lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 25, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je negde bilo nesto slicno ali nije na odmet da se malo prosiri : http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec postavio temu o svecicama imam jedno pitanje.Sledecu sezonu sam hteo da stavim iridijumske umesto standardnih.Sta mislite,vrede li tih para ima li neko iskustva sa njima.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis staviti iridijum na ovaj motor sa slike,bacas pare ! Za njega nemas apsolutno potrebe za iridijumom . Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ako vozite dvotaktne motore starije proizvodnje koji teze pale ili ponekad palite na guranje preporucujem boss svjecice od auta jer su mnogo dobre i mnogo izdrzljive. kada sam uzeo moj dt bila je na njemu posle preporuke majstora da stavim ngk to i uradim, trajala je negdje pola saat voznje i crkla skroz. tako da sam opet stavio boss i nemam problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 25, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni su za moju Jawu preporucivali iridijumske. Ako zavrsim sve prepravke po planu, do proleca 2010, stavljam ih obavezno. Tada 20-30 E na svecice nece biti nikakav trosak u odnosu na ulozeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Slika je namenjena u temu kawasaki en 500.Ne znam kako je dospela ovamo neka je neko ukloni.Onda ostajem na standardnim svecicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...