padobranac 12 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Shark Evoline 2 sa komunikacijom Interphone F3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI RF105V.MOJA PRVA PRAVA I JOS UVEK JEDINA.Mislilm da je godiste Kosovskog boja vizir vec jednom sredjivan i ne moze vise da se sredi,ne mogu naci rezervni.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Airoh! Nisu skupe, oko 10.000 dinara su a imaju fine dezene i udobne su, a lepsa polovina takodje Zeus sa cveticima (Pozdrav Grofu3 ) I to je na nekom popustu bila 3500 din. sto je ekstra za takav dizajn i dezen + za devojku .. Kupio sam joj i skuplju Piaggio 150e pre mesec dana i doneo od preko ali joj ne odgovara L velicina, Ako nekome treba nova Piaggio kaciga za dragu, dao bih je mnogo povoljnije! Kaciga je belo roza sa par cvetica.. Fancy je, antialergijska postava, abs asr P.S. Stavio bih kacigu u oglas ali nemam jos uvek 100 poruka da bih postavio oglas. Poradicu na tome ali ne bih da idem i silujem forum danas samo da bih mogao da postavim oglas Izvinjavam se sto postavljam ovde, ali ponudio bih prvo vama jer mozda nekome zaista treba i zeli da kupi, nego da je kacim na neki drugi sajt za masovnu prodaju polovnih stvari.. A kao sto znate kupujem motor i odlucih se da rasprodam par sitnica koje mi ne trebaju (tablet, mobilni, zeninu kacigu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne kacige koju NE nosim, stoji mi u kancelariji kao ukras u pitanju je kaciga koju su proizvodili 80ih godina za BMW, prilično je očuvana unutrašnjost je kao nova postava ne može da se skida i kožna je, jako je neudobna obzirom da nema prostor za uši, bukvalno kakav je oblik spolja ta linija je i unutra samo manjeg obima vizir je u lošem stanju, neko od ko zna koliko predhodnoh vlasnika ga je očigledno čistio nekim agresivnim sredstvom. ako ikad budem dokon i imao volje da je sredim pokušaću ovako nešto da izvedem, sa ovim bubble vizirom na kopčanje ali otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG-14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigla nova Scorpion VX-15 Air Gamma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan P5040359.JPGž marka : Bell Speedway Model : Monster Energy Veličina : L Xtra kaciga, pinlock, antifog, antiscratch vizir ; Lufteri sa svih strana; Težina : 1400 gr lepo ti to teras komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde pa da ubijamo muve zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Airoh Speed Fire Evil, kaciga je kupljena 2012-te godine. Kada je sezona koristi se skoro svaki dan i jos uvek izgleda kao da je nova. Preporucujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi2i_vCmsjMAhWHPxoKHf14DKoQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.outdoortravelgear.com%2Fproduct-detail%2Flazer-bayamo-z-line-black-matt%2Fblack-matt-00&psig=AFQjCNGTnP5vbwo8v71Vh4sDZCX5m857OQ&ust=1462718857016214 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam,set je kompletan,stigla i kamerica Eken H9 i naocare 100% Racecraft Neon Sign Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N86, odlična, tiha, pinlock, sunčane naočare koje su izuzetno korisne, iako nisam mislio tako dok nisam probao. Ja sa n86 preko 120 hoću da ogluvim, počinje da mi pucketa u ušima od buke. Dal je do mene i mojih ušiju ili šta je ne znam, ali ne bih se baš složio da je tiha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 1, 2016 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan HJC CS-14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 1, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan HJC CS-14 fabricka šara ili custom made? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 1, 2016 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan HJC CS-14 fabricka šara ili custom made? Totalni custom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Jul 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan HJC fg-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Jul 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan za nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 2, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probiker synthese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaLeYzF 8 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Italia(FC) Motocikl: R1 Big Bang YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan agv k5 hurricane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nox Enduro, odlična kaciga, doduše malo je glomazna i teška(čto počinje da mi smeta pa već razmišljam o drugoj kacigi). Nisam mnogo isprobavao kad sam kupovao kacigu, već uzeo prvu koja mi se svidela i odgovarala. Lekcija naučena. Sunčane naočare su veoma korisne, zateknem sebe često da vozim bez vizira i samo sa njima na manjim brzinama. Unutrašnji jastučići što idu do obraza mogu da se naduvaju da dobro pritisnu obraze. Cena je bila 14000din pre dve godine. I mene zanima NOX N959 MC sa pumpicom? Kakva je kaciga? Jel neko ima iskustvo? Kazu da nije kina nego Francuska, jel prosla standarde.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ova! Sad nosim Shark S 600 pa ne znam sta je pametno raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 25, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, ako Bog da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno Madhead MX-KIDS 2 http://ilievmoto.bg/item-madhead-mx---kids-2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jul 25, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan agv k5 hurricane Aj malo pokomentariši kacigu ako ti nije problem Hvala Ć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...