Jump to content

Moto Zajednica

Jupiter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  532
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1229 Excelent

O članu Jupiter

 • Rank
  Alchemy & Crisis Management

Profile Information

 • Lokacija
  Darkwood
 • Motocikl
  Batpod

Poslednji posetioci profila

2097 profile views
 1. Neznam zaštomeni ovo sveonako opnijeloše Šta znam lepe stvratib nisi opisao Neznam možda samo taj skočnizglob maler jbmmumiša
 2. A da li bi možda mogao i neki motor da se utovari i doveze? Ima li u tome računice? Ozbiljno pitam pošto sam motora bez, a valjao bi jedan na proleće... Pa u Portugal, uz vakcinu.
 3. Ja sam trgovca čija je tema zvao pre nekog vremena, i čovek je preko telefona zvučao vrlo korektno. Pozvao sam se na forum, čak ponudio i motor u kombinaciji, i ceo razgovor je protekao u nekom prijateljskom tonu. Ni jednog trenutka nisam stekao utisak da je hteo da me prevari, niti to danas mislim. Zaključio jesam da to što radi, radi dobro. Otišao sam da vidim automobile koje je tada imao u ponudi, i shvatio da nisu za mene. Pogledao u novčanik, video da mogu da platim i više. Njega pozvao, zahvalio mu se i rekao da taj i taj auto nije za mene, i to je to. Nije pokušao ni da mi uvali, ni da me ubedi. Hoću da kažem, ja nešto ne volim preprodavce generalno, ali je on u celoj toj priči bio korektan. Odluka je na kraju bila moja. Kupio sam skuplji auto, od prvog vlasnika, kupljen ovde... Hoćeš da se ženiš... Odeš na splav. Izabereš plavušu napumpanih usana i velikih okruglih sisa, sa tetovažama. Ona tebi cico, kuco, maco, medo. Svadba, prva bračna noć! Nije nevina!! Pu! Šta sad?!
 4. Pomislih da se raspravlja o nekom autu, kad ono BMW.
 5. Jupiter

  Honda Civic

  Ako bude sreće da se ikad zadesim u NL, ja ću da platim ćevape kod tog Japanca. A Honda "ćuti" ispred zgrade, nigde nije ni oglašena. Trenutno mi ta prodaja nije u prvom planu.
 6. Jupiter

  LS2 ili MT

  Imao sam ja LS2 Metro. Pa, onako. Koliko para toliko muzike. Mislim da je bolja od MT, da ima veće vidno polje.
 7. Ukradu prijatelju motor iz dvorišta. BMW, sasvim slučajno. Kaže on nema veeze, dokle god sam u mogućnosti da zaradim za drugi. Poenta je da nije toliko bitno koliko košta, ako imaš pare. Protegneš se koliko je jorgan dugačak, pogledaš par komada i kupiš najbolji. Čemu trud i želja za razumevanjem složenih, mekih kao pamuk procesa burazerske ekonomije? Pošto motor? 5 'iljada. Imam 3.500. Hoćeš? Daj.
 8. Pit, i to je Amerika. Kad smo kod tih poskupljenja i vremenskih razdoblja od 5, 10 ili više manje godina, danas evro košta više nego tada. Danas je sve skuplje nego tada. 1000 evra danas manje "vredi" nego pre nekoliko godina.
 9. Još ako je BMW... Na njemu i gumice vremenom postaju elastičnije, motor počinje tiše da radi, a što je stariji i goriva manje troši... Poput vina i komšinice sa trećeg...
 10. Nisam do sada čuo da neko Tehnodrom hvali, a prvi put sam čuo da ih neko kudi još pre nego što su počeli da rade motore. Ja sam skoro gledao auto kod njih (u nameri da dam motor i doplatim), i nemam za šta ih pohvaliti iz te situacije. Niti vozila, niti cene i njihovu ponudu prema meni. Trgovci, kao i svi drugi preprodavci. Što ne znači da neko drugi nije zadovoljan...
 11. Ako je sa okruglim farom, primam i Bandita na poklon. Mada je 14 stepenika ispod Horneta, nema veze...
 12. Ima li ko da proda neki stančić, oko Trga preferiram? To sad nikome ne treba sigurno... Može i bez lifta. Bez terase. Može mansarda. Može na poklon, ako nekome smeta i žuljaju ga računi. A motor, samo nov. Ja kad kupujem vozilo, ako je mlađe, prva godina minus 20% od cene novog, svaka naredna minus 10%. Kao uvoznik što računa kada otkupljuje. Na to mogu da dodam nešto malo, tek da budem bolji od dilera. Pa ako se neko naljuti, jbg, njegov problem. Tako i prodajem. I uvek prodam brzo, jer hoću da prodam.
 13. A i ta čast koju si obećao, da znaš da je to 50€ najmanje.
 14. A, to... Pa, što se tiče toga, tetkin prvi muž je iz Šapca.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja