Jump to content

Moto Zajednica

Jupiter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  537
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1248 Excelent

O članu Jupiter

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Yamaha

Poslednji posetioci profila

2409 profile views
 1. Kakav je put, i koji je najbolji, Valjevo - Sarajevo? Google kaže Valjevo - Osečina - Ljubovija... Kuda dalje, na Romaniju i Sokolac ili nekim drugim putem? Kažem najbolji, mislim najbrži. Internet veli da je to 4 sata vožnje automobilom, za motor nema opcija.
 2. Sve čisto kao suza. Jurio si. Nisam ja jednom jureći 30 na sat udario u nešto. Dva puta sam. Jurio si. Investitora pusti na Miru, ima on svojih problema.
 3. Prvo joj kupiš kacigu, da je nosi dva sata po kući, pa posle toga ako hoće motor može.
 4. Oprostio bih se od ovog komada nameštaja. Sve zajedno (krevet, letvice, dušek) je plaćeno oko 60.000 pre neku godinu. Korišćeno, neoštećeno, dušek ima par nekih fleka verujem perivih. Cena 30.000 dinara, transport na strani kupca. Zvezdara.
 5. Vidi, ako si ušao u KIT Commerce onda se potrudi da pređeš u prodavnicu da radiš. Znam da imaju dobre plate. Jeste privatna firma, jesu neke prodavnice zatvorili i otpustili određeni broj ljudi, ali su se i vratili vrlo brzo na staro, i imaju plate iznad proseka za tu branšu. O karburatoru ne znam ništa.
 6. Neznam zaštomeni ovo sveonako opnijeloše Šta znam lepe stvratib nisi opisao Neznam možda samo taj skočnizglob maler jbmmumiša
 7. A da li bi možda mogao i neki motor da se utovari i doveze? Ima li u tome računice? Ozbiljno pitam pošto sam motora bez, a valjao bi jedan na proleće... Pa u Portugal, uz vakcinu.
 8. Ja sam trgovca čija je tema zvao pre nekog vremena, i čovek je preko telefona zvučao vrlo korektno. Pozvao sam se na forum, čak ponudio i motor u kombinaciji, i ceo razgovor je protekao u nekom prijateljskom tonu. Ni jednog trenutka nisam stekao utisak da je hteo da me prevari, niti to danas mislim. Zaključio jesam da to što radi, radi dobro. Otišao sam da vidim automobile koje je tada imao u ponudi, i shvatio da nisu za mene. Pogledao u novčanik, video da mogu da platim i više. Njega pozvao, zahvalio mu se i rekao da taj i taj auto nije za mene, i to je to. Nije pokušao ni da mi uvali, ni da
 9. Pomislih da se raspravlja o nekom autu, kad ono BMW.
 10. Jupiter

  Honda Civic

  Ako bude sreće da se ikad zadesim u NL, ja ću da platim ćevape kod tog Japanca. A Honda "ćuti" ispred zgrade, nigde nije ni oglašena. Trenutno mi ta prodaja nije u prvom planu.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja