slobasuper9 2285 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kauč. Meni ne treba više,dobili smo ga uz kupljeni stan a ne treba nam. Dobar je, nije nigde oštećen,u stanu niko nije živeo 10 godina. Čak je i pravljen po meri,duži je od klasičnog, da bi mogao spavati na njemu sin od 2m visine. Poenta je što ja mislim da ne staje u lift a sprat je 11. Možda i može da stane, pošto je iz dva dela,pa makar onaj deo gde se leži može u lift. Cena neka bude 30 evrića. Kontakt : 061 252 45 13 Slobodan ili na PP. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2285 Napisano Januar 15, 2022 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kauč otišao odavno. Može lok.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...