Njaunjau 54 Napisano Avgust 30, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Novljanin stradao u nezgodi kod HDL | Radio Jadran RADIOJADRAN.COM Ne oglašavam se inače ali eto, poznavala sam dečka, ako se ne varam Balša Bakrač je u pitanju.. po slici možete zaključiti šta se desilo.. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan koliko su ti tu prilazi nepregledni, baš ne volim kad sam u Igalu da idem tu u nabavke... Zalete se od Igala ko na reliju, a od sutorine krivina ova (vidi se i na slici), tačno se ruski rulet igra.... Verovatno je taksi gledao desno da li može i nije dovoljno obratio pažnju na traku kojom je išao motorista ili je mislio da može da prođe. Žali bože, 20 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 30, 2021 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da l je moguće da je ovo Balša sa M.Manijaka , tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 30, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio, ali nisam bio siguran, mislio sam da je dečko stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, *zeka* said: Da l je moguće da je ovo Balša sa M.Manijaka , tuga... Balša sa MM je Nakićenović? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, on je Nakićenović. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Njaunjau je napisao: Novljanin stradao u nezgodi kod HDL | Radio Jadran RADIOJADRAN.COM Ne oglašavam se inače ali eto, poznavala sam dečka, ako se ne varam Balša Bakrač je u pitanju.. po slici možete zaključiti šta se desilo.. Jel` u pitanju Balsa iz Zelenike ( bude preko ljeta u roditeljskoj kuci izdaju sobe? ) i ima stariju sestru vozila Yamahu R6? R.I.P Promenio Avgust 31, 2021 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan O njemu i pričamo, ali on je Nakićenović, i mislim da je on stariji koju godinu, ajde da ne grešimo dušu, dok se neko ne javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Znao sam djecka licno...Sta reci nego strasno! Bas mi je zao, laka mu zemlja i siroki puteve nebestki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Avgust 31, 2021 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pise lepo da je Bakrač a ne Nakićenović. A mali Nakićenović je stariji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano Avgust 31, 2021 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pretuzno, ne znam ni sta vise da kazem...... Gledam sliku i ne vidim neko udubljenje i veliku stetu na kolima, sve mi se cini da je motor isao bas sporo i da je bila klasicna gradska voznja, ali eto..... Neko ima sudar i sa 200, pa polomi nogu, a neko pogine do 50 na sat bilo da je motor ili bicikla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Avgust 31, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu donijeti nikakav sud o krivici... Taksisti su mi inace najomrazeniji vozaci medjutim poznajem i poznavala sam oba ucesnika... Kazu da je neposredno pred udes dobio kaznu za ne nosenje kacige, pa je stavio... Ali da je vozio bas brzo, dizao na zadnji itd...Da li narod prica samo ili ima istine nije ni bitno vise..Inace je voleo malo agresivniju voznju ali i svakom slucaju niko nije zasluzio ovo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 31, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam imao nezgodu kolima, jedini sam učesnik i niko nije povređen, samo šteta na automobilu. Čega sam se sve nakon toga naslušao (mala sredina), to je haos. Ljudi dosta toga izmisle nakon nekog događaja. Ne kažem da je to i ovde slučaj, već eto, lično iskustvo. Žao mi je zbog nesreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6160 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slican slucaj i kod mene, ja u kolima, sa desne strane izleti na ulicu devojcica na bicikli, smotam naglo levo i stanem pred autobusku stanicu, srecom nikoga ne zakacim i niko ni ogreban. 10 ljudi sa stanice vristi na mene kako sam hteo da pobijem i njih i dete na bicikli. Jedan covek smiruje situaciju i vice “nije covek kriv” Ja u soku od svega sto se desilo a onda u soku od ljudi na stanici, inace sam isao oko 35-40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Njaunjau je napisao: Ne mogu donijeti nikakav sud o krivici... Taksisti su mi inace najomrazeniji vozaci medjutim poznajem i poznavala sam oba ucesnika... Kazu da je neposredno pred udes dobio kaznu za ne nosenje kacige, pa je stavio... Ali da je vozio bas brzo, dizao na zadnji itd...Da li narod prica samo ili ima istine nije ni bitno vise..Inace je voleo malo agresivniju voznju ali i svakom slucaju niko nije zasluzio ovo.. Sve tacno, tako sam ga i ja upoznao, ali sto rece sada sve to vise nije bitno, posto je igubljen jedan mlad zivot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije to taj momak o kome pričaš, nisi razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Avgust 31, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Balsa Nakicenovic je '98 i iz Zelenike, a Bakrac '00 me radi se o istim momcima, Nakicenovic je jednako lud, na zdravlje njemu, ali nije on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 1, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Milanezi je napisao: Nije to taj momak o kome pričaš, nisi razumeo. Moja greska , ja znam Balsu iz Zelenike ( ali je tu samo preko ljeta, jer izdaju apartmane, a zivi negdje drugo ), a posto je udes bio u HN i znajuci ga da vozi bez opreme ( vozi bez kacige u sorcu, majici i papucama ) i brzo mislio sam da se radi o njemu posto nisam znao kako se preziva. Eto sad znam da je Nakicenovic i da je ziv i zdrav, a ovome drugome da pociva u miru, laka mu zemlja i siroki putevi nebeski. Saucesce porodici i prijateljima. Promenio Septembar 1, 2021 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...