slobasuper9 2222 Napisano Decembar 25, 2023 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da sam napisao pogrešnu cifru u prethodnom postu al verujem da to ne bi ništa promenilo. Svakako, što se tiče kasko osiguranja, svako ima svoje za i protiv.Ja imam klijenata koji uzmu kasko za skuter vrednosti 5500€ a neki za skuplji duplo ne uzimaju. Sve zavisi.Znam samo da mali pad, nekoliko ogrebotina ili polomljena neka plastika može biti šteta preko 2 000€.Poslato iz Euro Sumar-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Decembar 25, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Kasko kao kasko, neko plati neko ne. Ja ga lično volim, ne dao Bog da treba, a dok ne treba mirnije spavam. Danas kontaktirao Uniqu i rekoše da još uvek nemaju, po preporuci kolege kontaktirao Grawe, dobio okvirnu ponudu, motor vredi 13990€, ponuda sa učešćem u šteti od 250€ skoro 600€. Pise na sajtu ako se uclanim u BMW klub dobijam popust 10%, ako donesem potvrdu da već imam kasko na auto mogu da se nadam jos nekom procentu… Videcu, srazmerno da se prave neke potencijalne rute, lepo bi bilo da ga ima (i ako nisam čuo da su nekom ukrali motor) u svakom slučaju ima vremena do tada. Hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze apn 6 kad ga sklopim ( nekada) da se osigura kasko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Decembar 28, 2023 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Biker Q je napisao: Jel moze apn 6 kad ga sklopim ( nekada) da se osigura kasko? Ti si izgleda dobio priključak za gas pa podjebavaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobio a i da jesam nemaju ormarice i satove do 20og januara, vec 2 puta idem u svoju sumu i sakupljam ono sto je samo palo. Inace nisem kategorija podjebavaca, meni stvarno palo na pamet kasko i tomos, imam ja tako neke dileme u glavi, zasto ne bi moglo ako je sve sredjeno i funkcionalno. Verovatno bi bilo preskupo zbog godista iako je kataloska vrednost sigurno mala. Nikada nisam imao dodirnih tacaka sa kaskom pa ne znam sta su uslovi, sta tu moze sta ne, ali vidim da opet mute nesto oko nekog mini kaska i osiguranja soferke ili drugih stakala, sve je vise nesto ovih sa skupim vozilima sto ima kamen od kamiona ostetio soferku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Decembar 29, 2023 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q bila je šala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gebee&co je napisao: @Biker Q bila je šala. "Turi" smajli kada se salis. Salim se, prepostavio sam. Jel ima u jagodini negde one originalne selne za cevi sto se ubacuje bakarni ili netalni deo i steze oko cevi (o uzemljenju pricam). Ja ga imam u planu u glavi nego ne pocinjem jer me oladise ovom pricom da nemaju satove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Decembar 29, 2023 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je uslov da ne moze biti stariji od 5 godina motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Decembar 29, 2023 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q vidi to po elektro radnjama,oni imaju sigurno.Vidi u onoj prodavnici na izlazu iz Paraćina prema Ćupriji kod pumpe,onaj sve ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4026 Napisano Decembar 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tibor je napisao: Msm da je uslov da ne moze biti stariji od 5 godina motor. Zvanično Grawe osigurava do 8 godina starosti. Promenio Decembar 29, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1289 Napisano Januar 31 (promenjeno) Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGDZvao danas Grawe. Kazu ne radimo osiguranje za vas motocikl to je jako mala snaga 35. Reko' kako je moguce kad znam da su ljudi osigurali i slabije od 35kw. I kaze mi nene to je jako mali motocikl sa snagom od 35... Pobrkala loncice, kw i ccm, a lepo pise u iscitanoj saobracajnoj kubikaza i snaga motora,misli vrv da vozim moped od 35ccm. Koji cirkus. Promenio Januar 31 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4026 Napisano Januar 31 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem ti kontakt u PM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1164 Napisano Februar 2 Drug član, 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno kaži da je model isti kao što ga je jedan momak olupao posle 2 meseca i oterao u totalku. Znaju me tamo ko zlu paru, sedeo sam im na glavi dok nije isplaćena odšteta i motor prodat. Sad im verovatno u sistemu pored imena stoji crvena lampica i piše moralni hazard. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...