video (WMV) format Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 6, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali moram da vam ispricam anegdotu . Posle 2 sata lutanja i bauljanja po pescari B@ne i ja nadjosmo napokon izlaz . Videvsi asfalt dobih zelju da poljubim zemlju ali me balege na putu odvratise od te ideje . Krenemo voznju asfaltom i put nas navede ponovo u Grebenac . U selu nigde nikog , radnja u kojoj smo se odmorali ranije je zatvorena pa naletesmo na jedinu otvorenu . Ulazimo unutra da kupimo osvezenje a za pultom kosoka zena . Kroz glavu mi prolete misao : Boze moj , gde li smo mi izasli ? Nemoguce da smo bas toliko zalutali i da mesto Grebenac postoji i u Aziji . Resih da joj se obratim na srpskom . I ona zbunjena pojavom dva maskirana tipa poce da muca . Saznadoh tada da je iz Vijetnama , da se udala i sada zivi u Srbiji . Pada nam kamen sa srca , jos uvek smo u nasoj voljenoj zemlji . Znam da si navikao na Tajke,ali...ipak je ovo SRB. e jos malo pa da se zabrinem za tebe, imas ti sklonosti da spopadas kosoke zene. a vidim i da si je ispitao:udata,zivi u srbiji. hmmmmmmmmsta reci Ma otkud ti to pade na pamet Zlajo . Znas i sam da je tamo diskutabilno ko koga spopada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kako bre arakis, ja ga sad odgledah i na sajtu i na youtub-u a vukane moramo nesto da iskombinujemo pa da ti nekako nabavimo neku kameru koja ima stabilizaciju slike ;D a za montazu svaka cast, vidi se da imas umetnicki touch moze ta stabilizacija slike u vidu specijalnih accessories-a za kameru, npr. dugonoga i preplanula plavusa/crnka (silver/black option) sa diskretnim tangama koja ce da snima umesto mene cvsto se drzeci za mog VFR-a ;D ima ova kamera stabilizaciju, al kada je malo veci zoom onda se sve drmusa bice (jos) bolje sledeci put. ma ce ti nabavimo jednu sa Air- bagovima , pa kad udenes kameru, nema da trese vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA Ma dok napada zensko nije opasno, nego ako se uVatis za tuki,onda je *ebeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 9, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Ja sam nagore prosao i lepo sam rekao da sam ja sam odgovoran za svoje povrede. Istina je da uopste nisam bio svestan, kao sto nisam imao pojma sta znaci OFF po pesku ni kakav je teren al, ucinjeno ne moze da se ispravi. Molim te nemoj teske reci sipati, nikom nije svejedno..... Ovo treba da bude meni i svima za nauk za ubuduca druzenja slicnog karaktera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Stasno je lako biti general posle bitke, pametnjakovicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 9, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Izvini a kome se ti obracas ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? niko nikoga nije terao da ide u Off voznju, ko je zeleo ostao je u "kaficu", svako odgovara za svoje odluke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fufi 2 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Johane,stari bajkeru,hajde da se sto pre oporavis i kupis gume za teren i prave cizme,i da se dogodine vozimo po pescari! Pozdrav od Fufija i Ace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 10, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan De ste momci ! Naravno da cemo se vozati po pescari ! Onaj adrenalin je bolji od seksa (osim sa blizankinjama istovremeno ;D ;D ;D) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Sa kim se grudvas i ko ti vuce sanke ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Pozivaju se svi ljudi koji nisu bili prisutni na nekom dogadjaju, da isti prokomentarisu, jer su najkompetentniji, pogotovu jer nisu bili tu! Mislim da bi to doprinelo sveukupnom kvalitetu foruma! Jer nikad onaj ko je bio tu nemoze znati ni priblizno o situaciji, koliko onaj koji nije bio, nego je nacuo iz trece ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Duga je zima, i na internetu postoji mnogo objasnjenja kako se vozi Off road, pa neka ovi teoreticari koji su vas poveli u masakr, malo prevedu i postave temu da svi preko zime istrenirate pored monitora pa na prolece da ne budu ovako lake povrede bar neko da zavrsi u kolicima. PA JESTE LI VI NORMALNI? Ajde ovi sto nista nisu znali pa dosli da se druze, ali zar nije bilo nikog normalnog da u Devojackom Bunaru kaze ljudima da ostanu tu, u pescaru ljude vodi covek koje ni put ne zna ni ponasanje u sumi bez prve pomoci bez elementarnog poznavanja ljudi koji su dosli, jesi li ti svestan koju odgovornost nosis za povrede ovih ljudi? Pozivaju se svi ljudi koji nisu bili prisutni na nekom dogadjaju, da isti prokomentarisu, jer su najkompetentniji, pogotovu jer nisu bili tu! Mislim da bi to doprinelo sveukupnom kvalitetu foruma! Jer nikad onaj ko je bio tu nemoze znati ni priblizno o situaciji, koliko onaj koji nije bio, nego je nacuo iz trece ruke! Lepo receno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 11, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U probiraca nema jeb.ca ! Ako neko ima visak toga i nezna sta ce sa time ..... Ja se prijavljujem da pomognem ljudima u nevolji, jer bajkeri treba da se pomazu mada bi najpozeljnije bile dve rasne blizankinje pa da se upustim u borbu sa njima pa ko pobedi. ;D ;D ;D Sale hvala na poseti.. (svaka ti dala..............................................................................vode iz bokala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja da pokupim "nešto" iz firme, ali će da me optuže za mobing ;D Johane druže, smatraj kao da sam ti poslao Eurokrem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos fotografija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U probiraca nema jeb.ca ! Ako neko ima visak toga i nezna sta ce sa time ..... Ja se prijavljujem da pomognem ljudima u nevolji, jer bajkeri treba da se pomazu mada bi najpozeljnije bile dve rasne blizankinje pa da se upustim u borbu sa njima pa ko pobedi. ;D ;D ;D Sale hvala na poseti.. (svaka ti dala..............................................................................vode iz bokala) Ti bi eurokrem kao Forest!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 11, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze ;D ;D ;D ;D au matori, pa ti si zaheban i kad si povredjen, kakav li si tek kad si citav? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...