Knight018 1 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo pozdrav. Posedujem Sachs x Road od skoro, zaljubljen sam u njega..Samo mi se jedna stvar ne svidja..FAR SA MASKOM. Planirao sam da narucim okrugli far sa projektorom, ili par projektora sa nosacem, kao kod modela MadAss. Ili bas od modela MadAss. Trebao bi mi savet nekog iskusnijeg, kako bi to bilo sa zakonske strane? S obzirom da su sve poostrili.. Neki mi cak predočavaju da kada budem bio zaustavljen, slace me na vanredni tehnicki, oduzeti tablice itd. Naravno registrovao bih sa fabrickim farom i maskom, ali bih to uklonio nakon toga.. Kakvo je vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 3, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo pozdrav. Posedujem Sachs x Road od skoro, zaljubljen sam u njega..Samo mi se jedna stvar ne svidja..FAR SA MASKOM. Planirao sam da narucim okrugli far sa projektorom, ili par projektora sa nosacem, kao kod modela MadAss. Ili bas od modela MadAss. Trebao bi mi savet nekog iskusnijeg, kako bi to bilo sa zakonske strane? S obzirom da su sve poostrili.. Neki mi cak predočavaju da kada budem bio zaustavljen, slace me na vanredni tehnicki, oduzeti tablice itd. Naravno registrovao bih sa fabrickim farom i maskom, ali bih to uklonio nakon toga.. Kakvo je vase misljenje?Koj pandur ima predstavu kako izgleda xroad fabricki, stavi mu slobodno okrugli far mislim da ce da mu stoji.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 3, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo pozdrav. Posedujem Sachs x Road od skoro, zaljubljen sam u njega..Samo mi se jedna stvar ne svidja..FAR SA MASKOM. Planirao sam da narucim okrugli far sa projektorom, ili par projektora sa nosacem, kao kod modela MadAss. Ili bas od modela MadAss. Trebao bi mi savet nekog iskusnijeg, kako bi to bilo sa zakonske strane? S obzirom da su sve poostrili.. Neki mi cak predočavaju da kada budem bio zaustavljen, slace me na vanredni tehnicki, oduzeti tablice itd. Naravno registrovao bih sa fabrickim farom i maskom, ali bih to uklonio nakon toga.. Kakvo je vase misljenje?Ако ставиш од "Лудог дупета" баш че се усречиш. Ако је нешто на том мотору бижутерија, то су та два фарича. Везе нема.....Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Avgust 4, 2021 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nikad me niko nije ni pitao osim na tehničkom za bilo šta osim jednom kad su mi greškom bili uključeni blinker (kineski) a ruku na srce i bili su u pravu i mene nerviraju ali bio je dan pa nisam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Avgust 4, 2021 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da na faru piše e u krugu i neki broj, pa ne moraš da menjaš za tehnički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Avgust 4, 2021 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da na faru piše e u krugu i neki broj, pa ne moraš da menjaš za tehnički.Misliš da će to "e" da znači nešto kod onih "stručnjaka" na tehničkom. Daj BožePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knight018 1 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris..To je kao "Atestirano" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Avgust 4, 2021 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, BaneVuk58 je napisao: Misliš da će to "e" da znači nešto kod onih "stručnjaka" na tehničkom. Daj Bože Pa baš što su "stručnjaci" ovo "e" im je alfa i omega. Bar ja tako mislim, možda neko stručniji da kaže @bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Avgust 4, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada ima "e" i ako lici na fabricko kacenje niko nece izraziti sumnju, treba imati u vidu da kada su uredjaji za osvetljenje u pitanju na njih se stavlja akcenat te preporucujem sto manje prepravki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knight018 1 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci i informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Avgust 4, 2021 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: Kada ima "e" i ako lici na fabricko kacenje niko nece izraziti sumnju, treba imati u vidu da kada su uredjaji za osvetljenje u pitanju na njih se stavlja akcenat te preporucujem sto manje prepravki. Дешава се да ситуација на терену буде мало другачија. И онај са Ауди-јем је мислио да поседује регуларан ауто стар четири године.Па чак су и "органи у плавом" били затечени око фамозних прскалица. Цени да ће бити повуци потегни ако остави те "афтермаркет "е" фарова.Као што рекох дај Боже да сте сви управу и да дечко заврши све како треба па да залијемо све то уз прасе и весеље јер сада није мала ствар кад се прође технички хахахаха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knight018 1 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da znas... Ma na kraju krajeva, za tehnicki cemo da se pravimo fini, a ovako cu da stavim nesto sa "e" i bez mnogo prepravki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Avgust 4, 2021 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Da znas... Ma na kraju krajeva, za tehnicki cemo da se pravimo fini, a ovako cu da stavim nesto sa "e" i bez mnogo prepravki.Tо ја радим. Монтаге -Демонтаге......срећом немам много, пола сата послаPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Avgust 4, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Knight018 je napisao: Da znas... Ma na kraju krajeva, za tehnicki cemo da se pravimo fini, a ovako cu da stavim nesto sa "e" i bez mnogo prepravki. Izvinjavam se, nisam procitao celu temu, ja sam pricao ako bi na tehnicki sa menjanim farom a ako ides sa originalnim, posle toga mozes fenjer da okacis ako ti se svidja, prvo sto nemaju pojma kako sta izgleda da bi te slali na vanredni a i nisam cuo da je ikada motor oteran na vanredni, bilo ranije dok se merila buka i to izuzetno retko, sada kada je fonometar izbacen iz upotrebe nema sanse da te posalju, moraju imati razlog znaci jedino neki cirkus, obican nema sanse ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knight018 1 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno drugari, puno ste mi pomogli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...