Vladica69 9 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to bilo nešto novo pa i nije toliko smetalo čak je i bilo interesantno(a sad ima Zika koliko hoces)!Suzuki je suzuki,mada je i Zikina honda svasta izdrzala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Meni ste smjesniji vi koji se zamarate i provodite vrijeme sa takvim debilima i mediokritetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni ste smjesniji vi koji se zamarate i provodite vrijeme sa takvim debilima i mediokritetima. Nemoj da upadas u temu, mozes i ti postati smesan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 100 ljudi 100 cudi, o ukusima ne treba raspravljati. nek radi ko sta hoce , ali ako ne smeta drugima. ali klasicna prica ......sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kamp svakome po krompir u auspuh a svi mi znamo na koga se odnosi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan U pauzi izmedju pucanja , sipati kauboju 100 ~ 200 gr. benzina u auspuh , pa da stvarno puca ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kupit cu si top kad-tad!ili da im ugradimo ubrizgavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan kompleksi,kompleksi....!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kamp svakome po krompir u auspuh a svi mi znamo na koga se odnosi! Evo rrrrreseeeenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kamp svakome po krompir u auspuh a svi mi znamo na koga se odnosi! Evo rrrrreseeeenja! Nekome i po dva u zavisnosti koliko lonca ima! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni to su kreteni kojima treba oduzeti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan kome smeta nek ide u pozoriste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 15, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ih se moze ucutkati , to su usijane glave ... ali zato ih treba slikati i slike postaviti ovde na forum - da znamo od koga da ne kupimo motor ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem ja i u pozoriste al` i na moto skupu i ispred kafica, malo kulture nije na odmet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 83 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno ne smeta pucanje i nemam protiv tih ljudi nista sto to rade,licno poznajem tog lika sto ima pucacicu i svaka mu cast,jebes skup bez paljenja gume,turiranja,pucanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 20, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jebes skup bez paljenja gume,turiranja,pucanja... e upravo to!! treba malo zavrteti motor i mozda okinuti koji put. naravno, treba se znati kada zajebancija prerasta u glupost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 20, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan e upravo to!! treba malo zavrteti motor i mozda okinuti koji put. naravno, treba se znati kada zajebancija prerasta u glupost! nema tu [glow=red,2,300]prerastanja[/glow], svako pucanje (čitaj masakr ljubimca) je glupost. Kod nas u Čačku, Ovčar banja je za zavrteti motor ako to voliš, peglaj brate pa kom opanci kom Reebok patike. U mestu i moja baba zna da sprži agregat. brate, ne kazem ja da je to dobro! ja iskreno ni ne pucam! ali na susretu naravno zaturiram malo motor! i ne mozes reci da je isto kada neko zaturira motor malo, i kada neko kao retard drzi pun gas 10 min!! to je to prerastanje. ti nemoj da dajes gas veci od 5k obrtaja u mestu ako neces. ne moras da dolazis na susrete ako ti smeta 'buka' motora. niko te nista ne tera .ako neka budala krene da rastura motor turiranjem, ja cu da ga bodrim! neka se raspadne. njegov problem! pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam pucanje motorom,i mislim da bi svi koji to vole trebali sto pre da sprze svoje masine,da ne bi mene dalje smarali sa probijanjem bubnih opni! A majke ti ,ispucas se kuci,pa na moto skup... Cim mi neko objasni svrhu tih sranja,ja sutra pocinjem da pucam,keve mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad svaka šuša vozi motor, to je sad fora da se pokažeš. Odmah se kupuju 1000rke, a ne znaju ni da krenu iz mesta. Nemaju pojma o vožnji i uživanju u istoj, a pate da budu primećeni. I šta im onda preostaje? Turiranje, paljenje guma, pucanje i slične gluposti. Šta bi reko čika Frojd? Ccccc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao cika Nele Karajlic :''.... kontam da je Frojd u pravu i da je sex korjen svega...'' a oni valjda kontaju da ce tako biti primeceni i doci do gore pomenutog..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja svoj motor volim i ne radim mu to..a svako sa svojim parama i motorom moze da radi shta hoce..kome se ne svidj neka okrene glavu.. srbinu samo reci nemoj,on bash hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do organizatora skupa ili zurke. Kad smo organizovali moto-zurku u Kovinu, razmisljali smo sta cemo sa pucacima!!?? Kad eto resenjaaaaaa ;D Imali smo mnogo jako ozvucenje na zurci, dobar dogovor sa BUSTEROM(vlasnik ozvucenja) i problem resen! Kad oni pripucaju, BUSTER pojaca muziku do kraja! Oni se necuju od muzike, a kad ih niko necuje nije im zanimljivo da pucaju ;D ;D ;D Mnogo jednostavno!!! Probajte, provereno funkcionise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do organizatora skupa ili zurke. Kad smo organizovali moto-zurku u Kovinu, razmisljali smo sta cemo sa pucacima!!?? Kad eto resenjaaaaaa ;D Imali smo mnogo jako ozvucenje na zurci, dobar dogovor sa BUSTEROM(vlasnik ozvucenja) i problem resen! Kad oni pripucaju, BUSTER pojaca muziku do kraja! Oni se necuju od muzike, a kad ih niko necuje nije im zanimljivo da pucaju ;D ;D ;D Mnogo jednostavno!!! Probajte, provereno funkcionise ;D ;D ;D Imali ste možda veću binu i jače ozvučenje od nas ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moje misljenje je da dog god mi diskutujemo o njima i kritikujemo ih oni ce pucati.Treba da nam bude jasno da oni pucaju zbog nas ne zbog sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Gde?...ko?...sta puca?...gde ste na kom skupu to videli,...culi?...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...