5JO 1 Napisano Septembar 23, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani bajkeri i bajkerke i ostali. Imam ugradjen komunikator sharktooth prime i kameru go pro. Posebno su mi oba prikljucena na mob. A da li mogu sva tri nekako zajedno. Da bih imao jedan mikrofon. Kad me neko zove na mob da mogu da pricam,a kad mi aktivirana gopro da opet ima funkciju isti mikrofon. I gde ima kod nas ili jos bolje da li neko od vas kolega i koleginica znate ili imate dodatke za kameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Septembar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da to nece da moRe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5JO 1 Napisano Septembar 24, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali da moze bilo bi ekstra. Mozda postoji neka kombinacija. Ako sk9ntam nesto ili nadjem neke dodatke pisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 24, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to nemoguce zbog ogranicenog broja kanala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5JO 1 Napisano Septembar 24, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sa par prijatelja da li mogu da naprave bukvalno razdelnik sa dva ulaza i jednim izlazom. Mislim ne znam. Pisem sta bih zeleo da moze a sta stvarno moze ne znam. Nigde nisam video da to postoji a bila bi korisna stvar. Ko se razume mozda mi se smeje na moje izlaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8398 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan GoPro kada povezes on izbaci sve ostale uređaje sa BT (slušalice, smartwatch...), Tako da i ja mislim da ovo što hoćeš nije izvodljivo.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 24, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U principu tehnički je izvodljivo, gopro se kači na wifi, a komunikacija na BT. Aplikacija bi trebala da glumi wifi mikrofon za gopro. Samo mislim da niko to još nije napravio. Imaš još opcija. Recimo aplikacija koja snima audio na telefonu i posle uklopi sa videom: Telemetry, Audio and Control for GoPro WWW.MYKAPP.IO Myk for GoPro let's you add Telemetry to your videos, gives you full camera control, and... Ima i komunikacija sa duplim BT, ali kontam da nisu jeftine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...