donadog 21 Napisano Avgust 3, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zna li neko gde mogu u Beogradu da kupim gumu i pozeljno na istom mestu i da zamenim, posto putujem za dva dana, i imam jedan dan slobodan da to obavim. Menjao bi samo zadnju trenutno, 130/80 17... Gledam po netu, ali ne nalazim nista konkretno. Izdrzace ova trenutna vrv, mada mislim da je pri kraju, sigurnije bi se osecao sa novom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Avgust 3, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 3, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @donadogMotoland od pre neki dan ima servis u okviru radnje, menjaju i gume, pozovi pitaj ako ima dimenzija. Promenio Avgust 3, 2021 član velimirjevtic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i u Biker House-u, rade i prodaju i zamenu. Nalaze se u Tošinom bunaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9755 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u Biker hausu pre par godina kupio i oni promenili. Ujedno proveri i ležajeve na točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na kraju na kupujem prodajem coveka, Bg011 Moto Gume 0649045603, u Surcinu, od njega uzeo gumu, ima nove i polovne, modele koje po radnjama nisam mogao da nadjem. On me posle prosledio kod njegovog komsije na zamenu gume, zavrsio sve za pola sata. Cena zamene oko 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde si menjao gumu ,jel rade i montazu /demontazu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...