Jump to content

Moto Zajednica

Jupiter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  534
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1243 Excelent

O članu Jupiter

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  FZ8

Poslednji posetioci profila

2171 profile views
 1. Cena? Može li da se izbaci jedan krevet?
 2. Uz krevet gratis dečiji radni sto.
 3. Oprostio bih se od ovog komada nameštaja. Sve zajedno (krevet, letvice, dušek) je plaćeno oko 60.000 pre neku godinu. Korišćeno, neoštećeno, dušek ima par nekih fleka verujem perivih. Cena 30.000 dinara, transport na strani kupca. Zvezdara.
 4. Vidi, ako si ušao u KIT Commerce onda se potrudi da pređeš u prodavnicu da radiš. Znam da imaju dobre plate. Jeste privatna firma, jesu neke prodavnice zatvorili i otpustili određeni broj ljudi, ali su se i vratili vrlo brzo na staro, i imaju plate iznad proseka za tu branšu. O karburatoru ne znam ništa.
 5. Neznam zaštomeni ovo sveonako opnijeloše Šta znam lepe stvratib nisi opisao Neznam možda samo taj skočnizglob maler jbmmumiša
 6. A da li bi možda mogao i neki motor da se utovari i doveze? Ima li u tome računice? Ozbiljno pitam pošto sam motora bez, a valjao bi jedan na proleće... Pa u Portugal, uz vakcinu.
 7. Ja sam trgovca čija je tema zvao pre nekog vremena, i čovek je preko telefona zvučao vrlo korektno. Pozvao sam se na forum, čak ponudio i motor u kombinaciji, i ceo razgovor je protekao u nekom prijateljskom tonu. Ni jednog trenutka nisam stekao utisak da je hteo da me prevari, niti to danas mislim. Zaključio jesam da to što radi, radi dobro. Otišao sam da vidim automobile koje je tada imao u ponudi, i shvatio da nisu za mene. Pogledao u novčanik, video da mogu da platim i više. Njega pozvao, zahvalio mu se i rekao da taj i taj auto nije za mene, i to je to. Nije pokušao ni da mi uvali, ni da me ubedi. Hoću da kažem, ja nešto ne volim preprodavce generalno, ali je on u celoj toj priči bio korektan. Odluka je na kraju bila moja. Kupio sam skuplji auto, od prvog vlasnika, kupljen ovde... Hoćeš da se ženiš... Odeš na splav. Izabereš plavušu napumpanih usana i velikih okruglih sisa, sa tetovažama. Ona tebi cico, kuco, maco, medo. Svadba, prva bračna noć! Nije nevina!! Pu! Šta sad?!
 8. Pomislih da se raspravlja o nekom autu, kad ono BMW.
 9. Jupiter

  Honda Civic

  Ako bude sreće da se ikad zadesim u NL, ja ću da platim ćevape kod tog Japanca. A Honda "ćuti" ispred zgrade, nigde nije ni oglašena. Trenutno mi ta prodaja nije u prvom planu.
 10. Jupiter

  LS2 ili MT

  Imao sam ja LS2 Metro. Pa, onako. Koliko para toliko muzike. Mislim da je bolja od MT, da ima veće vidno polje.
 11. Nisam do sada čuo da neko Tehnodrom hvali, a prvi put sam čuo da ih neko kudi još pre nego što su počeli da rade motore. Ja sam skoro gledao auto kod njih (u nameri da dam motor i doplatim), i nemam za šta ih pohvaliti iz te situacije. Niti vozila, niti cene i njihovu ponudu prema meni. Trgovci, kao i svi drugi preprodavci. Što ne znači da neko drugi nije zadovoljan...
 12. A i ta čast koju si obećao, da znaš da je to 50€ najmanje.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja