BuNdA 5 Napisano April 6, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan RPHA 10 Jorge Lorenzo Replica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan MT Helmet -Blade Super R -Boulevard Jet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 18, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam desetak ovakvih. Najnoviji model "ARAI StreetFighter Pilot ZX22" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha odlicna je,milsim da ima i domace proizvodnje.Nisam siguran ali mislim da Mlekara Sabac ima slican model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba veca skoljka cini mi se da postoje XL i XXL u Jupol kolornoj semi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 18, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pored Airoh Movement dobih i ovu KBC VR1X Turbine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16377 Napisano Septembar 26, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 27, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan uvodimo sankcije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan nije moja slika ali ovaj model. ARAI REBEL. odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 17, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Koristim HJC FG-17. Cena je korektna 200-250EUR. Razmišljao sam i o HJC IS-17, koja ima iunutrašnji tamni vizir ali sam zbog materiala ipak odlučio FG seriju, koja je po specifikacijama možda nešto malo jača. Ipak sam se jedno par puta zapitao, dali možda ne bi bilo bolje uzeti variantu sa vizirom, jer ponekad zatreba - ali tu su sunčane naočare pa ajde. Kaciga je u principu OK. Dosta je lagana, ima pinlock uložak ali je za moj ukus malo preglasna. Zna biti i zbog motora (naked bez vizira), pa bi voleo da probam i koji drugi model, dali bi situacija bila ista. Svakako mislim, da je taj izbor pravi price/performance, znači pošteno za te pare. O variantama 500+ nisam ni razmišljao, jer je bila već kupovina motora veliki korak pa .... Jedino što sam dodao jest nalepnica "Japan", ono malo japanske duše Kad kupim Ducati, ne skidam nalepnicu nego menjam kacigu Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 17, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna fotka sa HJC IS-17 (od žene). Romantika na Bledu Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N86, odlična, tiha, pinlock, sunčane naočare koje su izuzetno korisne, iako nisam mislio tako dok nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 17, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio jako povoljno, radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Nox Enduro, odlična kaciga, doduše malo je glomazna i teška(čto počinje da mi smeta pa već razmišljam o drugoj kacigi). Nisam mnogo isprobavao kad sam kupovao kacigu, već uzeo prvu koja mi se svidela i odgovarala. Lekcija naučena. Sunčane naočare su veoma korisne, zateknem sebe često da vozim bez vizira i samo sa njima na manjim brzinama. Unutrašnji jastučići što idu do obraza mogu da se naduvaju da dobro pritisnu obraze. Cena je bila 14000din pre dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem da mi stigne ovih dana Nolan N64 Sport, a zena nosi HJC CS-14.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Januar 20, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Bmw Sistem 6 / Shoei XR 1100 Diabolic / Shark Evo Line 2 / Interrphone F3 Rade posao za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lux 4 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Shoei NXR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno koristim Airoh Speed Fire jer je kupljena za manje skutere a praktično je nova pa je i sad nosim. Sledeća će biti neka kvalitetnija flip-up kaciga mada i ova nije tako loša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan AGV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da dodam i ja nesto...Scorpion EXO 510 Samo cekam ova glupa kisa da stane da je malo provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne Scorpion EXO 510 ,vec isprobana do Budimpeste i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan HJC TR1 Odlicna ventilacija ali cena toga je velika buka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan AGV GT Veloce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Mt revenge replica gp sa iridijumskim vizirom..cena smesna,a dobila je 5 zvezdica na sharp testu.Ovo mi je za drkanje po gradu. A za ozbiljnije putovanje tu je X-lite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Shark RSI za duza putovanja,odlicna kaciga za svaku preporuku. Za po gradu Caberg,odnos cene i kvaliteta zadovoljava. Na slici i jet kaciga lepse polovine marke Zeus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...