Petre 779 Napisano Avgust 20, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Informacija oko ovogodisnjeg relija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 20, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan https://motori.com.mk/domashni/informacii-za-reli-makedonija-2021 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Google prevodilac radi i prevod sa makedonskog na srpski pa evo prevoda... Stigle su zvanične informacije za 30. godišnjicu mitinga nezavisnosti. Ovogodišnji miting održaće se u periodu od 3. do 5. septembra na teritoriji Republike Makedonije. U obaveštenju MMF -a stoji: Obavještavamo vas da je prijava za tradicionalni miting nezavisnosti 2021. u toku i da će trajati do 31. avgusta 2021. godine. Rok je kako bi se blagovremeno pripremili svi materijali za učešće i mesta na kojima će se skup održati. Kotizacija za učešće iznosi 1.000,00 denara za vozača i 800 denara za suvozača i treba ih uplatiti na račun Saveza motocikala Makedonije ili u gotovini svaki dan od 11 do 18 sati u prostorijama MFSM (subota do 15h). Popunjeni obrazac za prijavu potrebno je dostaviti organizatoru. Žiro račun: 210-0629307701-96 Napomena: Kotizacija za Ralli Macedonia 2021 Makedonski savez motocikala NLB Tutunska banka Skopje Za preuzimanje dokumenata kliknite ovde: - Jedna aplikacija - Grupna prijava Trasa mitinga je sledeća: Početak u 10 sati sa Trga Makedonije u Skoplju (03.09.2021.) 1. dan: pauza za doručak Skoplje-Štip-Kočani.-Makedonska Kamenica-Delčevo-Berovo-Srumica pauza za osveženje-Dojran Noćenje. Večera u 20.00 u kampu Partizan 2. dan: Dojran-Gevgelija-Negotino-Kavadarci-Prilep Kruševo-Bitola-Resen-Ohrid Noćenje, večera, zabava, loto i dodela nagrada i zahvalnica u restoranu Belvedere hotelu Sileks u 20.00. 3. dan: Ohrid-Kičevo-Straža-Tetovo-Skoplje Završite u Skoplju na Trgu Makedonije Manje promene rute i pauze su takođe moguće zbog protokola zaštite od Covid -19, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. Važno: Obe večeri i duž puta, ulaz u prostorije biće dozvoljen samo vakcinisanim osobama (sa jednom ili dve doze), kao i onima koji su podvrgnuti Covid -19 uz potvrdu ili važeći PCR test. @PetreObzirom da ima nekih nejasnoća (naročito za nas iz Srbije) poslao sam pre par dana organizatorima nekoliko pitanja i čekamo odgovor... - koliko je tačna kotizacija za vozača - 1.000 ili 1.200 denara obzirom da u tekstu stoji 1.000, a na grupnoj prijavi stoji 1.200? - šta je sve uključeno u kotizaciju? - da li smeštaje pronalazimo samostalno u Skoplju, Dojranu i Ohridu ili to organizator radi za sve učesnike? - na koju adresu se šalju prijave za reli? - da li nakon slanja prijave dobijamo instrukcije za plaćanje (predračun) i na koji način uplate vrše lica iz Srbije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ZoraNS said: poslao sam pre par dana organizatorima nekoliko pitanja i čekamo odgovor... Trebalo bi da imate odgovor !!! Bar tako rekose. Nesto u junku, spamu... da nije zavrsilo? Inace, ovo je ono sta su meni odgovorili (za vas) - 1000 denara - spavanje sami dogovarate - u kotizaciji su vecere u Dojranu, Ohridu i ono usput plus majice - mozete popuniti grupnu prijavu i poslati, a dobicete je pre polaska od strane organizatora (kao oni ce to da srede) Promenio Avgust 23, 2021 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nema nigde @Petre Neka mi odgovora sa "Reply" jer je tako najsigurnije. Predlažem da stave i tebe u "cc" pa ko prvi dobije odgovor neka ga objavi na forumu u temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Posaljite im spisak, kao sto pise u prijavi, sa brojem velicine za majice, a mozete platiti i u kesu u Skoplju, pre polaska. Trebalo bi da sada posalju taj mail i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Plaćanje je zapravo najvažnije pitanje, pa ostaje još da vidimo da li samostalno rezervišemo smeštaje po navedenim mestima ili to oni rade za sve... I ostaje nejasno da li se prijave šalju na adresu... contact@motori.com.mk ili na motofma@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Mail jos nije stigao. Inace, ne verujem da oni mogu rezervisati za toliko ljudi. Sezona je na izdisaju ali jos uvek traje u Dojranu i Ohridu... Sto se tice adrese, web strana mfma.com.mk je u izradi, a "motofma" meni asocira na fan stranu federacije na fb-u. Ko ima fb moze da vidi https://m.facebook.com/MFNMACEDONIA/ , mada ne verujem da su nesto aktivni (nemam fb). Motori.com je bio forum koji je zamro, sada nesto rade kao portal i ne bih se oslanjao na njih jer nisu povezani sa federacijom. Vise kao neke novine. Mislim da su vise na fb-u, ali ne bih znao. U svakom slucaju, meni su potvrdili da su dobili mail. Covek iz federacije, koji je meni dao odgovore, je krenuo na odmor u Grcku (ili veceras se vraca , nisam bas razumeo ) i zamolio sam da mi posalje broj coveka koji bi bio tu u vezi organizacije. Naravno, podelicu to ovde. Promenio Avgust 23, 2021 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Petrena angažmanu! I ja pretpostavljam da svako sebi rezerviše smeštaj, ali bolje je da se proveri... Čim dobijemo sve odgovore radimo prijave i rezervacije smeštaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Avgust 23, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za Ohrid smeštaj u bikers friendly hotelu Aparmani Božinoski. Bio prošle nedelje, za preporuku. Kristina Bozhinoski [Mobilni] +389 75 223 558 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala@mrle- za koji dan ćemo tačnije znati broj ljudi pa ako bude slobodno poslušaćemo preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim ostalima odgovor koji mi je stigao od organizatora... Kotizacija je 1000 denara vozac a ako ima suvozac na motoru kotizacija je 800 denara. Spavanje je u sopstvenoj reziji . Sa kotizacijom dobijas besplatnu veceru u Dojran prvo vece + besplatnu veceru u Ohridu drugo vece I gde se staje usput imas sendvice I pice besplatno po celoj turi zavrsno vece u Ohridu je zabava dodela nagrada I Tombola sa nagradama . Mozete popuniti grupnu prijavu poslati na mejl a platiti na licu mesta pred sam polazak u Skopju..NE morate biti clanovi moto kluba. Poz I vidimo se ako odlucite doci na nas Reli Još samo očekujem odgovor na koju se mail adresu šalju prijave, obzirom da to nigde nije navedeno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde vecno sunce sja... Sto bi reko Dado Topic Mastika i pastrmka na Dojranu i sladoled u Ohridu.. Spremam see! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na ovom reliju tri puta , i uvek bilo odlicno, od organizacije do druzenja sa ljudima iz MK, SL, BUG, bilo i iz BH, a najmanje iz SRB iCG. Spavali smo na Dojranu u kampu u prikolicama, tada bilo 5e a u Ohridu nasli za7e (ali to je bilo 2018 i 2019 god). Sto se tice kotizacije, to smo uplatili prilikom dolaska organizatoru, i dobili bonove za veceru; Dojran i Ohrid, a majicu kakva ostane (mislim na velicinu). Prvu noc smo spavali u Kumanovu i sutra se pridruzili reliju koji krece iz Skoplja i prolazi pored Kumanova. Ko pozeli, moja preporuka, nece se pokajati, jer i MK je prelepa kako za voznju tako i lepog videti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, velvetwolf je napisao: Tamo gde vecno sunce sja... Sto bi reko Dado Topic Mastika i pastrmka na Dojranu i sladoled u Ohridu.. Spremam see! I burek u Strugi. U Skoplju pivo kod Trte. Promenio Avgust 24, 2021 član Dane Deda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i poslednje informacije koja je nedostajala... Pojedinačne i grupne prijave (dati su linkovi sa formularima) se šalju na mail adresu... motofma@gmail.com 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio 2018god, lep krug se napravi po makedoniji.Vredi se provozati, Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko vec u Skoplju ili planira sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim samo par utisaka i sličica sa ovogodišnjeg relija u Makedoniji. Za sve osim kolege Save ovo je bilo prvo učestvovanje na ovom reliju i ispunilo je naša očekivanja. Sve je dobro organizovano i jednostavno (naročito za one koji su bili i ranije) i mogu da preporučim ovaj događaj svima koji to nisu ranije uradili. Najveći problem za nas sa severa je odlazak do Skoplja i nazad jer je vožnja do tamo (auto putem) prava kazna i za telo i za motor. Bilo je oko 400 učesnika, a iz Srbije je bila naša petočlana ekipa + nekoliko članova Moto kluba iz Sremske Mitrovice. Organizatori su bili vrlo ljubazni prema nama i bilo im je očito drago da učestvujemo u događaju jer kažu da prošle godine nije bilo nikog iz Srbije što im je bilo žao. Srdačnost domaćih bajkera je bila baš izražena i pravo je zadovoljstvo čuti - "Gde ste braćo Srbijanci?"....verovatno zato što to jako retko čujemo... Nekim čudom nas je u toj gomili pronašao kolega Jovica na forumu poznat kao @godovici drugog dana nam se sa suprugom priključio u vožnji i pauzama na zadovoljstvo svih nas. Očas posla smo se uklopili i družili kao da se znamo već godinama i nadam se da će cela ova ekipa imati još puno susreta i zajedničkih vožnji. Očekivao sam da ćemo se sresti i upoznati kolegu @Petreali na žalost nije nam uspelo - neka ostane za drugi put... Na Trgu u Skoplju pred polazak... Individualci iz Srbije... Pauza na vidikovcu Ohridskog jezera radi okupljanja jer se kolona jako razvukla... U nedostatku drona imamo Miloša... ...mama vidi kako vozim... A evo nas u Kruševu u proširenom sastavu sa Jovicom i suprugom Ivanom... ...Što bi Đuza otpevao... "Do novog susreta sa vama....doviđenja"... Promenio Septembar 6, 2021 član ZoraNS 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Septembar 9, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2021. at 1:53, ZoraNS je napisao: Da podelim samo par utisaka i sličica sa ovogodišnjeg relija u Makedoniji. Za sve osim kolege Save ovo je bilo prvo učestvovanje na ovom reliju i ispunilo je naša očekivanja. Sve je dobro organizovano i jednostavno (naročito za one koji su bili i ranije) i mogu da preporučim ovaj događaj svima koji to nisu ranije uradili. Najveći problem za nas sa severa je odlazak do Skoplja i nazad jer je vožnja do tamo (auto putem) prava kazna i za telo i za motor. Bilo je oko 400 učesnika, a iz Srbije je bila naša petočlana ekipa + nekoliko članova Moto kluba iz Sremske Mitrovice. Organizatori su bili vrlo ljubazni prema nama i bilo im je očito drago da učestvujemo u događaju jer kažu da prošle godine nije bilo nikog iz Srbije što im je bilo žao. Srdačnost domaćih bajkera je bila baš izražena i pravo je zadovoljstvo čuti - "Gde ste braćo Srbijanci?"....verovatno zato što to jako retko čujemo... Nekim čudom nas je u toj gomili pronašao kolega Jovica na forumu poznat kao @godovici drugog dana nam se sa suprugom priključio u vožnji i pauzama na zadovoljstvo svih nas. Očas posla smo se uklopili i družili kao da se znamo već godinama i nadam se da će cela ova ekipa imati još puno susreta i zajedničkih vožnji. Očekivao sam da ćemo se sresti i upoznati kolegu @Petreali na žalost nije nam uspelo - neka ostane za drugi put... Na Trgu u Skoplju pred polazak... Individualci iz Srbije... Pauza na vidikovcu Ohridskog jezera radi okupljanja jer se kolona jako razvukla... U nedostatku drona imamo Miloša... ...mama vidi kako vozim... A evo nas u Kruševu u proširenom sastavu sa Jovicom i suprugom Ivanom... ...Što bi Đuza otpevao... "Do novog susreta sa vama....doviđenja"... "Mama vidi kako vozim" . Zoki, hvala tebi na pozivu, sjajnoj logistici i organizaciji. Hvala svima na sjajnom druženju, Savi na mudrostima koje neću zaboraviti . Jovica i Ivana su me oduševili. Ovo iskustvo i vožnja su vredni svakog minuta vremena i kilometra puta. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...