Firestarter 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra AGV K4 Eco-Gunmetal. Koliko para nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra AGV K4 Eco-Gunmetal. Koliko para nova? Ja sam je kupio u Italiji. 239Eur je fabricka cena ali moze da se sredi do 20% rabata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan shoei cx 1 i treba mi vizir, providni naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare gsxr 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd - Resnik Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigla, Shark RSI SKYLON ;D Sori za malo losiji kvalitet slika, slikao sam sa mobilnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mocna :o :o :oU zdravlju je nosio...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ide uz HD a i pouzdana je (proverio - overio) Koja je ovo kaciga? Ide li uz nju i kozna maska za nos i usta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Shojka iljadarka, stize jos i chin curtain i breath guard iz amerikama pa ce biti u fullu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Grex J2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Shark rsf2 Race-NEXUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Maroushin sivan dragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan I Shark i Dragon su bolesno lepe kacige. Koliko kosta Dragon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan I Shark i Dragon su bolesno lepe kacige. Koliko kosta Dragon? Prosle godine je sa sve vizirom izasla oko 21000, sada mislim da je manje(oko 19000)- najbolje je da odes u export auto da pogledas, ili da pozoves telefonom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan A po specifikacijama, kakva je? Da li je dobra koliko dobro izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan A po specifikacijama, kakva je? Da li je dobra koliko dobro izgleda? imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazario pre neki dan. Jos je nisam probao u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4971 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu X-Lite N-82, malo je doradjena sa air-brushom ali se to na ovoj slici i ne vidi bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan AIROH SV55-S SPORT...danas stigla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o HJC HQ1? Kakva su iskustva? Da li je neko vec kupio xr1100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan SHARK RSI FUSION TECH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 17, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan NOLAN N62 Marco Melandri replika, providni vizir sa antifogom i crni vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Arai RX-7 Hopkins replica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja kaciga od motora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o HJC HQ1? Kakva su iskustva? Da li je neko vec kupio xr1100? Ima moj drugar bas tu, skroz karbon i ta cuda... on mi rece da vredi svaku paru... a dobio je na poklon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika: NOLAN N62 Maco Melandri replika THH Ignite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...