Markone88 4820 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moj i @Yanco -ov dobar drug prodaje BMW iz naslova. Prvi vlasnik je takodje bio nas drug koji je takodje clan foruma, ali ne toliko aktivan. Motor je besprekoran. BMW RnineT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW RnineT, 2016. godište, Naked, vozilo prešlo 26000 km, Čačak. Cena 10.700 € - Motori - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3768 Napisano Avgust 13, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ga prvi put video u salonu u Stokholmu kada je izasao,rekao sam sebi Punisa šmekeru, moras da ga imas jednog dana,to ti je novi cilj Godine su prolazile, a ja stasavao i shvatio da taj motor nema nikakvu zastitu od vetra i nikakav prtljazni prostor, zapravo je samo lep (mozda i najlepsi naked) , kvalietan,povozan, jak,odlicno koci. Ostalo mu nista ne ide u prilog. Brisite komentar da ne gadim oglas 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2528 Napisano Avgust 13, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Lično sam ovaj motor vozio dosta puta, i sem toga što je konkretno ovaj primerak u besprekornom stanju, sa kompletnom istorijom od prvog dana, model je prava egzotika. Iako nema zaštitu od vetra i smatra se neudobnim, prošlog meseca smo njime i mojom Hondom napravili turu do Grčke. Odgovorno garantujem da je extra održavan i pažen, nikad nije padano sa njega, niti se štedelo za servise. Jedinstven je, i nema ko ga ne zagleda bilo gde da se pojavi. Po meni, najlepši naked/cafe racer ikada. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...