Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2021 at 7:24 AM, Tatinacerka said: Tek sad skupih snage da vam napisem nesto. On je bio veliki, najveci...veselo dete, a opet ozbiljan covek. Uvek nasmejan, uvek pomirljiv, a opet gundjalo. Covek koga bi zadavili i zagrlili u isto vreme. Čovek koji je pre 30 godina rasklapao i sklapao motor i jurio na more da vidi devojku koja mu se svidja (moju mamu). Covek koji je pokusavao da shvati medicinu jer bi tako bio malo prisiniji sa mnom i na tom nivou. Covek koji je satima sedeo na trpezarijskoj stolici u mraku dok ja spavam i citao novine na blic od telefona. Najdobronamerniji covek i imala sam tu cast da mi je bio tata. Vi ste mu bili druga porodica, obozavao vas je. Jedno veliko deriste i njegovi drugari bajkeri. Koliko je samo voleo motore sam Bog zna. Koliko se radovao pa i najkracoj voznji... Takodje... Uvek sam ga zezala da je najgori prodavac u istoriji jer nije bilo sanse da vam proda nesto sto ON misli da vam ne odgovara. Postenjacina... I sad razmisljam... Kako dalje... Tajko je ipak tajko... Zivot stane za tren oka. On je ostavio ogromnu prazninu u mnogim srcima, jer je i sam bio ogroman covek jos veceg srca. Hvala vam mili moji divni ljudi, svi koji ste ga ispratili onako kako dolikuje i kako je on zeleo, i svi koji ste grmeli tamo negde. Sigurna sam da je i on grmeo gore. Nemam reci kojima bih vam opisala koliko vam je nasa porodica zahvalna. Za sve sto ste ikada ucinili za njega, za to sto ste mu bili prijatelji, podrska, saputnici... Sto ste ga cuvali na turama... On sad vozi neke nove duze ture sa nekim drugim bajkerima, na nekim lepsim putevima. Hvala vam jos jednom na svim recima podrške i utehe. Nataša, tatina cerka Ubila si me... Mutno sve, ne vidim na oči. Ja sam tata tek od skoro, ali mene su ove reče pogodile ko malj.... Iskreno saučešće. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan O Bože dragi,,,,,danima mislim na njega a nisam imao pojma,,,,,,,,,,,,, tek sad vidim...... Laki, laka ti crna zemlja.......izvini što te nisam ispratio........Saučešće porodici ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће породици !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 18, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da sam pre ovog sra*a sa koronom pricao sa Lakijem oko nekih jakni, koliko me je odvracao od svega sto je mislio da mi nece stajati kako treba ili da cu promasiti broj, da ne bi potezao put za BG. Bas se trudio da svi bajkeri budu zadovoljni i da dodju ponovo, ljudina. Izgubili smo bajkera, ali pravu ljudinu na prvom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Na mom GPZ-u su migavci, zadnji kofer i ženina Vemar kaciga kupljeni kod Lakija. Migavci neka svetle za njega, kofer nek me prati i vrati sa puta, a kaciga neka nam glavu sačuva. Dobre duše se pamte. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatinacerka 198 Napisano Octobar 22, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Longija Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, tati sutra dajemo 40 dana u 15h na centralnom groblju. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Octobar 22, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Tatinacerka je napisao: Dragi prijatelji, tati sutra dajemo 40 dana u 15h na centralnom groblju. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Neka ga Gospod primi u carstvo nebesko i neka mu podari večni spokoj. Imao sam čast i zadovoljstvo da ga poznajem, bio je dobar Čovek. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Secacu ga se dok mu se ne pridruzimSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 11, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno obavestenje 14.03.2022 u 11h dajemo 6 Meseci nasem lakiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16317 Napisano Mart 15, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2022. at 0:52, Rade koenig je napisao: Samo jedno obavestenje 14.03.2022 u 11h dajemo 6 Meseci nasem lakiju. Prolete sest meseci jbt... Da li neko prodaje njegovu robu jos uvek, sin npr, glupo mi da zovem njegov broj da pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Mart 15, 2022 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da i dalje stoje njegovi oglasi na KP, kontam da je neko preuzeo biznis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Mart 15, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Preuzela je Lakijeva supruga Gabi i sin povremeno. Uglavnom, javite im se preko KP 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, tek sada vidim ovo (ne ulazim u ovu rubriku foruma)... Želim da podelim moje iskustvo s Lakijem, čovekom koji mi je ulepšao početak ove ljubavi ka motorima. Kupio sam motor u novembru 2020. Nisam ni provozao motor, čuo se s njim da kupim jaknu dve nedelje od toga. Seo sam u bus, padala kiša, naputovao se po gužvi od Zemuna do Lakija. Izlazi on s osmehom kao da se poznajemo već dugo vremena, donosi mi jaknu i tu se ispričasmo jedno 40 minuta. Pričao mi gde je putovao, koje motore je imao i dao mi par saveta. Nakon toga se vraćam kući, s kezom na licu, em uzeo prelepu jaknu za odličnu cenu em slušao o svetu motora od veoma iskusnog bajkera(prema kojima imam mnogo poštovanja). Išao još jednom po trakice za felne - ista priča u potpunosti. Neka počiva u miru u Carstvu Nebeskom, večna mu slava. Što se tiče jakne, nosiću je još dugooo vremena, a prodavati je nikada neću, hvala mu! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 4, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zemun24 je napisao: Nažalost, tek sada vidim ovo (ne ulazim u ovu rubriku foruma)... Želim da podelim moje iskustvo s Lakijem, čovekom koji mi je ulepšao početak ove ljubavi ka motorima. Kupio sam motor u novembru 2020. Nisam ni provozao motor, čuo se s njim da kupim jaknu dve nedelje od toga. Seo sam u bus, padala kiša, naputovao se po gužvi od Zemuna do Lakija. Izlazi on s osmehom kao da se poznajemo već dugo vremena, donosi mi jaknu i tu se ispričasmo jedno 40 minuta. Pričao mi gde je putovao, koje motore je imao i dao mi par saveta. Nakon toga se vraćam kući, s kezom na licu, em uzeo prelepu jaknu za odličnu cenu em slušao o svetu motora od veoma iskusnog bajkera(prema kojima imam mnogo poštovanja). Išao još jednom po trakice za felne - ista priča u potpunosti. Neka počiva u miru u Carstvu Nebeskom, večna mu slava. Što se tiče jakne, nosiću je još dugooo vremena, a prodavati je nikada neću, hvala mu! Laki je bio jedna dobrica od čoveka. 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 9, 2022 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Laki dobri covece pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10132 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Prođe godina, dragi prijatelju, a ja sve se mislim kad se vraćaš sa vožnje. Pa da se čujemo i ispričaš kako je bilo. Nikako da prihvatim da se to neće desiti. Jbg, pričaćeš kad dođem ja kod tebe, i spremaj mi tamo nešto od opreme, kad dođem da ne provale da sam fazan. Ne žuri, laganica, imam još nekih obaveza ovde. Mada, ko zna . . . . . 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 15, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Septembar 15, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Greote,sa onom kilazom dobro je i toliko ziveo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Auu prodje godina eto kao sto se vidi nismo ga zaboravili Laki dobrica, ko ga je jednom sreo pamtice ga doveka.Neka mu je laka zemlja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Septembar 15, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno je drugova otišlo, previše. Laki, setim te se često. Nadam se da imaš svoj mir, a da je onaj osmeh kojim si umeo da zasijaš još uvek sa tobom. Nadam se i da je porodici uteha kada pročita koliko je naš Laki ostavio traga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji uvek ostave veliku prazninu u nasim zivotima. Meni bas nedostaje nasa zajebancija... Retko dobar covek. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...