to crank 5358 Napisano Octobar 2, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prekratak je život!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što, šta je rekao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 2, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Psssst!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A jbt ne dade se Doviju da opegla ove talente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1707 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Banjaja pokidao jbt! On je definitivno probio led posle prve pobede - ozbiljno se razmahao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u čemu je štos, ali ne da ima nerv... I veštinu što je najluđe... Deluje jako proračunat. Kao da je svo vreme ovo držao u džepu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Razigro se pred kraj, nema sta da izgubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kurta ce sa levim laktom na rezervoaru da osvoji sampionat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Milerom u kvalifikacijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Miller reče ništa nisu pipali od FP4 a izgubio je osećaj ili je cak spomenuo grip u Q2. Ne zna... Kaže svaki krug ako za koji mm drugačije nagazis bumpy delove a ima ih mnogo motor se drugačije ponaša To sa tim neravninama je teško sranje na ovom nivou kompeticije gde se vozi na zilet, svako ljuljanje vešanja u nagibu pri većoj brzini je rizik da pusti guma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje...cuo na SK Jel A.Esp stvarno izjavio da je medju 3 najbolja vozaca, sta kaze sad kad je usporio vozaca koji je seo pre par dana na motor ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je rekao. Neil Hodgson-a nisu 3 dana mogli da ućutkaju. Ismevao ga je na svakih 15 min. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan A. Espargaro je i pre bio utripovan kako je bogom dani vozač. Od kad mu je Honda potpisala ugovor o zaposlenju, doduše na određeno, sve je otišlo na još veći nivo. On je izgubio i ono malo dodira sa stvarnošću. Mala digresija, brat mu je sušta suprotnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, lomitelj said: Od kad mu je Honda potpisala ugovor o zaposlenju, doduše na određeno Kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad?Hahaha, pomešao sam braću. Sad sam i ja pročitao izjavu brata kojeg sam upravo nahvalio. Ništa, idem do neke vode, da skočim i da se čuje: "Glup!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno si me bacio u rebus. :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...mi blizanci smo navikli da nas brkaju, ja sam odma znao o kome priča.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: ...mi blizanci smo navikli da nas brkaju, ja sam odma znao o kome priča.... Ti i Lomitelj ste blizanci??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 3, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Deda i baba su blizanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Odbijen, ustvari nije ni razmatran zahtev vozaca da se trka skrati. MotoGP riders' request to shorten COTA race “not taken seriously” WWW.MOTORSPORT.COM Tech 3’s Danilo Petrucci says the MotoGP field requested the Grand Prix of the Americas to be shortened on safety grounds, but organisers “didn’t take us seriously” in the safety... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti i Lomitelj ste blizanci??!!Hahaha! Bravo za zaključak. Andrej, reci da jesmo pa neka krene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čiji je tata bio mangup ali ljubav je ljubav!!! PS. Ja stvarno imam brata blizanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Za brata koji je sad u Hondi sam znao da je nabedjena zvezda, nisam znao da je i drugi takav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 3, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A kako otrese Salac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za brata koji je sad u Hondi sam znao da je nabedjena zvezda, nisam znao da je i drugi takav....Bar nije bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...