Micuna 3 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ,posto sam na trzistu za motor ,od brojnih opcija izdvojila se yamaha fzr600 ,ljepuškast motor ,brz ,popularan ,pouzdan itd itd. cijena je isto ok ,samo 1400 eura ,stvar koja me najvise brine ,posto je to star ,drevan motor kakva je situacija sa dijelovima ,da li ih je moguce naci ,ako da ,da li su nenormalno skupi? potreban mi je motor na koji cu moci da se oslonim i koji mogu da odrzavam sa svojom jadnom platom kroz jednih bar 5-8 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 6, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ono bese crno dete i trolovanje ili nije?Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10674 Napisano Septembar 6, 2021 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemas problema sa delovima, njegovi naslednici FZR 600R <1995 i YZF 600R Thundercat 1996-2003 imaju istu masinu, tako da delova ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micuna 3 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Disko Nindža je napisao: Nemas problema sa delovima, njegovi naslednici FZR 600R <1995 i YZF 600R Thundercat 1996-2003 imaju istu masinu, tako da delova ima. ovaj koji gledam ima 45000km jel mu dodje puno to ,lik koji ga ima ga je odrzavao redovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6718 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1928 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne gresim dusu ali mislim da je taj daleko od 45000km. Dodaj tu x2 a mozes i x3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 6, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj x2 i da doda al bas 3x za jamahu to mnogo a da ne prolupaПослато са M2004J19C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micuna 3 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Sharky - Alex je napisao: Da ne gresim dusu ali mislim da je taj daleko od 45000km. Dodaj tu x2 a mozes i x3 u koji god oglas ja da udjem svi su ispod 50000 ,ljudi masovno vracaju kilometrazu ,tako da se tesko sta moze prosuditi iz nje same ,moracu naci nekog jarana koji se razumije da ide samnom da to provjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6718 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1928 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako i to ti je najpametnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ivanrsvb je napisao: Kako ono bese crno dete i trolovanje ili nije? Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Moze biti. Nisam ja jedina budala na ovoj planeti koji troluje. Nego sta sam hteo.... a da! Sta se radi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...