boki.bd 169 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim temu, za one koji su pratili. Miloš mi je vratio novac za delove koji nisu stigli, korektno. Za sve one koji hoće nešto da poruče preko WWW.E-NARUCIVANJE.COM naoružajte se strpljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Mart 15, 2022 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba nešto iz EU ili UK neka se javi. Uglavnom mogu većinu stvari da nabavim i stiže u roku od oko meces dana. Nekad se dogodi da stigne i ranije, nekad malo kasnije. Sve zavisi odakle poručujete. 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ebay 45 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Naisao sam na ovu temu, pa bi zeleo da se obratim u vezi iste. Naime zeleo bi da se izvinim svima koji su stari kupci i potencijalnim novim kupcima. Procitao sam sve i slazem se da je komunikacija bila losa. Dosta losa komunikacija je upravo bila zbog prevelikog obima posla, sto narucivanja, sto drugih poslova kojima se bavim. Jednostavno sam cesto na putu van Srbije i nisam u mogucnosti da odgovorim na "obicne" pozive, niti poruke, jer ukoliko budem odgovarao na iste, onda cu imati samo racun za telefon da platim.. Ukoliko je nekome nesto potrebno i zeleo bi da naruci nesto, slobodno moze da me kontaktira na viber ili whatsapp 0616270678 ili na mail e-narucivanje@hotmail.com mada u koliko i posaljete mail i treba vam hitan odgovor, molim vas da pisete na viber ili whatsapp kako bi usao na mail odmah i proverio vas upit. u koliko se neko oseca ostecenim prilikom narucivanja preko mene, ovim putem zelim da kazem da slobodno me kontaktira na isti broj telefona i da resimo situaciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 17, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.3.2022. at 11:30, Jovan Ristic je napisao: Ako nekom treba nešto iz EU ili UK neka se javi. Uglavnom mogu većinu stvari da nabavim i stiže u roku od oko meces dana. Nekad se dogodi da stigne i ranije, nekad malo kasnije. Sve zavisi odakle poručujete. Meni treba https://www.ebay.com/itm/155530378258 Nema opciju za slanje do nas, a za slanje u EU se ne isplati, ovako bi bilo 13.50 £ sa poštarinom u okviru UK + koliko - napiši mi u inbox. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 3, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje da li neko usluzno naručuje sa Amazon. Com (ne. De) Našao sam neki pnemutaski pištolj, ima ga Amazon. Com novi za cca 60 dolara (na amazon. De sličan tome je oko 200e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si pogledao da li prodavac šalje robu do nas? Ako šalje prvo vidi ili zamoli nekog od kolega (pomoć prijatelja https://forum.bjbikers.com/forum/107-pomoć-prijatelja/) ko je iz tvog kraja i ima karticu da ti naruči, da bez veze ne plaćaš proviziju. Kupovina sa Amazona iz Srbije WWW.E-PLACANJA.COM Amazon kupovina preko nas je laka i sigurna. Procitajte vise... Promenio Novembar 4, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 4, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Šalje, ali skuplja poštarina nego pištolj Pokušaću na tom sajtu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...