Momentum 1148 Napisano Jul 26, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Cale, evo ti jako dobar review. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bila shark s 900,sad shark evoline. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nosio neku matoru Caberg staru previse godina, i od pre par dana se ponovio sa Caberg Duke Legend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sinovljeva,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan agv k5 hurricane Aj malo pokomentariši kacigu ako ti nije problem Hvala Ć. Nedavno sam i ja kupio K5, bela, nikakve grafike. Pre nje sam nosio Scorion EXO1000, stara verzija iz 2009. Probao sam i noviju 1000, ali stara mi je bila kaciga koju sam najviše voleo i koju sam najviše nosio. Sad sam sa K5 išao do Herceg Novog na odmor. U putu dole imao sam kameru. Nisam ljubitelj lepljenja po kacigi nosača pa sam provukao mali kaiš koji sam dobio uz kameru i tako montirao nosač. Iako je kaiš bio postavljen, dobro je dihtovalo. Nije duvalo, zviždalo i sl. Ventilacija na kacigi je odlična. Exo1000 ima odličnu ventilaciju, mislim da ova ima bolju. Kad je otvor na bradi zatvoren, sve je manje više ok. Kad se otvori, nastaje ludilo Cirkulacija vazduha je odlična. Bukvalno strujanje osećam na potiljku! Naravno da je bilo vruće i sl, ali ventilacija je stvarno bila vrhunska. Ja inače uvek držim sve otvoreno, sem zimi po nekad. Pa je to bio i sad slučaj, otvoreni gornji ventilacioni otvori, na bradi i iza na potiljku. Cvike su ok, nisu pretamne ali su skroz ok. Mehanizam mi se ne sviđa, teško se spuštaju... ili sam ja jednostavno navikao na jednostavni mehanizam aan Scorpion-u koji je glatko išao. I suviše mi je pripijena polugica mehanizma uz kacigu, pa nekad pipam po glavi kao ludak Brada mi je vrhunska. Ništa ne duva za vrat! Ali sam dizajn je takv da je kacigu nemoguće jednostavno spustiti na ravnu površinu i bilo gde. Još jedna mala zamerka u odnosu na Scorpion je D kopča. Obe su u istoj ravni, dok je kod Scorpion-a jedna isturenija. I onaj "učkur" na jednom od prstenova kod AGV je na "drugoj", na Scorpion je na "prvoj". Pa ja imam naviku da uhvatim učkur, povučem i očas posla i sa rukavicama vežem kacigu. Kod AGV nej da može! I to me strašno nervira. Gornji otvori su ok, ionako ih jednom otvorim i to je to. Vozio sam po kiši i nije maglilo. Najveća zamerka mi je na ovaj mali hepek kojim se odškrine vizir. Uvek imam muke da ga izvučem. Moraću probati nešto da podmažem malo. U povratku je bila malo više bučna kaciga, neko zviždanje se čulo. Ali ništa strašno. Nisam prelazio više od 140 km/h. Sve u svemu ja sam kacigom zadovoljan! Izlepiću neke trakice da ne bude monotona, verovatno reflektujuće i to je to. Za kacigu svakako moja preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jul 27, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, ako Bog da... Јави утиске,на зиму планирам да узмем тако нешто.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 27, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei GT-Air Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 27, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, ako Bog da... Јави утиске,на зиму планирам да узмем тако нешто.... Ne znam da li ce biti ovaj stil, ali AGV Corsa ce biti u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dodati zuti detalji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matko1612 0 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, ako Bog da... Kako nabavljas, inace prelepa kaciga. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 1, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma, da budem iskren. Evo vijam neke "opcije", kako dopremiti u Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan NOX N911, francuska marka, kupljena u Segedinu pre 13 meseci, koštala nekih 75-80e. Prva kaciga koju sam kupio, možda sam mogao da uzmem i za broj veću, ali ajd kad već kažu da ne sme da se drma na glavi, to mu dodje to. Ima u sebi naočare, sa slabo odradjenom donjom ivicom, slika se rasteže, a i visoko su postavljene, ili je meni nisko glava, uglavnom, donja ivica mi je otprilike na sredini vidnog polja. Koristim ih retko, ne svidjaju mi se jednostavno. Otvori za ventilaciju po meni i nemaju neku bitniju funkciju, osim velikog ispod vizira. Dobro, ja vozim apenca koji jedva dokrcka do 70 na sat, možda sa nekom ozbiljnijom brzinom bolje i "ventiliraju". Ista stvar i što se tiče buke, do 120 na sat ne zuji i sasvim je prijatna, doduše motor je imao vizir. Za preko toga nisam probao. Dolazi sa onim gumenim nastavkom za iznad nosa, ali sam ga skinuo, magli mi svakako zimi kad spustim vizir. Vizir dihtuje odlično. Chin curtain mi se recimo dopada, radi posao. Vizir se lako skida i pere, kao i postava, zakačena na par čičaka. Sundjer se posle godinu dana načeo, što se vidi na jednoj od slika. Budući da apenjaru vozim oko 350 dana godišnje i da sam za 13 meseci kacigu navukao i skinuo nekih 3-4000 puta, i nije tako loše. Kad probam i neke druge kacige moći ću bolje da ocenim ovu, ali ajde neka za sada bude 4, subjektivna ocena. Kad sam poslednji put gledao, nije je bilo na Sharpovom testu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 21, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI Raid 2 / Race blue kao SPECIAL Edition, jeste stariji model, al NOVO je NOVO kupio u CH, dobio gratis pinlock Posto nisu imali na stanju tamni vizir, tu je Sekula i stvar resena, stize tamni vizir iz Louisa Inace Kaciga je TOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralemaler 6 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da razdrmamo temu AGV Corsa R , kupio sam posebno i zatamljeni vizir. Za sada sam prezadovoljan Inače, kaciga bez zatamljenog vizira košta 280e, sa dodatnim vizirom 340e. Kupljena preko KP, od dečka iz Sombora ( ima neku šemu čovek ) Ostaviću kontakt ako je nekome potreban, ili pretražite "AGV" na KP, i ne možete ga promašiti Nikakva kopija nije u pitanju, pravi AGV . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16551 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kaciga, lep motor, samo dje ces koznu jasu na trendzu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralemaler 6 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, uzeo sam i pantalone u kompletu. Ovo sam se vrteo nesto u lokalu. Seljak čovek, tek sad sam skontao haha :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Tu su PUME da se ujednače sa Jašom Ma boli te, bitno je da je tebi LEČO što bi rekli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Astone GT900 Pulse. Kupljena u Motomaniji pre oko 2 godine. Solidna kaciga, ventilacija dobra. Nije nešto preterano nošena pri velikim brzinama najveća brzina na kojoj je bila oko 220 km/h. Na toj brzini šušti vetar poprilično. Na brzinama do nekih 150 km/h sasvim solidno obavlja posao. Plaćena oko 19.000 din ako me sećanje dobro služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 30, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Shark D-Skwal, cekam i tamni vizir.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan uzeo jos na proslom sajmu, prezadovoljan hjc rpha 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Shark spartan carbon guintoli. Imam je nekih godinu dana, prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Maj 6, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan AGV K-3 SV, Elements Valentino Rossi , Scorpion EXO-750 Kingdom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Maj 24, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigao vizir za HJC (treci), skinuo Rainbow ...ovaj se vozi po mraku najnormalnije, Rainbow vracam kad kupim plavi motor ponovo, ili kad ofarbam ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Maj 25, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan SHARK Spartan carbon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Shark Spartan i Biltwell Gringo S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...