MaxiS 2558 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ekozelj je napisao: Da samo što je on vratio novu, nekorišćenu robu a ovde pričamo o reklamaciji neispravnih električnih aparata. Ja sam vratio (al'nema veze). Sustina je da je rok za zamenu 30 dana. Nr pitaju sta i kako. Podrazumeva se da ces da koristis. Kutiju otvorili samo da vide da nije, recimo, cigla... Moj prvi komsija vratio srafilicu posle godinu i nesto. Sva u prasini i prljava. Nisu servisirali, vratili pare. To je ono sto pricam. Imaju takav dil sa kinezima, veliki rabat, i ne pitaju, samo menjaju ili vracaju pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6028 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je crkla Parkside el. bušilica. Zasmrdela, zavarničila, vrti uz jezive zvuke, pucanje i zagrevanje. Sad ću da potražim račun, pa polako u toku nedelje idem da je menjam. Stara je oko pola godine, godinu. Obaveštavaću vas šta se zbiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Taramtaram! Kupih maločas jednu za sebe. Imao sam i onu na struju, dobro je služila, ali nju poklanjam kumu jer ima garažu. Nama "uličnim majstorima" više znači ova na baterije. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5296 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh ga i ja. Još se pogodilo da sam prebacio 25k za ovaj mesec, pa sam dobio popust za odvijač - koji inače ne bih iskoristio. Ali izgleda da ih opet uzimaju ljudi. Ovamo gde sam ja uzeo ostala samo još dva. Inače drugar koji mi je preporučio ovu kopiju Makite tvrdi da su ih testirali jedan pored drugog, i iako deluje da je Parkside kvalitetniji i teži, i deluje da jače udara - nije neka velika razlika. Samo za nijansu brže i lakše odvija, ali ako se desilo da Makita neki šraf nije uspela da odvije - nije uspeo ni Parkside. U svakom slučaju meni je bila želja da ga uzmem jer imam i druge alate, pa znači 4Ah baterija, a i zbog garancije. Makita će na prodaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 30, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izbiste mi osam 'iljada iz džepa na brzinu. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, može li pomoć, sam sam sebe zeznuo? Ubacio sam šrafče (ovo zaokruženo crveno) da obezbedim adapter za veliku gedoru, da kao bude sigurnije, i sad ne mogu da ga izvadim. Upao je u kanal, vrti se kad pokušam da ga odvrnem šrafcigerom, ali ne izlazi napolje. Pokušao sam sa namagnetisanim šrafcigerom - neće. Nauljio sam šraf, ne pomaže. Probao sam da ga probušim kontra burgijom pa da se tako izvuče, neće ni tako, samo se vrti u krug ali ne izlazi na gore... Ako neko ima neku ideju kako da ovo rešim, bio bih zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano April 15, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odmasti, zagrej plastika elektrodu upaljacem, gurni unutra, sacekaj da se ohladi, izvuci... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano April 15, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ta rupa ne sluzi da se guraju srafcici (ovo je vise za druge, ti si zakljucio vec ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, nije uspelo, ne hvata dovoljno jako. Sad sam ga još više zeznuo jer sam pokušao da lepim limče lepkom za metal i da još bušim. Bah, kad čovek sam sebe zezne. Cenim da sad samo pomaže ako neko može da ga pecne aparatom za zavarivanje za nešto tanko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj, pokušaću i to čim budem mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano April 16, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne rešim problem sa šrafićem, našao sam solomonsko rešenje - manje gedore koje pasuju na 3/4", pa ne moram da skidam adapter KLJUČ NASADNI 3/4 WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Ključ nasadni 19mm - Prihvat 3/4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne rešim problem sa šrafićem, našao sam solomonsko rešenje - manje gedore koje pasuju na 3/4", pa ne moram da skidam adapter KLJUČ NASADNI 3/4 WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Ključ nasadni 19mm - Prihvat 3/4 Samo pažljivo s njima, udarni odvijač od običnih gedora pravi svašta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad nađoh vremena da se ovim pozabavim... Rešen problem, kod kuma u radioničici. Stavili smo adapter u stegicu, ja držao odvijač malo pod uglom, nategnuto, da drži šrafić da se ne okreće, pa bušili šraf burgijom za metal, dok mu nismo sastrugali glavu. Pa je onda ispao, ovaj zaokružen crvenim. Eto recepta, ako neko još uspe da napravi sličnu glupost kao ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratsaja 0 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: trotinet Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jedno pitanje.Uspeo sam da zeznem bateriju 4ah koja je isla u kompletu sa odvijacem tako sto sam je previse ispraznio nekom led lampom za pecanje iz domace radinosti i sada baterija ne drzi struju,a udarni odvijac radi.Da li prihvataju reklamaciju za neispravnu bateriju ili nema nista od tog posla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11021 Napisano Jul 16, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da na treci kontakt stavis izolir traku ili slicno.Taj kontakt bi trebao da je od elektronike koja regulise punjenje.Samo + i - dok ne digne napon iznad minimalnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratsaja 0 Napisano Jul 16, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: trotinet Prijavi odgovor kao problematičan To sam resio tako sto sam otvorio bateriju pa sam svaku celiju punio do 4.2v ali je problem sto su se celije ostetile mojom krivicom i ne drze struju pa sam se pitao da li bih mogao da probam da ostvarim garanciju na neku foru iako je odvijac ispravan ali baterija ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako bi neko mogao da ti precizno odgovori? Probaj da reklamiraš. Ako bude neko gledao u servisu, verovatno će ti odbiti reklamaciju. Ako ne budu gledali, pošto su ljudi na odmoru itd, ili ih mrzi ih da se bakću... možda i prođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11021 Napisano Jul 17, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da nije otvarao mozda bi zamenili.Ako se nevidi trag otvaranja mozda uspe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...