Jump to content

Moto Zajednica

GoshaNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    -

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

GoshaNS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Sad me ovo što je @bdada napisao mnogo više brine nego tehnički: Ako budem tražio da prodavac odjavi motor i još da uradi tehnički, mislim da će me puškom oterati :-D Čini mi se da mi je ipak bolji izbor tražiti samo registrovane motore (makar za prvi motor).
  2. Mogu li negde proveriti da li postoji teret zbog duga? Ili bi to trebao notar da utvrdi prilikom overe ugovora?
  3. To je tačno, tehnički svejedno moram iznova raditi. Ali razmišljam ako ne prođem prvi put tehnički, moram tražiti originalne komponente (što možda potraje mesec-dva), pa ponovo tehnički, pa registracija i onda prođe sezona 2021. Onda mi sledi još par meseci čekanja na novu sezonu da počnem da vozim Po manjim gradovima više cimaju? To mi i odgovara, pošto sam iz Novog Sada, možda me neće cimati.
  4. Pozdrav, Planiram da kupim prvi motor. Chopper/Cruiser do 600ccm, do 2500 evra (dakle dosta godina star). Video sam da ih ima dosta neregistrovanih na oglasima. S obzirom na oštrije tehničke preglede od ove godine i s obzirom na to da se zahteva fabričko (originalno) stanje motora, koliko je opasno za početnike da se upuštaju u takvu kupovinu? Konkretno, želim da kupim Yamahu Virago 535, znam kako izgleda, ali ne bih da me na tehničkom zezaju jer auspuh ili sedište ili retrovizori nisu fabrički nego neka slična kopija. Uvek postoji i opcija da tražim od prodavca da uradi tehnički, ali pitanje je koliko njih bi to uradio. Ako se i zeznem, pa kupim Yamahu koja ne prolazi tehnički zbog fabričkih delova, koliko je teško nabaviti fabričke delove za Virago 535?
  5. Pozdrav društvo, Novi sam član, pa je red da se predstavim. Ja sam Goran iz Novog Sada. Nedavno sam položio za A kategoriju. Do sada sam vozio samo skutere (do 50ccm). Planiram da kupim Yamahu Virago 535. Možda je malo jače za prvi motor, ali probavao sam chopere od 125 i 250 kubika (yamahe) i delovale su mi prilično slabo i tromo (možda je razlog mala kubikaža, a možda i stanje tih motora koji su 20+ godina stari). Ne tražim jak motor za divljanje (imam 34 godine, neću da se iživljavam), ali mi ipak treba nešto jače od 125/250ccm, da mogu sa lakoćom da savladam Frušku Goru :-) Ako ne nađem Virago, druge opcije su neki klasici slični kao Honda cb650, Honda VT500, Kawasaki Z400 LTD itd. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja