speedfreak 55 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kupio Shark rsi shuriken,iako mi je obim glave 57cm,sto je M velicina bila mi je velika ,a isto sam je duze gledao sve mi je bila ruznija Sad sam kupio Shoei x-ceed Nobby Ueda replica ,S velicina,savrseno mi stoji ,bucna je,i matora i magli,ajojjjj,ali mi je toliko lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Airoh S 56 sa pin lock-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 27, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan SHARK RSF2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan prvo sam uzeo uvex boss 525 , a posle uvex rs 750 carbon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 28, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Airoh Force White Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Airoh Miro XR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan @ najgora Da to neko nije pazario kod Mileta u Biker House-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan @ najgora Da to neko nije pazario kod Mileta u Biker House-u Jeste, kako znas? Spijuni..... Djuro, blokiraj aerodrom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Octobar 1, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Airoh speed fire. Extra je, tiha, udobna, jeftina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan FG-15 (dizajn ETAU) - Odlican odnos cena/kvalitet - Odlicne kritike na testovima: U "Motorrad"-u pobednik u kategoriji, na Sharp-testu 4 zvezdice... U praksi: - Kvalitetan finis - Dobra aerodinamika - Relativno tiha - Periva unutrasnjost - Laka zamena vizira - 100% dihtuje po kisi - Vizir se ne magli iznutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Octobar 2, 2011 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu jedno kratko pitanje za ljude koji pored integrisanog dodatnog suncanog vizira imaju i naocare za vid - da li vam vizir na bilo koji nacin smeta? Hteo bih da narucim jednu kacigu pa rekoh da se ne kockam nego da lepo pitam za savet iskusnije. Malo kasnim ali da ti odgovorim, toga sam se i ja plašio pa sam pristao na kockanje i isplatilo se. Sunčani vizir je dovoljno daleko i nemam čak ni utisak da bi došao u kontakt sa naočarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu jedno kratko pitanje za ljude koji pored integrisanog dodatnog suncanog vizira imaju i naocare za vid - da li vam vizir na bilo koji nacin smeta? Hteo bih da narucim jednu kacigu pa rekoh da se ne kockam nego da lepo pitam za savet iskusnije. Malo kasnim ali da ti odgovorim, toga sam se i ja plašio pa sam pristao na kockanje i isplatilo se. Sunčani vizir je dovoljno daleko i nemam čak ni utisak da bi došao u kontakt sa naočarima. To i jeste malo kockanje. I ja nosim naocare za vid i kod nekih modela mi je suncani vizir kacio ili bio suvize blizu naocara, pa mi nekako nije bio prijatan osecaj. Najbolje je da probas. Mada, citajuci testove kaciga na zapadu, mislim da su suncani viziri uglavnom dovoljno udaljeni i da ne smetaju standardnim modelima naocara. Ali nije pravilo, u sta sam se i sam uverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan FG-15 (dizajn ETAU) - Odlican odnos cena/kvalitet - Odlicne kritike na testovima: U "Motorrad"-u pobednik u kategoriji, na Sharp-testu 4 zvezdice... U praksi: - Kvalitetan finis - Dobra aerodinamika - Relativno tiha - Periva unutrasnjost - Laka zamena vizira - 100% dihtuje po kisi - Vizir se ne magli iznutra I ja sam posle promasaja sa duchinni 409, presao na HJC FG-15, i prezadovoljan sam ,prosto savrsena kaciga, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan FG-15 (dizajn ETAU) - Odlican odnos cena/kvalitet - Odlicne kritike na testovima: U "Motorrad"-u pobednik u kategoriji, na Sharp-testu 4 zvezdice... U praksi: - Kvalitetan finis - Dobra aerodinamika - Relativno tiha - Periva unutrasnjost - Laka zamena vizira - 100% dihtuje po kisi - Vizir se ne magli iznutra I ja sam posle promasaja sa duchinni 409, presao na HJC FG-15, i prezadovoljan sam ,prosto savrsena kaciga, Ono sto sam zaboravio da kazem, a takodje je bitno: Kaciga je jako udobna, cvrsto stoji na glavi, a nigde ne pritiska, nema potrebe za nekim periodom prilagodjavanja tj. da se unutrasnjost prilagodjava obliku glave. Cuci kao udobna rukavica na ruci. Sve ovo vazi, naravno, ukoliko neko nema bas "coskastu" glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 3, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan HJC HQ1 Elbowz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kupio HJC FG-15 proslog leta, sad prodao, bio opet u Trstu na istom mestu, Moto-Charlie, i ponovio se AGV Stealth mat black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio HJC FG-15 proslog leta, sad prodao, bio opet u Trstu na istom mestu, Moto-Charlie, i ponovio se AGV Stealth mat black Nisi bio zadovoljan sa FG-15? AGV izgleda "opako" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Paa, fg15 je bas udobna ali ima i veliki oblik, tj deluje veliko, M velicina ove i one se bas razlikuju u samoj velicini spolja. Trokompozitne su obe, AGV je mnoogo laksa, i em izgleda do 00, em je jednako udobna, em ima sunvisor koji je 00, pripremu za BT, i dizajn i ... sve je bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Paa, fg15 je bas udobna ali ima i veliki oblik, tj deluje veliko, M velicina ove i one se bas razlikuju u samoj velicini spolja. Trokompozitne su obe, AGV je mnoogo laksa, i em izgleda do 00, em je jednako udobna, em ima sunvisor koji je 00, pripremu za BT, i dizajn i ... sve je bolje Verovatno i cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan stigla nova glava Shoei RF 1100 - Anthracite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan N43 Air za sada....nije bas idealna varijanta za hladnije dane. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arceen 3 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki Er6F Prijavi odgovor kao problematičan Shoei XR1100 Za sada odlicna Planirao sam da umesto nje uzmem AGV GP Tech medjutim em sto nema u Bg-u (mnogo manji problem), em sto kosta 59000din model sa dve boje?!? Dranje! Za cenu Rosi replike (zbog koje mi se i svideo model) nisam ni hteo da pitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan DUCHINNI D619BT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od juce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridružim Sveže kupljena kaciga SHOEI XR1100 u Louis-u Wien prošlog vikenda. Sa dodatnim vizirom ima da budem kao "The Stig" Polako skupljam opremu još da kupim motor i ima da bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...