Jump to content

Moto Zajednica

Jupiter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  518
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1191 Excelent

O članu Jupiter

 • Rank
  Alchemy & Crisis Management

Profile Information

 • Lokacija
  Darkwood
 • Motocikl
  Batpod

Poslednji posetioci profila

2011 profile views
 1. To! Znam da je neki ekler bio, i sećam se da se nekome smrklo, a drugom svanulo!
 2. Krajem prošlog veka bio jedan student, živeo u iznajmljenoj sobi kod nekog dede na Karaburmi. Deda bio naporan, ali student iz dobre kuće, vaspitan. Donese student jednog ponedeljka neke princes krofne čini mi se, mati što mu spremila. Ponudi normalno dedu, ovaj se naždere i rikne. Zloćudni deda je bio šećeraš, sa nekim pridruženim bolestima verovatno. Uglavnom, dede više nije bilo, a student je mogao na miru da uči.
 3. Oduvek se valjda mesto stanovanja po komšiluku biralo... Biraš gde je narod fin, gde neće komšija da podvali, gde hoće dva jaja za kolač da doda komšinica... Pa ako mora u centar, u centar. Šta ćeš... Ili ograda, ili simbioza. Ima onaj vic sa ciganom i doktorom... Ko se tu prvi doselio?
 4. A njiva u zemlji šećera hvala je bogu koliko hoćeš.
 5. Ti kad kreneš iz Zaklopače kod Lakija po kostobrane pazariš kod Milančeta jedno prasence. Kad god da naiđeš biće vruće.
 6. Pa šta što su krenuli po lovu? Izostalo uključivanje pokazivača pravca prilikom skretanja? 15.000 na licu mesta, pola od toga u roku od 8 dana.
 7. Evo ja se još smejem. Zelena krošnja, olistalo, pa sve miriše na proleće, oseća se malo i miris ulja na rukama, pucketaju sitne grančice pod težinom, i svež povetarac na licu onih pola sekunde dok sletiš do motora. Nije što je smešno, nego što je lepo!
 8. Sledeća scena je, pošto nema vazduplohova, parkirao motor što ne koči pod neko drvo, popeo se na najvišu granu i odozgo skače na njega. Pravo u sedište.
 9. Ne slažem se. U Srbiji i građanstvo ima potrebu za oružjem, isto kao i u USA.
 10. A i mora da bude vešt da pogodi baš u gumu...
 11. Kada si u prekršaju i ugrožavaš bezbednost drugih učesnika u saobraćaju (prekoračenje brzine), ili postoji opravdana sumnja da si u izvršenju krivičnog dela (sakrivena tablica), policajac treba da puca u gumu.
 12. Kad već nećeš da uzmeš stotku. To bi neko naplatio 3 stotke, minimum.
 13. Ja tu ne bih gledao motor, gledao bih prodavca. Ako on/ona izgleda kao neko ko redovno ruča ili večera u restoranu, kupio bih bez razmišljanja. Plus ne zaboravi, kriza je, a tada se ljudi lakše odlučuju. Ja već sada u svom okruženju vidim pad standarda. O motorima pričam. Ako upali i radi, ne lupa, raspada se i ne zveči, onako na prvu loptu, kupi.
 14. Ja recimo baš ne volem kada nešto platim i ne dobijem odgovarajuću uslugu. Bez obzira gde šta i bez obzira na cenu. Restoran majstor plavi most. Zato uvek platim i neretko častim.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja