halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Suma sumarum,najbolje osigranje za sve situacije je slovo na papiru i pecat . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2021. at 12:05, GixxerK6 je napisao: Barel čini mi se ima cenu rada nešto ispod 2000 RSD/1h, videh jedan fiskalni nedavno Npr 15EUR/h Ispravka, proverom računa 2100 RSD sa PDV pola sata rada ! Idemoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Septembar 22, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako i u Plattner-u i Barel-u radni sat 4200din.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GixxerK6 je napisao: Ispravka, proverom računa 2100 RSD sa PDV pola sata rada ! Pa dobro, bar ne naplaćuju svaki započeti kao ceo sat, kao što znaju. Dakle, menjanje ulja na skuteru, na prvom servisu, treba da košta oko 2.000 din + ulje i filter, ako ga ima. To je realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis na 1000km, tricity 300 koji je isti kao xmax 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ne sviđa mi se A kako je onda kolezi za XMax iznelo 8.600? Možda računaju i čekanje da se makina oladi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisu skroz odvili sraf za ulje pa cekali duze da iscuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pade mi sad na pamet, pa sam pogledao koliko sam beše platio letos... Radni sat mehaničara u ovlaščenom Renault servisu u Jagodini - 1.833 din + PDV. A na autu ima kudikamo više posla svakako. Pa sad vidite koliko nas šišaju što volimo motorine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao, retko gde je tako “jeftin” radni sat. U opel-u je isto negde oko 4000din Jedna zanimljiva cinjenica: pokvari se lift ja odem (kolima) platim parking, i naplatim radni sat 1200din. kada se lift pokvari nema zakazivanja za 2-3 nedelje nego se izredjaju svi stanari i zovu na svakih 5 minuta, i to jos besni na mene sto se NJIHOV lift pokvario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobro prošao, nego je Bg jedno ničim opravdano skupo mesto za život. Drugačije je u unutrašnjosti. Primera radi, povremeno se odvezem skuterom do Topole, vožnjica za relaksaciju... U centru lepa bašta kafane, komlet kafica (domaća kafa, 2 dl kisele vode i ratluk), 50 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi je instruktor za A kategoriju u auto skoli koja je ove godine kupila 3 motora u Plattneru. Na odrzavanje ih vozi kod XY nevlascenog majstora. To ti dovoljno govori o ponasanju Plattnera cak i prema kupcima koji su pravna lica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ili govori o prijatelju koji hoće da uštedi na servisu i odustao je od njihove garancije. Kome se još pokvari nešto na novom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4043 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam samo u Barelu nekoliko puta u prodavnici opreme, ne znam da li su devojke bile ljubaznije ili simpatičnije. Isto i preko telefona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bila juče u Yamaha Barel Niš da pazarim kacigu. Divni ljudi, prijatna atmosfera, pronašli smo kacigu koja mi je odgovarala, izabrali rukavice i potkapu. Samo reči hvale za ekipu. Sigurno ću ići opet za dopunu što se opreme tiče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan е ј...га, ми у нс смо у незавидној ситуацији, имамо само једног сервисера јамахе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4043 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta te briga, nemaš dilemu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Još ne treba pasoš kad se ide u Bg, blizu je Barel Da je takvo razmišljanje, niko Suzukija ne bi vozio iz NS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ili govori o prijatelju koji hoće da uštedi na servisu i odustao je od njihove garancije. Kome se još pokvari nešto na novom motoru? Meni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupiti Italijana i ocekivati da se ne pokvari... eeeh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, estel said: Kupiti Italijana i ocekivati da se ne pokvari... eeeh Tata je italijan, nosi njegovo prezime, ali je mama kineskinja, ona ga rodila. Pasoš je sa čudnim slovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, a i da se vratim na temu. Posto je meni prilicno bitno gde cu kupiti motor, cak iako sam iz Novog Sada, nece mi biti tesko da odem do Beograda i Barela i pazarim tamo. Interesuje me samo, kako se resava registracija motora i da li je to nesto sto oni u dilersipu zavrse ili ukljucuje i moju saradnju? Nista lepse nego sesti u Beogradu na motor, promuvati se malo po gradu i uzvratiti cestom do Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2055 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Papire iz Beograda odneseš u MUP u NS i tamo uzimaš NS tablice. Sa tablicama se vraćaš u Bg, kačiš ih na motor i ideš gde te put vodi (osim u inostranstvo dok ti ne završe saobraćajnu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Čak ne moraš ni da se cimaš u Bg po papire. Pošalju ti fakturu, uplatiš ebankingom, njima to sutra kad legne, pošalju ti brzom poštom, dalje ti to u mupu rešavaš, ili predaš u agenciji nekoj. I onda samo jednom bez motora ideš u Bg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredne vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...