Markone88 4882 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem 2 Tomosa. T14 ili T15. Pratim oglase, sve sam video, javite ako imate nesto sto jos nije u oglasima. Najbolje na viber, zbog bebca Marko 0629212582 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 29, 2021 (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ima u vojvodini lik koji sklapa nove tomos kross junior, ko iz fabrike al to je jedini tomos kog bih sad zeleo da imam. 15ca moze al elektronik plavi onaj prvi sa marcoki viljuskom napred, al to se tesko nalazi. Pogledaj oglase u sloveniji tamo ih ima dosta i u finom stanju.Cena je vesela, al ako te puca nostalgija Promenio Octobar 29, 2021 član stilgar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Octobar 29, 2021 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 15 sl ili slc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, stari roker je napisao: 15 sl ili slc? mlad je on da bi znao razliku 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 332 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja petnaja ima sa strane usis? Ta je bolje išla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 29, 2021 (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, plumber.ns je napisao: Koja petnaja ima sa strane usis? Ta je bolje išla... sl ona je imala celicni ram. moja je bila ona zlatna, ni jedan motor mi nije toliko znacio ko ta 15ica, bio mi je drugi motor posle 12ce sa rucnim menjacem. 15 kupljena nova u robnoj kuci, danasnjoj beogradjanki. Kad je isterase iz magacina samo sto nisam pisno od srece ko pasce 15 godina mi bese tad. Promenio Octobar 29, 2021 član stilgar 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ima u vojvodini lik koji sklapa nove tomos kross junior, ko iz fabrike al to je jedini tomos kog bih sad zeleo da imam. 15ca moze al elektronik plavi onaj prvi sa marcoki viljuskom napred, al to se tesko nalazi. Pogledaj oglase u sloveniji tamo ih ima dosta i u finom stanju.Cena je vesela, al ako te puca nostalgija Posle babete kros junior mi je bio prvi "ozbiljan" motor (to je značilo da ima menjač i kvačilo)!Ljuta makina sa marcoki viljuškom...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Octobar 29, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 ako nije tajna, šta će ti to, i to dva komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14-ticu sam uvek smatrao za izdrzljiviju zbog hladjenja. Sa 15-ticom sam dosta isao po makadamu i mislim da se na maloj brzini slabo hladi tako da je po meni to znacajna razlika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 30, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad se sada za tako nešto traže sumanute cifre. Ima primeraka koji su u originalnom stanju, ali su češći oni kao restaurirani...tu je tek haos. Ima problema i sa papirima, to je nešto što može da bude veći problem...tehnika je još uvek nekako rešiva. Ako ne znaš ništa oko njih, informiši se i opremi alatom....ako bi da se voziš. Svi kao prave Tomose, ali je jako malo njih koji ga zaista poznaju u detalje. Interesantna je tehnika, jer tu svašta prolazi, kotrlja se, budži, krpi. Ako će više biti za ukras...onda ništa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, stari roker said: 15 sl ili slc? Svejedno, samo da je T14 ili T15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, mradomir said: @Markone88 ako nije tajna, šta će ti to, i to dva komada Pomazem dobrom drugu za projekat, da nadje 2 valjana primerka po realnoj ceni. Jer oni sto valjaju po oglasima su oko 1000e hahahhaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, stilgar said: sl ona je imala celicni ram. moja je bila ona zlatna, ni jedan motor mi nije toliko znacio ko ta 15ica, bio mi je drugi motor posle 12ce sa rucnim menjacem. 15 kupljena nova u robnoj kuci, danasnjoj beogradjanki. Kad je isterase iz magacina samo sto nisam pisno od srece ko pasce 15 godina mi bese tad. Moj ćale u toj istoj robnoj kuci 88e godine kupio novu Jawu 350TS, vozio 3 meseca i poklonio kumu bila srecna vremena, kupio je od jedne plate bili dobri bonusi hehehhe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Octobar 30, 2021 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: Svejedno, samo da je T14 ili T15 Ako je T15 ili T14, znači trebaju ti prvi modeli koji su u ramu od presovanog lima. To je onaj iznad crveni sa niklovanim rezervoarom što postavi kolega iznad. Ima takva i 14-ska,ali dosta siromašnija sa opremom. Moram da kažem da znam gde ima jedna, ali ljubomorno čuvam to saznanje da pokušam da je ugrabim kad bude prilika. Ima covek 5-6 raznih Tomosa, BT mi je isto na nisanu. Kada sam kupio Kawu mislio sam da je dosta motora, ali ne vredi... Jače je od mene... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pomazem dobrom drugu za projekat, da nadje 2 valjana primerka po realnoj ceni. Jer oni sto valjaju po oglasima su oko 1000e hahahhaha Svi valjani modeli sa papirima su ovde toliko, na avto.net su i po 2000-3000 al su ko čaša. Ko što rekoh nadji ovog u vojvodini za juniora, jes da je oko 2500 al je nov. Kolko shvatih kolegu koji mi reče za njega on je pokupovao sve što je bilo za njih kad je prestala proizvodnja tog modela. Video sam jedan u boksu kad su bile trke u batajnici. Došlo mi da ga "maznem" ovako nešto da nadje drugar i ne treba nikakvi projekti i muke Promenio Octobar 30, 2021 član stilgar 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Octobar 30, 2021 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvog Žuću ima moj drugar. Kolekcionar Tomosa. Nije na prodaju... To nećeš naći ni svećom da tražiš. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni kod dede u garazi stoji pokriven od kad ja znam za sebe a to je 25god Tomos APS 3. Crven sa stitnicima nogu onim ogromnim. Jednom godisnje ako se seti ga istera, opere, upali, provoza krug i vrati u garazu. Zelja mi je da ga jednom restauriram. To je ovo, sa kvacilom i menjacem na rucici, vozio ga dva puta. Cak ni slike ovog modela nisam nasao na netu. morao sam malo da se ubacim drug @Markone88 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Octobar 31, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, stari roker je napisao: Ovakvog Žuću ima moj drugar. Kolekcionar Tomosa. Nije na prodaju... To nećeš naći ni svećom da tražiš. Nešto od njegovih motora.. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Octobar 31, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor-Tomos 14 TL,plavi metalizirani model sa 4 brzine.Kupljen u robnoj kuci "Mercator" na N.Beogradu, u mesecu Maju 1980.Nikad se nije pregrejavao,ali je voleo (ventilator)da guta pertle sa obuce.Fotografija je snimljena u Decembru 1980.Na 14-ici jet kaciga slovenacke prozvodnje "Veplas-Velenje".Naocare Carrera sam drpio(ne zamerite,bila je to opsta pojava) u "Beogradjanci",kostale su maltene kao pola motora.Rado se secam tog vremena, opojnih mirisa novih guma i sveze farbe motora. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2021 at 2:56 PM, stilgar said: Svi valjani modeli sa papirima su ovde toliko, na avto.net su i po 2000-3000 al su ko čaša. Ko što rekoh nadji ovog u vojvodini za juniora, jes da je oko 2500 al je nov. Kolko shvatih kolegu koji mi reče za njega on je pokupovao sve što je bilo za njih kad je prestala proizvodnja tog modela. Video sam jedan u boksu kad su bile trke u batajnici. Došlo mi da ga "maznem" ovako nešto da nadje drugar i ne treba nikakvi projekti i muke Tomos Cross junior WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Tomos Cross junior, 1978. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 100 km, Subotica. Cena 3.350 € - Motori -... 3350e za kit... Ex-Yu nostalgija ima dobru cenu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Novembar 2, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svi valjani modeli sa papirima su ovde toliko, na avto.net su i po 2000-3000 al su ko čaša. Ko što rekoh nadji ovog u vojvodini za juniora, jes da je oko 2500 al je nov. Kolko shvatih kolegu koji mi reče za njega on je pokupovao sve što je bilo za njih kad je prestala proizvodnja tog modela. Video sam jedan u boksu kad su bile trke u batajnici. Došlo mi da ga "maznem" ovako nešto da nadje drugar i ne treba nikakvi projekti i muke Taki je bio moj, joj kakav motor!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, i dalje potreban jos jedan komad. Dobro stanje, sa papirima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 19, 2021 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan cikica u okolnom selu 15-ticu sa cevastim ramom, u originalnom stanju, malo zapustenu estetski. Pred pocetak sezone mi je rekao cenu 450-500e. Vlasnik, papiri uredni, odjavljen, kompletan po svemu. Cekam da prodje NG, pa da mu ponudim 350e, pa da ga dovezem kuci. Ukoliko budem uspeo da ga ugrabim, pasce pranje, glancanje (to mu je samo i potrebno), i izaci ce na oglas, prvo ovde, a kasnije i na PA. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Decembar 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, SHOKLA said: Ima jedan cikica u okolnom selu 15-ticu sa cevastim ramom, u originalnom stanju, malo zapustenu estetski. Pred pocetak sezone mi je rekao cenu 450-500e. Vlasnik, papiri uredni, odjavljen, kompletan po svemu. Cekam da prodje NG, pa da mu ponudim 350e, pa da ga dovezem kuci. Ukoliko budem uspeo da ga ugrabim, pasce pranje, glancanje (to mu je samo i potrebno), i izaci ce na oglas, prvo ovde, a kasnije i na PA. Vazi Nešo, javi mi kad bude! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...