Mirkic 267 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Sharky - Alex said: Jedna zanimljiva potera, pustite od 2:50 min I onda lagano ispitivanje u stanici :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7192 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Svi RC46 imaju taj CBS (ja ga lično jako jako ne volim, jer imam naviku da jako puno koristim zadnju, da ne kažem da je nizbrdo na tucaniku kad se spuštam npr niz neku koziju stazu jako jako opasan, pipaš zadnju a prednji blokira...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Septembar 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da to moze nekako da se raskaci da budu nezavisne prednja-zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Septembar 30, 2021 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali samo na modelima gde je suva mehanika (hidraulika) u pitanju. Na novijim modelima uključena je i elektronika, gde ABS modul "odlučuje" šta i kako. Mislim da se, konkretno kod Honde, to zove CABS. Moglo bi i ovde naravno, sve da se počupa i montira klasika....čemu? E...tema su motori policijskih snaga. Koji god da su, ako su vozači ovako vešti kao japanski, otprilike nije ni bitno. Evo ima u jednoj drugoj temi da CF snabdeva kinesku policiju. Ima tu svačega, svakakvih motorolikih vozila. U Njujorku je jedno od patrolnih vozila u srcu grada i Piaggio skuter (mislim Beverly). Kod nas u kraju (Bg. Čukarica) bilo je i malih skutera 50ccm za patrolu po Adi...isto Piaggio, a mislim da je bio i neki Peugeot. Videh jedared i jednog Apenca....nisam slikao jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde nekoliko interesantnih informacija na ovu temu. https://www.cycleworld.com/story/bikes/police-motorcycles-from-around-the-world/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Septembar 30, 2021 (promenjeno) Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 9/29/2021 at 8:50 PM, Andrej_Hotstepper said: Svi RC46 imaju taj CBS (ja ga lično jako jako ne volim, jer imam naviku da jako puno koristim zadnju, da ne kažem da je nizbrdo na tucaniku kad se spuštam npr niz neku koziju stazu jako jako opasan, pipaš zadnju a prednji blokira...) Gresis, CBS nikad neradi 50/50% kocenje, uvek je dominantna ta kojom kocis, ako gazis zadnju kocnicu - 80% sile radi zadnju i tek tek jedva nabacuje na prednji . Isto je i sa prednjom, uvek je dominantna ali malo prebaci i nazad. Meni je sa CBS mnogo mirniji na kocenju. Prosli vikend smo bili na Hvaru i vozali se po kojekakvim vukojebinama i bespucima. Kad smo po kamenu poceli da se naglo spustamo ka obali - pomislih- covece, pa treba se i vratiti , a put toliko strm da neverujes - lepo sam gazio samo zadnju bez IKAKVE nus pojave. Iske Bajker sa foruma je radio brake delinking na RC46 i do detalja opisao rabotu, ali je i radio repack prednjih vila sa kocionim celjustima radi poboljsanja vesanja Promenio Septembar 30, 2021 član Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7192 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Grnča, kad sam kupio VFR posle par dana išao kod drugara na Savski kej... Spuštam se nizbrdo prebrzo za svoje sposobnosti na kozijoj stazi, stisnem zadnju refleksno da blokira da bi me nizbrdo usporila - zadnji je možda i blokirao ali je prednji bukvalno zabo ! Već osetim padam, srećom u milisekundi kad sam osetio wash pustio koču, i uspem da se spasim... Na jadranskoj one nizbrdo ukosnice u desno, osetim kako se motor uspravlja a ližem zadnju. Prošao sam Jadransku mnogo puta, nikad se nisam tako namučio kao na VFR... Imam naviku da ližem zadnju do duboko u krivinu, suzi mi putanju, bukvalno ko trail brake.. ne umem da objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Octobar 1, 2021 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Grnča, kad sam kupio VFR posle par dana išao kod drugara na Savski kej... Spuštam se nizbrdo prebrzo za svoje sposobnosti na kozijoj stazi, stisnem zadnju refleksno da blokira da bi me nizbrdo usporila - zadnji je možda i blokirao ali je prednji bukvalno zabo ! Već osetim padam, srećom u milisekundi kad sam osetio wash pustio koču, i uspem da se spasim... Na jadranskoj one nizbrdo ukosnice u desno, osetim kako se motor uspravlja a ližem zadnju. Prošao sam Jadransku mnogo puta, nikad se nisam tako namučio kao na VFR... Imam naviku da ližem zadnju do duboko u krivinu, suzi mi putanju, bukvalno ko trail brake.. ne umem da objasnim. Nesto tu nije u redu - 100% , to nesme ni u ludilu da uradi. Ovo sad prvi put cujem a znam puno njih koji voze na CBS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 4, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel' ima kakvih dodataka ova sprava kada je za policijsku namenu...ali sam prilično siguran da ima ABS i CBS. Sumnjam da ima TC...u to doba ga nije bilo u širokoj upotrebi, pa je ova veština u ovim uslovima time i mnogo veća. Kapa dole.Panevropa je imala Tc jos devedesetihПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juče na vestima veliki nasilni protesti pariti zbog korone. Vidim da policajci u duplom koronu imaju neke čudne kacige i kombinezone.Kad ono kolege na police motorima a kamen primaju u glavu preko kacige za motor. Sledeći kadar napuštaju mesto sve po dvojica na trejserima 900 Promenio Februar 15, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 15, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...