grof 607 Napisano Octobar 24, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan E pa napokon su stigle , čekao sam ali tu su, model se radi za vojsku i policiju ima ovaj kao što sam uzeo i full kožni. Proizvode ljudi i motočizme (klasične touring) kožne vodo nepropusne a cena smešna 3350din brojevi u ponudi su od 39 do 45. Ja pak nešto nisam u fazonu klasike i pa sam prelomio za military stil. Čizma je dovoljno duboka ,kožna , vodonepropusne testirane na 8 sati u vodi a pri tom puštaju vrućinu napolje ( da sad ne palamudam o nekakvim membranama), ojačane na prstima i skočnom zglobu. Relativno udobne za nošenje i lake, jbg. ja zadnjih 7-8 godina nosimsamo nike air max pa mi je sve tvrdo sem patika. Cena je pristojna 5900din , jedino je rok isporuke od 1 od 3 nedelje od porudžbine i imaju sve brojeve. Bio sam da se provozam u njima danas i utisci su više nego odlični, jasan osećaj za menjač i kočnicu, ne klize sa fuzastera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan odlicne cizme,nosio sam ih i podnose sve i svasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda... A mogu li da se naruce u broju 47?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 24, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A gde se to porucuje ? Ja sam nacuo za neke cizme koje prave za policiju a proizvodi ih cuveni Mile Dragic pa se pitam jesu li to te ? Moram priznati da super izgledaju . Meni rekose da se na ove dragiceve cizme moze naleteti kod prodavaca u Bubanj potoku na buvljaku . Ima li neko tu infromaciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, čamci se prodaju u drugoj butigi ;D ;D ;D Ekstra su čizme, liče mi na one čuvene "Martinke" što sam ih nekad nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neki sajt ili sliku tog touring modela?I mene interesuje odgovor na Lalajkovo pitanje, ja nosim 46. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan GEPARD - proizvodnja i prodaja obuće Koči Ivana 2 21000 Novi Sad Telefon: 021 301977 Mile Dragić ima prodavnicu u Njegoševoj ulici. Army shop je u Sarajevskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 24, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sliku ću sutra da odem da napravim pa ću je okačiti a internet prezentaciju naravno nemaju, pa to je stara komunistička firma koja je privatizovana ali radi ko da nije. Od modela koji sam ja uzeo imaju 47 a od touring ne , makar ne sada na lageru, inače proizvode i u toj veličini. Mikulanac nisu mile dragić , to je druga firma . Da rezimiram od vojno-policiskog modela ima svih brojeva ali idu po narudžbi a moto čizme ima na lageru od 39 do45 a 46 i 47 se proizvode ali ih nema trenutno u prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sliku ću sutra da odem da napravim pa ću je okačiti a internet prezentaciju naravno nemaju, pa to je stara komunistička firma koja je privatizovana ali radi ko da nije. Od modela koji sam ja uzeo imaju 47 a od touring ne , makar ne sada na lageru, inače proizvode i u toj veličini. Mikulanac nisu mile dragić , to je druga firma . Da rezimiram od vojno-policiskog modela ima svih brojeva ali idu po narudžbi a moto čizme ima na lageru od 39 do45 a 46 i 47 se proizvode ali ih nema trenutno u prodavnici. To je bitno!Kad stignes baci slidžu, pa da kompletiram opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Octobar 24, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene bas zanimaju te touring cizme, nadam se sutra slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I da ne zaboravimo: Kupujmo domaće! Ako svi kupujete touring čizme, onda ću i ja, 43-44 broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 24, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad sutra banem u radnju sa fotoaparatom :) :D pomisliće da sam strani plaćeni ili domaći izdajnik , mada imaju lepu i mladu prodavačicu, još će žena da mi misli i da idem nešto da muvam..... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad sutra banem u radnju sa fotoaparatom :) :D pomisliće da sam strani plaćeni ili domaći izdajnik , mada imaju lepu i mladu prodavačicu, još će žena da mi misli i da idem nešto da muvam..... :D Pa onda slikaj... SVE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Octobar 24, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, kad si se zeznuo, pa pomenuo mladu prodavacicu bez njene slike nam ne dolazi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1248 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Cena od 3350 din mi odgovara, cekamo jos samo da vidimo sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje zainteresovan, trebao bi mi broj 43-44! Za te pare ni u Luisu nema nsta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad sutra banem u radnju sa fotoaparatom :) :D pomisliće da sam strani plaćeni ili domaći izdajnik , mada imaju lepu i mladu prodavačicu, još će žena da mi misli i da idem nešto da muvam..... :D A da povedes mene ? Em sam originalni strani placenik i domaci izdajnik, em mi trebaju jedne takve za probu (broj 44) a i zenu cu da ostavim u Beogradu kad idem na "sluzbeni put" tako da je i prodavacica u opticaju. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto ne uze ranije nego sada kad vec imam cizme no dobro jos jedne nisu na odmet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 25, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kao što obećah evo slika. TOURING MODEL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 25, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan I vojni model, isti kao moj samo što je full koža. P.S. radnica nije htela da se slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ove turing baš sviđaju. Ajd' od ponedeljka da opravimo spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Octobar 25, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se touring bas nikako ne svidjaju, najlepse su mi bas ove sto je Grof pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 25, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju i jedne i druge ali ipak bi se odlucio za turing. Eto mene sledece nedelju u Novi Sad u soping. Sta bi mi bez tebe Grofe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1248 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne Gde im se ono nalazi prodavnica? Jel negde u okviru fabrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 25, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u okviru fabrike , preko puta primotoa i blueloft teretane, a svi koji budu dolazili u ns slobodno nek se jave da popijemo piće i ako im treba vodič kroz ns. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...