Cvele89 47 Napisano Avgust 10, 2021 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield HIMALAYAN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, U pitanju su plasticni kanisteri za gorivo i vodu koji mogu da se 'kace' na motore. Da li znate za ovaj ili neki slican sistem koji ima u ponudi kod nas. Unapred hvala. Ovo je proizvodjacev sajt: https://rotopax.com/ A ovako izgleda kada se motira: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad se isplatilo naručivanje sa AliExpress, više ne nažalost. Preporučio bih ti da se raspitaš kod ovih koji prodaju dodatnu opremu za džipove. Evo konkretno ovde imaš: kante, patosnice, akumulatori, razno - z4x4 OFFROAD ZONA Z4X4.RS Početna O nama OPREMA Katalog Ekspedicije Radionica 063 529 529 Facebook-f Instagram Nazovi pa vidi da li mogu da nabave u manjim zapreminama pogodnim za motor. Mada mislim da ti je praktičnije da potražiš ovako nešto jer je mnogo lakše za pakovanje na motor: Adventure Moto Fuel Bladders for extended motorcycle riding (Available in 5 and 8 Litres*) * approxi Australia WWW.ADVENTUREMOTO.COM.AU Adventure Moto/ADVWORX Fuel Bag - Fuel Bladder - ADVWorx - The Adventure Moto / ADVWORX 5 and 8 Litre Fuel Bags are made tough for Australian Motorcycle Adventures. A durable... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano April 29, 2022 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u ponudi nema nista, jer se moze na prstima jedne ruke izbrojati ljudi u Srbiji kome tako nesto treba jer gde god da odes u okolini mozes naci pumpu na 100-150 km. Znam da ovi sa krosericama nose plasticne flase u rancevima i to je jedina kategorija motora za koje znam da im treba dodatnog goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele89 47 Napisano April 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield HIMALAYAN Prijavi odgovor kao problematičan Pa u bliskoj buducnosti planiram da ukombinujem tri velike ljubavi, planinarenje, kampovanje i voznju motora. Tako da bi bilo korisno imati za svaki slucaj i vode i goriva. Nasao sam da ih ima kod ovih koji prodaju opremu za kvadove ali nazalost nemaju ove od 3L, samo od 10L. Promenio April 29, 2022 član Cvele89 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ovo šta je? KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele89 47 Napisano April 29, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield HIMALAYAN Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali meni bi odgovarao ovaj model jer dolazi sa nosacem koji mi tacno odgovara (imam isti motor kao na slici ) a i za blagi off-road koji planiram cini mi se da je kasniter mnogo bolje osiguran sa ovim roto sistemom nego ti sa vezivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano April 29, 2022 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor ima 15 lit rezervoar, ne verujem da trosi vise od 3,5 li/100km, sto znaci da sa punim rezervoarom imas domet preko 400 km. U koju pustahiju ti planiras da ides kad ti je to malo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele89 47 Napisano April 29, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield HIMALAYAN Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, aca-pn je napisao: Taj motor ima 15 lit rezervoar, ne verujem da trosi vise od 3,5 li/100km, sto znaci da sa punim rezervoarom imas domet preko 400 km. U koju pustahiju ti planiras da ides kad ti je to malo ? Sta da ti kazem, volim da sam spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 30, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovako postavljenom kanticom na prvom padu ces gledati curenje od 200/lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...