E.T.C. 0 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, za dlaku danas da naj...m. Vracam se sa Fruske Gore za Novi Sad. Preko mosta Slobode pa skrenem levo u Narodnog fronta. Na raskrsnici Sekspirove i Narodnog f (ko je iz NS-a zna koje su ulice u pitanju) upaljeno zeleno , iz suprotnog smera vidim ja plavi Citroen Saxso (cini mi se) sprema se da skrene, da mi presece put. Krene, stane, krene stane - videla je glupaca kolonu pa se valjda izgubila. Ja pocnem da usporavam posto sam bio prvi u koloni, reko ajde neka prodje. Medjutim gospodjica odluci (valjda) da nas propusti i stane (a vec zagazila u raskrsnicu), sto je i u redu posto mi jelda imamo prednost. Pomislim fino, i nastavim, kad ono, na par metara od nje, a ona paf! gascinu i krene! Legao ja na kocnicu - zadnju. Motor pocne da zanosi levo desno (asfalt posut peskom, posto su okolo gradilista), jenom nogom na putu drugom na kocnici. Klizao sam preko cele raskrsnice i zaustavio tik ispred semafora na ostrvu, sva sreca da nije bilo pesaka na njemu i da me nije raspalio kamion koji je isao iza. Sam Bog me je pogledao! Totalno sam se izgubio, uopste ne znam kako nisam puk`o sa motora. Pogledam ka pravcu gde je skrenula (u sekspirovu ka limanskoj pijaci), ona stala pogledala i kada je videla da sam na motoru, mahnula ribica i ode. Ja pet sekundi dolazim sebi (uz urlanje i spomnjanje sire i uze familije kao i nje same). A reko neces ma...u ti je..m (izvinjavam se na recniku). Gascinu i za njom. Stignem je na rskarsnici Sekspirove i Cara Lazara. Skontam da me je videla u retrovizoru (posto sam imao upaljena svetla), jel je htela da zbrise desno ka spensu, kad cvrc, guzva na raskrsnici. Ja gas i presecem joj put, na sred raskrsnice. Stali ljudi, stao saobracaj. Ona otvorila prozor i smeje se (suvozac za koju sam u prvi mah pomilslio da je musko pobelela - nisu valjda ocekvale). Kao u fazonu sto juris dvesta po gradu debilcino, sto ne pratis saobracaj idijote... kojih dvesta glupaco!!! (pa ja sa jawom mogu sto i to kada uhvatim zalet na pravcu, a ni tada). Mrak na oci, para na usi. Urlanje jedno par minuta, (davno nisam tako odreagovao, uvek iskuliram i kao ok, proslo je, sve je uredu. ali sada...), vozaci koji su stali na raskrsnici nish`, cute i gledaju. Valjda su skontali da je bilo sranja Reko m`rsh odavde, sklanjaj mi se da te ne vidim! Ode ona na svoju stranu ja na svoju. Dosao sam do zgrade parkirao motor i zapalaio cigaru drhtavim ruchicama Na svu srecu sve se dobro zavrsilo. Osim pretrpljenog stresa ostao sam ceo. Hvala ti Boze! da nisam kocio, raspalio bih u zadnja vrata i do k..ca Ne znam, mozda sam i ja delimicno kriv, posto nisam vise pazio. Mada smatram da nisam. Stvarno nikada ne jurcam i uvek obracam paznju na saobracaj. Nemam pojma. ??? :-\ I da napomenem. Nisam sovinista i nema nista protiv zena vozaca, cak sta vise. Da ne pomislite da sam isao za njom zato sto sam skontao da je zensko. Isto bih odreagovao i da je muskarac u pitanju, verovatno cak i gore posto mi se pomracilo. Izvinjavam se na duzem tekstu, ali morao sam ovo da napisem, posto sam svez vozac motora (3 i po meseca), a i jos sam pod utiscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se sve zavrsilo samo na tome i da se nisi zakucao u auto... Moglo je da bude mnogo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako..Dobro si odreagovao druze, i to je spasilo bogami dosta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Octobar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je namerno krenula da te isprepada, da se napravi važna pred drugaricom...trebala je da ostane bez retrovizora, da bi se uvek sećala kada vidi motorciklistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He, bas tako...A to je eto glupa predrasuda jer ima i zena koje odlicno voze stvarno.To je smesno da se bukvalno kaze, ali u principu "MOZE SE RECI", hehe Koliko losih odnosno dobrih zena vozaca ima toliko i muskaraca...Samo sto su zene po prirodi eto plasljivije, neznije, i mozda eto cesce upadaju u nevolje bas zbog svega ovoga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A o plavusama da ne govorimo...SALIM SE NARAVNO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je namerno krenula da te isprepada, da se napravi važna pred drugaricom...trebala je da ostane bez retrovizora, da bi se uvek sećala kada vidi motorciklistu. Vidis retrovizora se nisam setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan A o plavusama da ne govorimo...SALIM SE NARAVNO !!! Ma ovo je samo zezanje da malo oraspolozimo ETC a Takodje nisam sovinista (daleko bilo) jednostavno me vec smara sve vise dileja za volanom, bilo kog pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A o plavusama da ne govorimo...SALIM SE NARAVNO !!! Ma ovo je samo zezanje da malo oraspolozimo ETC a Takodje nisam sovinista (daleko bilo) jednostavno me vec smara sve vise dileja za volanom, bilo kog pola U pravu si prijatelju. I za volanom, a i pesadija ne zaostaje. Pre neki dan decko na motoru nastradao. Izletela starija gospodja (da nekazem baba) na put, van pesackog i tras! Em corava, em spora. Odlete i momak i baba i kese sa zelenisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Octobar 16, 2008 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad je generalno katastrofa preksinoć Djenerala mal nije neki konj nagurao u autobus na petrovaradnskom mostu, mene danas obilaze skuteri i kojekavi klinci po futoškom putu, što je najgore ja vozim oko 70-80 ( naravno kaciga i jakna se podrazumevaju) kontam brže nije bezbedno , a oni bez kaciga naravno i samo zum-zum između kolona u pokretu.Više ne znam ko je gori napaljeni atletičari ( likovi u atlet majcama i papučama) ili ovi sa skuterima ( naravno ne svi već samo gore pomenuti). A o vozačima auta, pa to može 8 stana dase napiše i da opet ne obrdiš sve primere bahatosti. Danas npr idem u grad ,šibam u koloni kroz Beogradsku malo bliže liniji kod odjednom sa moje dene stane hauba :o, baća sa Stilom Rumskih tablica mi se gura sa desne strane :o :o Natravno počinjem da ga psujem na šta mi se lik smeši , e tu mi je puko film i počinjem da urlam, na šta on zaključava vrata. Ništa, od sad nosim inspektorski pendrek na razvlačenje pa će ostajati njemu slični bez stakala...... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Izvučeš je iz kola, pa onda izvučeš ključeve iz kola, nju ostaviš a ključeve poneseš Iskusno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti prosao,zensko pa glupo samo na K.....misli ;D ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad je generalno katastrofa preksinoć Djenerala mal nije neki konj nagurao u autobus na petrovaradnskom mostu, mene danas obilaze skuteri i kojekavi klinci po futoškom putu, što je najgore ja vozim oko 70-80 ( naravno kaciga i jakna se podrazumevaju) kontam brže nije bezbedno , a oni bez kaciga naravno i samo zum-zum između kolona u pokretu.Više ne znam ko je gori napaljeni atletičari ( likovi u atlet majcama i papučama) ili ovi sa skuterima ( naravno ne svi već samo gore pomenuti). A o vozačima auta, pa to može 8 stana dase napiše i da opet ne obrdiš sve primere bahatosti. Danas npr idem u grad ,šibam u koloni kroz Beogradsku malo bliže liniji kod odjednom sa moje dene stane hauba :o, baća sa Stilom Rumskih tablica mi se gura sa desne strane :o :o Natravno počinjem da ga psujem na šta mi se lik smeši , e tu mi je puko film i počinjem da urlam, na šta on zaključava vrata. Ništa, od sad nosim inspektorski pendrek na razvlačenje pa će ostajati njemu slični bez stakala...... > u pravu si, u gradu je opsta frka u saobracaju. A draga nam policija napravi jos veci haos kad krene da regulise isti. Ha ha ;D Atleticari. Odlicno! Desi se toga setio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvučeš je iz kola, pa onda izvučeš ključeve iz kola, nju ostaviš a ključeve poneseš Iskusno Vidis, toga se nisam setio. A drugarica? Bila bi tu zesca borba. Dve na jednog. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1359 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 956 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bas nesto bila velika guzva svuda po gradu. Na svakom semaforu sam cekao najmanje 7-8 min i jos neki klinci na postarskom skuteru se provlacili izmedju kolona i udare mi u retrovizor na sta sam se ja samo nasmejao (jer je Yugo u pitanju a ne neki skuplji auto) ali im je zato lik u kolima izpred mene jebao sve po spisku da se culo 200 m okolo. Izletanja, presecanja, sviranja, urlanja, blata, idiota danas koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...