MarkoMoto 807 Napisano Avgust 21, 2021 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: bdada hvala.Trebalo bi neki put da ti nešto avansiramo,toliko informacija i razrešenih nedoumica. Ali baš. Iako nisam redovan komentator pomno pratim forum i vidim koliko se čovek trudi da nam razreši mnoge nedoumice. Živ bio @bdada 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano Avgust 30, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.8.2021. at 21:34, GoshaNS je napisao: želim da kupim Yamahu Virago 535 Ove godine sam sredjivao jednu Yamahu Virago 535, radio preradu, ali sam imao i fabricke delove za tehnicki pregled. Jedino sto su mi bili zamerili je sto nemam katadiopter na stop svetlu, ali ni fabricki ga nema, pa su me pustili. Retrovizori su bili kineski, ali su licili na original, tako da nisu pravili problem. Korman je bio promenjen, ni to nije bio problem, jer svakako ne znaju u detalje na tehnickom kako izgleda motor i koliko verizija tog motora postoji. Inace, delova za Virago 535 ima da se nadje, pa i ako nesto fali lako se nabavi. Motor je choper, nema mnogo plastika, estetski je lako da se dovede u fabricko stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad su uveli da ugovorom o poklonu ili kupoprodaji, kupac moze da odjavi, ako su ugovori overeni i placen porez.Послато са Redmi Note 9S помоћу ТапатокаMože da odjavi tablice i plati porez u svom mestu prebivališta uz overen ugovor o poklonu! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam sredjivao jednu Yamahu Virago 535, radio preradu, ali sam imao i fabricke delove za tehnicki pregled. Jedino sto su mi bili zamerili je sto nemam katadiopter na stop svetlu, ali ni fabricki ga nema, pa su me pustili. Retrovizori su bili kineski, ali su licili na original, tako da nisu pravili problem. Korman je bio promenjen, ni to nije bio problem, jer svakako ne znaju u detalje na tehnickom kako izgleda motor i koliko verizija tog motora postoji. Inace, delova za Virago 535 ima da se nadje, pa i ako nesto fali lako se nabavi. Motor je choper, nema mnogo plastika, estetski je lako da se dovede u fabricko stanje.Moja, prodata pre 2 god.za 1200, bez šlema, sve originalPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan motor nije garancija da ces proci tehnicki,to ces znati kad odes tamo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...