Jupiter 3287 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Godište 2011. Prešao 80.000, uvoz Švajcarska, servisna od prvog dana. Od ulaganja trenutno ništa, nove svećice, nov akumulator. Gume Metzeler odlične. Pancirna creva, slajderi, centralni štender, tekstilne torbe sa nosačima (bisage). Dva ključa. Registrovan do polovine oktobra. Utegnut, prav, nije krpljen. Cena 5 hiljada. Promenio Avgust 31, 2021 član Jupiter 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Septembar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za Hornet 600, 2005. god. Promenio Septembar 2, 2021 član Jupiter 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 5, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepsi uzivo nego na fotkama. @Jupiternadam se da ti je bar malo zao sto ga prodajes! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5038 Napisano Septembar 5, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 404 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ludaku ne prodavaj gi .. Ne ne ne ne , motor je extra al stvarno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Septembar 5, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka da, znaš, žao mi je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka mislim da ću da odustanem od ove glupave ideje da se rastanemo. Odoh da ga zagrlim i opalim selfi. @GR 46 sledeći put ja vozim žuti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5038 Napisano Septembar 7, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 404 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jupiter je napisao: @Nolanka mislim da ću da odustanem od ove glupave ideje da se rastanemo. Odoh da ga zagrlim i opalim selfi. @GR 46 sledeći put ja vozim žuti. JeeeeeeeJ Bravissimo ,nema prodaje bravissimo Hmmm pa mislim da mislim da pčelica to ne dozvoljava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 7, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jupiter je napisao: @Nolanka mislim da ću da odustanem od ove glupave ideje da se rastanemo. Odoh da ga zagrlim i opalim selfi. @GR 46 sledeći put ja vozim žuti. I, gde je selfi? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pali, radi, ide. Može na zadnji, može na prednji, može do zemlje levo, može do zemlje desno, može pravo bez ruku kol'ko 'oćeš. Ne može u rikverc, osim da ga guraš nogama. Nije od onih... Cena 4700. Dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Godište 2011. Prešao 80.000, uvoz Švajcarska, servisna od prvog dana. Od ulaganja trenutno ništa, nove svećice, nov akumulator. Gume Metzeler odlične. Pancirna creva, slajderi, centralni štender, tekstilne torbe sa nosačima (bisage). Dva ključa. Registrovan do polovine oktobra. Utegnut, prav, nije krpljen. Cena 5 hiljada. Eno ga u garaži, na toplom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skocila cenA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa ce koštati kao kad je bio nov. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu registrovan. Registracija za njega je bila neverovatnih 30 hiljada. Tako da, što bi trgovci rekli, nije za svakoga... A kakve su cene u oglasima, mislim da će u maju biti 5.300. 1 hour ago, halfman said: Skocila cenA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9847 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad može mali Strom I Bandit, što ne bi Fazer8, on je makar i dan danas retko lep motor.. Uostalom, čovek kaže da je prostorija topla, na proleće ce uračunati i cenu grejanja, šta mu teško.. A samo sam hteo da kažem da je mnogo lep motor Srećna prodaja!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Garažu plaćam, tako da sve je moguće, motor me košta i kada ga ne vozim. Inače, razlog prodaje je finansijske prirode, input output, bilans, ovo ono. Kada smo već kod toga, prodao bih i Hondu Civic 1.4 100ks 2012. U odličnom stanju, prešao 145.000. Ima sve što treba da ima (servisna, sport oprema), i nema ono što ne treba da ima (oštećenja razna). Kao i za motor, cena je poput onih u oglasima, ali... Sklon sam naglom umanjenju cene radi prodaje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Januar 9, 2022 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lep moped Steta je ovo menjati za malog Horneta sem ako ti nije nuzda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li oglasio negde auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Uf,ufff 8000+evra...Mislim,ok to je cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Mediterraneo said: Lep moped Steta je ovo menjati za malog Horneta sem ako ti nije nuzda. Pa i nije... Hvala svakako. 4 hours ago, Cvijanović said: Jesi li oglasio negde auto? Nisam. Perla beli je, kao onih par na oglasima. Sport oprema je najviši paket, metalne papučice, MF kožni volan, automatska klima, tempomat, kamera, senzori svetla i brisača... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Januar 9, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Honda je TOP. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, ivica744 said: Honda je TOP. Prede. Ne čuje se, a radi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Januar 10, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj oglas za hondu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam oglas, nemam slike. Samo par nekih u mraku. Ako te zanima pusti broj u pp, pa možemo da se čujemo. 9 hours ago, halfman said: Daj oglas za hondu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ovde, pošto sam dodao tamo. Na motoru bi trebalo zameniti lanac. Može, istina, da se dotegne još jednom i ja bih to verovatno vozio celu sezonu, ali se slažem i sa tim da bih i sam iz perspektive kupca voleo to odmah da rešim. I treba mali servis, normalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3885 Napisano Januar 17, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao identicnog ovakvog 2019 godine sa 47 000km za 4300e. Eeeh to su bila vremena, kad je polovan motor mogao da se kupi za realne novce... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...